Boşanmayı düşünmek hem de somut bir sebep yokken!

otoriter bi eş istiyorsunuz ?
herşeyi sizin yerinize düşünen ??
ne biliyim hani bazen idare edilmek daha tatlı gelebiliyo.. yorulmuyorsunuz.. ince ince düşünmek zorunda kalmıyorsunuz ??
karşı tarafında konu ile ilgili bir fikrinin olmasını istiyorsunuz.. herşeyi size bırakmasını değil bazı şeyleride onun düşünmesini istiyorsunuz ..

bence ayrılmayın en azından şimdilik her ilişkide gitgeller olabilir heleki siz zor bi sürec gecirmişsinzi ben bunu sizi etkilediğini düşünüyorum ayrıldıktan sonra esinizin kıymetini anlayabilrsinz o zaman da cok gec olur bence güzel anılarınızı onun ozamanlar sizin için neden o kadar değerli olduğunu düşünün , ama tabi bu dediklerim başlarda asıksanız gecerli hiç sevmeden evlendiyseniz zaten düşünmeyin ayrılın.. evliliğiniz başından berimi böyle düşünüyosunuz?

eşime önceleri yani nişanlılıktan önce gerçekten aşıktım nişanlandıktan sonra aşkım azaldı şimdiyse bitti gibi..yaşanılan hayal kırıklıkları birike birike yoruluyorsun aşk kalmıyor ortada..

aynen öyle ..ama otoriter değil

evet severek evlendik ama şimdi o kadar çok eleştiryorum ki onu herşeyi batıyor adeta..

ben bekarım ama bu durumları yaşamıştım ben de erkek arkadaşım tıpkı eşiniz gibiydi uyuşabiliyorduk aslında ama ben ne dersem yapar gözlerimin içine bakar hiçitiraz etmezdi
gel gör ki benim istediğim bu değildi ben güçlü bir erkek istiyordum bana sözünü geçirebilsin prensipleri olsun istiyordum
sonra tam da böyle birisi çıktı karşıma ama ayrıldık neden çünkü uyum sağlayamadım ondan sonra. istediğim gibi biriydi ama alışmıştım sürekli tabiri caizse yönetmeye ipleri elimde tutmaya ve sonunda ayrıldık uyum sürecini sabırla atlatamadık
tüm bunlardan sonra şunu söyleyebilirim ki hayran oldum aşık oldum acı da çektim ama yine de pişman değilim çünkü aşksız ve devamlı karşı tarafa acıyarak olmaz

yani biz bayanlar her halükarda mutlu olamıyor muyuz

çok konuştum ama insanların mizacı kolay değişmiyor işte..bilmiyorum çok mu şey bekliyorum bi erkekten??

çok şey değil canım ama yani olmuyorsa olmuyordur ..
yani yapı meselesi .. siz olmayan bir gömleği eşinize giydirmeye çabalıyorsunuz.. olmayacak yanii ..

bir de şuna açıklık getireyim ki eşime acıdığım için birlikte değilim aksine ben ayrılsak nasıl olur diye sorduğumda "mutlu olacaksan ayrılalım böyle eziyet çekmenin bir anlamı yok , ben erkeğim hayatımı yeniden kurmam sana göre daha kolay olur ama senin için endişeleniyorum " demişti.Yani bu konuda benden daha güçlü olduğuna eminim

e o zaman sorun yok demektir ??
daha ne bekliyorsunuz olmuyorsa bitirin ..

yani biz bayanlar her halükarda mutlu olamıyor muyuz
demek istediğim aslında bu duruma siz de alıştınız ve bundan sıyrılmanız kolay olmaz hele ki boşanıp istediğiniz gibi biriyle ilişkiniz olursa ayak uydurmakta çok zorlanırsınız sabır gerekir her iki taraf için de bu uyum süreci de kat kat mutsuzluk getirecektir

evet benim biraz yönetmeyi seven bir kişilk yapım var o yüzden otoriter biriyle de yapamayacağımı biliyorum da arası olsa keşke diyorum

ayrıca ayrılsam bile yeniden evlenmem gibi geliyor neden mi ?boşanmış bir kadınla ancak boşanmış bir erkek evlenmek ister o da muhtemelen çocuklu olacağı için ben istemem..

bence boşanmayın biraz ayrı yaşayın o arada daha iyi düşünün ama işler pek de değişmeyecektir zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi

tam ideal koca aslında..
tam tersi olsaydı??????

ayrıca ayrılsam bile yeniden evlenmem gibi geliyor neden mi ?boşanmış bir kadınla ancak boşanmış bir erkek evlenmek ister o da muhtemelen çocuklu olacağı için ben istemem..

yani sırf çocuklu biriyle evlenmemek için bu evliliği sürdüyorsanız , zaten bu ilişki tam sağlıklı değildir gibime geliyor..
sırf bunun için mi pişman olacağınızı düşünüyorsunuz ayrılırsanız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…