- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi delircemmm
-
Ağğzına sağlıkAnladığım kadarıyla kadınlar kulübündeki çoğu üye boşanmaya karar verip sevişmeye ,hatta deli cesaretiyle korunmadan sevişmeye devam ediyor. Şaşırıyorum bu hikayeleri okuyunca. Korunmayı bıraktım çünkü bebek istiyordum,.eşim o zaman iyiydi son zamanlarda azıttı diyorsunuz . Ardından daha balayındayken dayak yedim diye ekliyorsunuz. Üstelik eşinizin uyuşturucu kullandığınıda evlendikten sonra öğrenmişsiniz. İnatla bu çocuk niye?? Ne diyeyim aklım almıyor böyle mantıksız işleri. Ben olsam çocuğu aldırır,bu adamdan derhal boşanır ve yoluma bakardım. Allah yardımcın olsun
yorumumdan dolayı tepki almak istemiyorum ama,
bu durumda bebeği aldırman en mantıklısı ve acılen boşanman gerek dıye dusunuyorum.
şöyleki , boşansanız bıle odamı çoçugunuz ıcın omrun boyunca görmek zorunda kalıcaksın. ve boşandıktan sonra hamıle oldugunu ogrense bıle kesınlıkle senı rahat bırakmıycaktır.
en dogru kararı sen verırsın tabıkı ama boyle saglıksız dusuncelerı olan bır adama bosanmıs olsanda bır evlat vermıs olacaksın .
Katiliyorum.sakin aldirma deniyor ama bu kadincagiz psikopat kocasinda cocuk dogurursa bosanmis olsa da hayati kararir.
Sakın geri adım atmayınn.
Şiddet uyuşturucu kullanan birinin yanın da sizde bebeğiniz de tehlikede olur.
Zaten sırf bebek için evlilik sürdürülmez hele böyle bir adamla asla.
Aileniz destek veriyorken kararınızın arkasında durun.
bu hayatı yeri gelir tek başına yaşamak zorunda kalabilriz . insanlar bize akıl ,fikir verir sadece yaşayacak olan bizlerizKimseye bisey solemedim
Ailem hamile oldugumu ogrenirse
kesinlikle bosanmama izin vermezler
genel kafa yapilarini biliyorsununuz
Bebek icin katlan..
ama nasil katlanayim
evlilik diye bisey yok
esim bu arada ot kulaniyor ki bunuda evlendiktrn sonra ogrendim..
oyuzden cogu zaman dengesiz davraniyor
Ben 23 yasindayim ve aklimi kaybetmek uzerindeyim
anlamiyorum aylardir bebek diye cirpiniyorum dualar ediyordum
bosanmaya karar verdigim an hamile kaldim
eger bebegi duyarsa beni asla birakmaz
Eminim ki 9 ay prensesler gibi bakar..
sonrasi ayni cunku duzelmiyor yaptiklarini yanlis bulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?