Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Canım canını sıkma. Numaralarını engelle.
Benim annesi boşanmış bir bayan arkadaşım vardı. Eşini kıskanmıştı benden. Aradım dedim ki yavrum her boşananı annenle karıştırma benimde canımı sıkma. Sonra özür diledi. Tabi kabul ettim mi özrü asla.

Demekki kocasına güvenmiyoki seni uzak tutma yolunu seçmiş. Üzülme asıl derdi onun kocasına olan güvensizliği. Kocasının niyeti bozabileceğinden korkmuştur asıl.

Olaylara herkes kendi cephesinden bakar
Sizin arkadaşınız size bakınca boşanmış ilişkiye müsait bir kadın görüyor
Siz ise evli iken nasılsanız onları öyle görüp öyle değerlendiyorsunuz
Toplumumuzda
Bu kıskançlık seviyesi normal diyebilirim
Bu gözler kocaşini fotoğraftaki mankenden kıskanan kadın gördü
Banyoda abdest alıyormu diye gözetleyen kadın gördü:)))
Filmdeki öpüşme sahnesi kıskanan ve niceleri
Boşanırken evet beni bekleyen olumsuz böyle bir durumda olacaktır demişsinizdir
Duymadığınız birşey olamaz

Olmayan kocasını kıskanan kadınların yaptığı dehşet yorumlar okuyoruz hergün burada... bunlar ne ki...

Böylelerinin problemini psikolog bile çözemez.Üzülme tatlım eden bulur.

Olmayan kocasını kıskanan kadınların yaptığı dehşet yorumlar okuyoruz hergün burada... bunlar ne ki...
Kocalarına hayatlarının merkezine koymuşlar
Yüceltmişler ululaştımışlar
Cariye zihniyetini benimseyip efendilerinin emrindeler
Hayatlarında diş geçirebileceği kişi hemcinsidir
Kocacığı sapmışsa bile onu yoldan çıkaran dişi köpeğin yuruk salama meteforu hazırdır
Kocasının etrafında terminatör misali dolanır öyleki koca bile bıkar bazen yapmayacağı varsa yapar
Bu kadın profili biliyormuyuz biliyoruz değişirmi değişmez
Geçiniz bırakın kendi kendilerini yesinler böyle bir psikoloji her halükarda zordur

Ya ben bu kadinlari anlamiyorum hemcinsine bu kadar dusman olunurmu! Sanki bosaninca insan degisiyormu bu ne demek. Bana yapilsaydi bende senin gibi cook uzulurdum.. bence uzaklas hemen inan boyle insanlar cevrende negatif yaydigi surece diger islerini bile etkilerler. Hic yalniz kalirim, naparim die dusunme. Sinir oldum

Kusura bakmayın da yardıma ihtiyacı olana öncelikli olarak ailesi yardım etsin.
Karısı ve kocası bizde elimizden geleni yaparız derse tamam buyursun.
Ama erkeklerde mağdur olan kadın arkadaşına öncelik verip koşturursa üstüne evdeki karısını ihmal ederse bu suistimale dönüşür bunada hiç bir kadın razı gelmez.

İyi niyetinizi arkadaşınız kıskanmaya başladığınızda kendinizi geri çekerek göstericektiniz.
Burda sizi suçlamıyorum ama başka bir kadının (ki doğru yada yanlış bunuda savunmuyorum) huzursuz olmasına sebepte olmamalısınız.
Bile isteye bu aşamaya kadar gelip laf işitip üzülmeye gerek varmıydı?
Benimde arkadaşlarımın eşlerinin yardımcı olabileceği bir sürü şey var ne kadar samimide olsam konuyu önce arkadaşlarıma açarım eğerki eşim yardım eder derse kabul ederim.
Demezse de (kocasıda arkadaşım olsa dahi) kadının rızasını almadan kimsenin kocasından yardım istemem.
Hassas konularda mesafe iyidir.

He boşanmışsınız ya hemen milletin kocasını kapacaksınız sanki.Ne saçma insanlar var Allah bildiği gibi yapsın

inşallah ne düşünüyorsaniz onu yaşarsınız
Amin hepimiz ne düşünüyorsak,ne hak ediyorsak yaşayalım.
Kimse ağaç kovuğundan çıkmadı.
Herkes kendine göre zorluklarla mücadele ediyor.
Birazda kendi kendine yetebilmeli hatta durucağı yeri bilmeli insan.

Bizde ne öyle önce bir kendinize gelin.
Hoşunuza gitmesede benim fikrim bu.
İstediğiyle beraber olsun bana ne aklıma sokacakmışımda zart zurt.

Sanki dünya üzerinde tek erkek onun kocası kaldı ne saçma bir zihniyettir bu ya.Rengini erkenden belli etmiş güzel olmuş üzülme sen.

çok öfkelendim gerçekten...
Lütfen bu tür kendini bilmezler yüzünden üzülmeyin...Kocasına güvenmiyor da her bekarı tehdit olarak mı görüyor?Eve kapatsın madem adami. .neyse

Ay okurken çok güldüm. Bitmez onlar malesef..mantar gibiler. Demek ki zihniyetleri aynı. Asıl bu zihniyete sahip olupta boşanan kadınlar tehlikeli.

Sanirim yazdığımı anlayarak okumadiniz. Arkadaşim benim kalemin içinde 10 yıllık arkadaşım. Eşi de arkadasim. Eşinin ben boşanmadan önce hiç bir sıkıntısı yoktu. Gayet birlikte takilirdik kadınla. Öğle Arası. Akşam. Kurum değişti başka kurumda ben kocası ile hala ayni yerde. Telefon konuşmamida, derdimi de, sıkıntımida diğer arkadaşlar gibi dinleyen duyan insan. sadece diğerlerinden farkı onların 1 yıllık bu arkadaşımın 10 yıllık samimiyet içinde olmamiz. Eşinin benden yana en ufak bir sıkıntısını, kiskancligini bilsem ki asla öyle bir şey dusunmezdim uzak dururdum. Arkadaşın kardeşi arayinca haberim oldu. Bende zaten şok oldum. Buraya yazdım. Mevzu bu.

Zihniyetiniz gerçekten kötü. Ben gayet duracağı yeri bilen bir insanım. Sizde bunu bilin.

Bir kaç kişi haricindeki herkese çok teşekkur ederim. Boşandıktan Bir kaç zaman sonra yavaş yavaş kendimi toparlamaya başlamıştım. Ama yaşadığım bu olat gerçekten beni çok üzdü. Bir an inanin ki " acaba ne olursa olsun bu zihniyetler yüzünden boşanmasamiydim " diye düşündüm. Neyse ki bana iyi geldiniz. Çok sağolun.

Bazı algıların değişebilmesi için asırlar geçmesi gerek belli ki . Ama arkadaşın evliliği ile ilgili bir güvensizliği var . Yanlış anlamadıysam eşi de sizle olan resmi etiketleyip eşiyle olanı etiketlemiyorsa sıkıntıyı sizde değil kendilerinde aramaları gerek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…