- Konu Sahibi reginaspektor
-
tam ideal koca aslında..
tam tersi olsaydı??????
yani sırf çocuklu biriyle evlenmemek için bu evliliği sürdüyorsanız , zaten bu ilişki tam sağlıklı değildir gibime geliyor..
sırf bunun için mi pişman olacağınızı düşünüyorsunuz ayrılırsanız ?
Allah aşkına neresi ideal herşeyi ben halletmek zorundayım tamam her istediğim oluyor ama yoruluyor insan ve eşine hayranlık duyamıyorsun ki hal böyle olunca..
sırf bu değil tabi ömür boyu yalnız yaşamak düşüncesi zor geliyor ki ailemle de yaşamak istemem..
otoriter,disiplinli,her yetkinin kendisinde olmasını hak gören birindense,
iplerin sizin elinizde olması bin kere daha tercih edilir sanırım evlilikte..
benim evliliğimde de durum sizinkine benzer..
ve böyle iyi
ben bu adamı böyle kabullenirim diyorsanız devam edin derim
e yok ben ne yardan geçerim ne serden ne boşanırım ne kabullenirim diyorsanız o iş karışık işte ..
ama yalnız yaşamamak içinde biri ile istenmediği halde evli kalmakda ne kadar doğru bilemem :44:
ona kıyasla tabiki iyidir canım ona itirazım yok da ne bileyim bu durum sizi nasıl mutsuz etmiyor, ben mi sorunluyum?
ona kıyasla tabiki iyidir canım ona itirazım yok da ne bileyim bu durum sizi nasıl mutsuz etmiyor, ben mi sorunluyum?
ne ayrılalım ne evli normal eşler gibi olalım böyle aynı evi paylaşan arkadaş modunda takılalım havasındayım son zamanlarda..kesin bi yere koyamıyorum yani ilişkimizi
"aşık olduğum insanla evliyim..
ten uyumu,kafa denkliği,espri anlayışı ortaklığı mevcut zaten..
bunlar dışında her dediğimin yerine geliyor olması beni niçin rahatsız etsin ki..
plan yapan,uygulanması için arkasından iten benim.. bunlar inan rahatsız etmiyor..
mesela çıktığımız biri olsa,senin dediğin durum arzulanıyor olabilir..
ama evlilikte baskın taraf olmak çok keyifli.. rahat.. huzurlu..
"
ten uyumu,kafa denkliği,espri anlayışı ortaklığı "evet biz bunlarda da sorunluyuz malesef..
o zaman asıl problem orda gizli sanırım..
Üstüne çok düştüğü için bunları hissediyor olabilirsiniz nitekim sizden uzaklaşır kaybetme korkusunu yaşatırsa
yada yaşarsanız farkına varırsınız duygularınızın geçici olduğunun
Bu süreçte yalnız kalın uzaklaşın yıpratmayın onu bu düşüncelerinizle
en azından kısa bir ayrılık geri dönüşümü olabilcek bir çözüm
olurda pişman olursanız ilişkinizi yıprattığınız için tamiri zor olur hatta olmayabilir.
Tatile aile akraba arkdş v.s yanlarına gidin ve onsuzluğu düşünün...
evet biz birçok konuda anlaşamıyoruz mesela dün gezmeye çıktık yine kavga ederek döndük onla bişey yapmaktan zevk alamıyorum artık.
az önce bir arkadaşım da değinmiş,
üstünüze çok düştüğü ve size hayranlığını hiç gizlemediği için,
acaba daha az mı değerli görünüyor gözünüze.....
yani biraz kendini çekse,biraz daha esrarengiz olsa,onu kaybedebileceğiniz korkusu az da olsa olsa içinizde,
yani cepte olmasa,
farklı hissedebilir miydiniz???
çünkü aşık olarak evlendim demiştiniz..
haklı olabilirsin kibirden nefret etsem de çoğu zaman kendimi ondan üstün görmek gibi çirkin bi düşünceye kapılıyorum bunun birçok nedeni var ( ailevi,maddi, güzellik ,vs )
hayatim bu adam sana biraz gizemli davranip herseyini anlatmasa, seni aradasırada şöyle evire çevire bir dövse, eve gelmese ve seninle tatile çıkacağına arkadaşlarıyla gezinse sürtse, sağa sola gidilecekse o karar verse ve senin istediğin yerlerin hep zıttı olsa bu yerler, içki içip sana küfürler edip evde huzur koymasa, seni seveceğine dışarda ki diğer kadınları sevse ve onlarla vakit geçirip sen umutla bu akşam ilişkiye girebilecek miyiz? acaba diye düşünürken sırtını dönüp yatsa, yemek yapsan ve sana bir eline sağlık demeyi çok görse......ve daha istediğin ne varsa onları da sana yapsa sen bu adama taparsın!!!!
ama adamlık o değil işte tatlım, şu an sahip olduğun adam; adam gibi ADAM ve kesinlikle sana fazla. sen bu kadar iyi niyet ve güzel ahlakı hak etmiyorsun tatlım, bu adam sana fazla ve bu yüzden boşanman lazım...evet boşanmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?