- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Olmayan kocasını kıskanan kadınların yaptığı dehşet yorumlar okuyoruz hergün burada... bunlar ne ki...Olaylara herkes kendi cephesinden bakar
Sizin arkadaşınız size bakınca boşanmış ilişkiye müsait bir kadın görüyor
Siz ise evli iken nasılsanız onları öyle görüp öyle değerlendiyorsunuz
Toplumumuzda
Bu kıskançlık seviyesi normal diyebilirim
Bu gözler kocaşini fotoğraftaki mankenden kıskanan kadın gördü
Banyoda abdest alıyormu diye gözetleyen kadın gördü:)))
Filmdeki öpüşme sahnesi kıskanan ve niceleri
Boşanırken evet beni bekleyen olumsuz böyle bir durumda olacaktır demişsinizdir
Duymadığınız birşey olamaz
Böylelerinin problemini psikolog bile çözemez.Üzülme tatlım eden bulur.Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
Kocalarına hayatlarının merkezine koymuşlarOlmayan kocasını kıskanan kadınların yaptığı dehşet yorumlar okuyoruz hergün burada... bunlar ne ki...
Ya ben bu kadinlari anlamiyorum hemcinsine bu kadar dusman olunurmu! Sanki bosaninca insan degisiyormu bu ne demek. Bana yapilsaydi bende senin gibi cook uzulurdum.. bence uzaklas hemen inan boyle insanlar cevrende negatif yaydigi surece diger islerini bile etkilerler. Hic yalniz kalirim, naparim die dusunme. Sinir oldumYaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
Kusura bakmayın da yardıma ihtiyacı olana öncelikli olarak ailesi yardım etsin.Senelerdir görüşüyorlarmış zaten, boşanınca mı değişti her şey?
Boşanınca ne oluyor, Utku evrim mi geçirdi, karakterinden ödün verecek ve de evli bir adama bakabilecek birine mi dönüştü? Bu ne cürrettir? Kadın güvensizliğini dile getirirken üstüne bir de Utku'ya hakaret ediyor siz de kadını haklı çıkarıyorsunuz. Bravo.
İyi niyetinizi arkadaşınız kıskanmaya başladığınızda kendinizi geri çekerek göstericektiniz.Parmakta oynatilacak bir durumu nereden cikarttiniz anlamadim. Ben mi yapıştım yakasına bana yardım et, destek ol diye. O da insanlığından ve yillarin verdiği dostluktan yaptı bunu. Umarım sizinde başınıza böyle bir şey gelirde ne demek istediğimi ve ne hissettigimi anlarsınız.
Amin hepimiz ne düşünüyorsak,ne hak ediyorsak yaşayalım.inşallah ne düşünüyorsaniz onu yaşarsınız
Bizde ne öyle önce bir kendinize gelin.Neyapmışta parmağında oynatmış ?
Parmaktan yüzük çıkınca parmağında yüzük olanlar mı oynatılıyo ?
Hmm demek sizde öyle neler yapabileceğini biliyosunuz kocanızı bile boşuyosunuz.
Oynatmak isteyene adam çok dışarda bak bu arkadaş boşanmış ama bekar biriylede olabilir o kısımı da sokun aklınıza
Ay okurken çok güldüm. Bitmez onlar malesef..mantar gibiler. Demek ki zihniyetleri aynı. Asıl bu zihniyete sahip olupta boşanan kadınlar tehlikeli.Üff burada da bitmişler diygi simirisi yipmi ayy bana kinidiğini yişimidin ilmi dimiyi çilişiyir
Aloo size ne duygu sömürüsü yapan var ne de başınıza gelsin diyen. Gölge etmeyin yeter yahu kimin yuvasını kim huzursuz ediyomuş höff azalarak bitiniz tez zamanda.
Sanirim yazdığımı anlayarak okumadiniz. Arkadaşim benim kalemin içinde 10 yıllık arkadaşım. Eşi de arkadasim. Eşinin ben boşanmadan önce hiç bir sıkıntısı yoktu. Gayet birlikte takilirdik kadınla. Öğle Arası. Akşam. Kurum değişti başka kurumda ben kocası ile hala ayni yerde. Telefon konuşmamida, derdimi de, sıkıntımida diğer arkadaşlar gibi dinleyen duyan insan. sadece diğerlerinden farkı onların 1 yıllık bu arkadaşımın 10 yıllık samimiyet içinde olmamiz. Eşinin benden yana en ufak bir sıkıntısını, kiskancligini bilsem ki asla öyle bir şey dusunmezdim uzak dururdum. Arkadaşın kardeşi arayinca haberim oldu. Bende zaten şok oldum. Buraya yazdım. Mevzu bu.İyi niyetinizi arkadaşınız kıskanmaya başladığınızda kendinizi geri çekerek göstericektiniz.
Burda sizi suçlamıyorum ama başka bir kadının (ki doğru yada yanlış bunuda savunmuyorum) huzursuz olmasına sebepte olmamalısınız.
Bile isteye bu aşamaya kadar gelip laf işitip üzülmeye gerek varmıydı?
Benimde arkadaşlarımın eşlerinin yardımcı olabileceği bir sürü şey var ne kadar samimide olsam konuyu önce arkadaşlarıma açarım eğerki eşim yardım eder derse kabul ederim.
Demezse de (kocasıda arkadaşım olsa dahi) kadının rızasını almadan kimsenin kocasından yardım istemem.
Hassas konularda mesafe iyidir.
Zihniyetiniz gerçekten kötü. Ben gayet duracağı yeri bilen bir insanım. Sizde bunu bilin.Amin hepimiz ne düşünüyorsak,ne hak ediyorsak yaşayalım.
Kimse ağaç kovuğundan çıkmadı.
Herkes kendine göre zorluklarla mücadele ediyor.
Birazda kendi kendine yetebilmeli hatta durucağı yeri bilmeli insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?