Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

+1500

Bazılarına "çok cahilsin keşke ölsen " diyesim var

Zihniyet kirliliği başka bişey değil.. Yerinizde olsam bu zihniyetin benim bünyem de hüzün, öfke, kırgınlık yaratmasına izin vermezdim.. Önünüze bakın. Kalbi, zihni temiz güzel insanlarla arkadaş olun. Demek kendi boşanmış olsa arkadaşlarına göz koyacak..

Toplumumuzda niye boşanmış kadinlara kötü gözle bakiyorlarki alooo cikarin artik at gozluklerinizi tek kadin sucluymus gibi olaya girmeyin ne diyim canimm cokta tin diyip gec hata mumkunse onlari gormezden gelin yemisim böyle dostlari

Geçmiş olsun. Lütfen üzülmeyin. Hanımefendi kocasından yeterince emin değil demek ki. Güveni tam olmayabilir.Ben buradan bunu anladım. O kadar yıllık hukukunuz varmış. Sizin nasıl bir insan olduğunuzu biliyordur. Toplumun boşanmış kadınlara bakışı belli siz dik durun. Ama şunu görmüyorlar. Erkeğin aldatma eğilimi varsa eninde sonunda yapar. Hanımefendi gerçekten tehlikeli kişilerden uzak tutsun öyleyse kocasını...

siz bekarken de bu kadar yakın mıydınız eşiyle ?

yoksa bu insanlarla arkadaşlığınız siz evliyken mi başladı ?

siz evliyken yakın olmanızda bir sakınca görmemiş olabilir.

boşandığınız için artık bekarsınız ve size bekar bir kadın gibi davranmasına kırılmanıza gerek yok bence. sizin karakteriniz dolayısıyla yapılmış bir hareket olduğunu düşünmüyorum. bana çok normal geldi.

Ben kadını anlıyorum açıkçası. Siz sadece boşanmışsınız, ölüm kalım yaşamamısınız ki neyin desteğini istiyorsunuz ki? Hadi derdiniz, sıkıntınız bir şeye ihtiyacınız oldu gidip o kadından isteyebilirsiniz bu desteği. Ben de durup bir niye bana değil de kocamdan istiyor desteği derim. Arkadaşsa arkadaş yani her şeyin sınırı olmalı, evli de olsanız bekar da olsanız bu böyledir. Ben de eşimin samimi kadın arkadaşı olsun istemem açıkcası, mesafe iyidir her zaman. Bazıları da demiş ki eşine de dedirdiklerini, desin nolacak ki? Demek ki kendi eşleri böyle bir durumda elin kadını için onlara kızıp, elin kadınına daha çok değer verdiğini gösterebiliyor, kendileri de bunu sıkıntı etmiyor, bunu da gördüm ya. :)

Son düzenleme:
konu sahibi sizi anlıyorum ben olsam sosyal medyadan her yerden hayatımdan vs.kadını da adamı da silerim iş yerinde de mesafeli davranırım. fakat ben, bekar bir kadının ya da boşanmış eşi vefat etmiş bir kadının... kısacası bir kadının erkeğe muhtaçmış gibi destek almasını anlayamıyorum. maddi manevi duygusal fiziksel güç kuvvet vs. her anlamda söylüyorum her şeyin üstesinden tek başımıza gelebiliriz şu heriflere bu kadar anlam yüklemeyelim.

Ne kadar hos, kendine guvenen guzel enerji yayan bir bayansiniz demek ki. Ayrildiginiz gb kocasinin bile atlayacagini dusunuyor:) kendine guveni olmayan zavalli bir bayan icin uzulmeyeceksiniz insallah

Bir erkek ve bir kadın sadece seks için ilişki kurmaz. Arkadaşlık, dostluk gibi kavramlar da vardır. Konu sahibinin derdinin, adamın desteğini kaybetmiş olmak olduğunu hiç zannetmiyorum.. Bence asıl üzüldüğü konu kendisinin zan altında bırakılması ve gördüğü muamele.

Çok üzüldüm senin adina eminim ne kadar incinmissindir...Nasil insanlar var inanamiyorum evliyim ve en az cevremde 7 tane bosanmis arkadasim var yillardir ic ice oldugum asla bu tarz seyler aklimin ucuna gelmez kaldiki daha da sik gorusurum evime davet ederim yalniz kalmasinlar diye inanin bu tarz insanlari anlayamiyorum hayatta hersey herkesin basina gelir empati yapmak bu kadar zor olmamali umarim en kisa zamanda yaralariniz iyilesir..

zor. daha önce desymiş iyiymiş. ama boşandıktan sonra bunu demesi cok kötü olmuş.
ama hak vermen lazım. ki vermişsinde .
bazen erkekler ayarlarını kacırabiliyorlar. iyi paylaşım yaptıkları arkadaşlarını ( kadın ) farklı algılayıp eve kötü olabiliyorlar. veya senin evde cok adın geciyorsa kadın daralmış olabilir. belki böyle birşeyler evde oldu ve karısıda buna son vermek istedi. onunda yüzü tutmamıştır seni aramaya. görümceyi araya sokmuştur.

Tamam hanımefendi sizin eşinizin samimi kadın arkadaşı olsun, benimkinin olamaz, ben de samimi erkek arkadaşı yapmam keza, olmayınca da bir eksikliğini de görmedim hiç. Ben buna üzülüyor mu yazmışım? Ölüm kalım yaşamamış ki altı üstü boşanmış, günümüzde çoğu çift boşanıyor, ben desteklik bir durum göremiyorum. Kaldı ki dediğim gibi birinden destek görecekse, dertleşecekse bu ben olmalıyım, eşim değil. Mesafesini korursa insanlarla bir daha bu muameleye de maruz kalmaz. Dediğim gibi bekar da olsan evli de olsan herkesle mesafeli olmak iyidir.

+1

Bence konu sahibinin oldukça mesafeli bir arkadaşlık ilişkisi varmış zaten... Benim için namusun, ahlakın cinsiyeti yada medeni hali yok.. Bir insan aldatmaya meyilli ise fizanda da bulur karşı cinsi, ille yakın arkadaşlarını yoklamasına gerek yok. Keza evli bekar da farketmez onun için..

Sizin fikrinizdir saygı duyuyorum. Hayırlı geceler...

Anlatamıyorum sanırım olay aldatmak veya namus değil, ben de yakın erkek arkadaş yapmam diyorum bunu anlamıyor musunuz? Ben kendimden mi korkuyorum aldatırım diye yoksa? Gereksiz samimiyet bana göre böyle şeyler, arkadaşlığında belli sınırları vardır. Bakın size şöyle diyim üniversitede erkek bir arkadaşımın tek kız arkadaşı bendim; çünkü sevgilisi çok kıskançtı ve konuşmasına müsade ettiği tek kız bendim. Çünkü ben zaten mesafemi, sınırımı bilirdim.

ondan cok daha guzel ondan cok daha akilli bir kadinsin demek ki... seni bu denli kiskandigin gore. bir de boyle dusun

Ben kadindan ondan önce tanıdım arkadasimi. Ondan önce arkadaştim. O bizden iki yıl sonra girdi ise. Zaten iki yıl sonra da ben evlendim. Biz o yokkende dertlesirdik. Konuşurduk. Hatta bizim arkadasligimizi da severdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…