Boşanmış 3 çocuklu biriyle evlilik

Zor hem de çok zor

Tanıdığım bir kadın 2 çocuklu adamla evlendi, kendisi de 2 çocuk yaptı, adamın çocuklar 15 tatilde her gün, yazın da 3 ay bunlardalar. Başbaşa tatile gidemiyorlar, hep beraber her şey.

Adam çocuklarına eşit davranamıyor. Adil olamıyor, kadın çok çekiyor. Maaşını ilk eşinden olan çocuklara harcıyor, kendi çocuklarına benim tanıdığım kadın maaşını harcıyor vs.

Kadının çocuğu olsa, çocuksuz adamla evlenip yeniden anne olsa böyle olmuyor, anne çocuklarını eşit seviyor. Erkekler dengeyi kuramıyor.

9 yaşındaki oğlu bosanmamak için kadının oyunu demişsiniz.
bunun ne kadar saçma olduğunu söyle açıklıcam...
madem boşanmak istiyordu da neden kadının koynuna girdi
insan sevmediği kişiyle sevisirmi helede boşanmak isterken
madem boşanmak istiyordu hadi koynunada girdi
niye korunmadan birlikte oldu.

zaten hep kadınların oyunları bunlar...
ben bunları sorgularim..
bence sizinde sorgulamaniz lazım
çünkü herseyi tek taraflı
dinliyorsunuz.

3 çocuklu dul bir erkekle yok olmaz,çocuklar annede de kalsa kadın zaten işi psikopata bağlamış hwrşeyi yapmış.
İyi düşünün derim,şimdi herşey tatlı gelir ama, o imzayı attıktan sonra sorunlar başlar..

ilerde konu açarsın eşimin çocukları diye eşi diye ..saçmalama ne işin var delirdinmi 3 çocuklu adamla

E

Seni etkilemek istemem ama ben yapamazdım en başta o bayan yüzünden yapamazdım korkardım ki 3 çocuk var hani illa ki bir bağınız olacak çok iyi düşün olur mu çok

Evlenirsen çok sorun yasicagin kesin. 3 çocuk ve sorunlu bir eski eş Kaldıki esin kazancının yarısını hep oraya göndercek gondermek zorundada zaten. Ailesi tabikide çok olumlu bakar kim 3 çocuklu ve sorunlu eski eşi olan birini kabul eder ki senin gibi.çocuklarının başını bağlamak seni kaçırmamak istiyorlar. Ne biliyim yani ben olsam böyle bi yükün altına girmem

Bir Turkiye kulturu olarak "uvey anne" denen bir kavram var.
Kendi cocugunuza kizip, bagirsaniz "anadir dover de sever de" olur ama uvey cocuga kaşiniz egik baksaniz "uvey de ondan" olur.

Kaldi ki buyuk kizi sizden 10 yas kucuk sadece.
Yani sizin oldugu kadar adamin kiziyla bile fazla yas farki yok.
Ne gerek var?

onu bunu bilmem de bir kadın sevdiğim adam için beni tehdit etse asla o tehdide pabuç bırakmam. Bir hasta ruhluya mi boyun egecegim. Havlayan köpek isirmaz kudursun dursun kendi kendine

Konu sahibi seni ablamla gorusturuyum aynı fikirde kalacakmisin neler olduğunu hayatının nasil bittiğini anlatsın bi dinle
Sen şimdi pembe gözlükle bakıyorsun ama işte öyle değil
Annem babam üzüntüden tükendi ablamı düşünmekten
Ayrılsaymış diyecek olanlar çıkar çocukları bırakıp ayrilamadi vicdan yaptı

Çocuklar büyüdü 18 yıl oldu zaten evleneli aynen sizinki gibi 1 kız 2 oglandi neler çekti
Şimdi rahat ama hayatı bitti

Ya hayali bile bana cok zor geldi Gerçeği nasıldır kim bilir ben hiç kalkışmazdım bu işe herhalde

onu bunu bilmem de bir kadın sevdiğim adam için beni tehdit etse asla o tehdide pabuç bırakmam. Bir hasta ruhluya mi boyun egecegim. Havlayan köpek isirmaz kudursun dursun kendi kendine

Bende o da pabuç bırakmıyor konuştuklarını önemsemiyoruz bile ki sevgilimin annesi de gereken cevabı verdi ama ne yazık ki vazgeçmiyor.. Aşığım beni bırakamaz başkasıyla evlenemez gez toz ne yaparsan yap ama evlilik düşünme sizi evlendirmem 3 çocuğumu da kendimi de öldürürüm gene de evlendirmem dedi en son

İnan bende farkındayım başta her şey çok güzeldi ama içlerine girince insan düşünmeye başlıyor.. gerçekten çok seviyorum çünkü olgun, tecrübeli, aklıbaşında, merhametli ama evilik çok başka bir boyut.. Anneme, Babama da acıyorum hayatları boyunca beni düşünecekler

Ben her sorunu atlatsam da manevi olarak yipranmis birini istemezdim sanirim.
Bosanma zaten basli basina omurden omur goturen bir seyken bir de sorunlu bir esi cekmis ve 3 cocugun sorumlulugu altina girmis bir adamin yipranmislik payi beni iterdi.

Adam af edersiniz seksten bile alacagini almis.
Benim kadar heyecanli olamayacak, ilkleri birak ikinci hislerini bile benimle yasayamayacak bir adami istemezdim.

3 çocuk tamam yaşları çok küçük değil ama onlara da vakit ayırması vs bir sürü şeyinizden ödün vermek zorunda kalacaksınız.Artı kadın bir süre de olsa huzurunuzu bozacak kendisi söylemiş.Çoook iyi düşün.

Tek taraflı dinlemiyorum bizzat kendisi anlattı en küçük oğlanı evlilikleri sallantıda olduğu için olacakları tahmin ettiği için yapmış.. Korunuyorum demiş ama korunmamış, aldırmak istemiş aldırmamış.. Erkek arkadaşım asla bunları anlatmadı.. Dediğim gibi kadın ben neler yaptım sana neler yaparım tahmin et diye anlattı tüm bunları

Canım bak iyi düşün
Eşi de aklı başında ama çocuk işi çok zor bide cadaloz kv si vardı attı çocukları başına en büyük 12, 9 ve 5 yaslarindaydi neler çekti hepsinden
Şimdi büyüdüler tabikide işte olan bizim kıza oldu

ozaman hakkında hayırlısı
S siradanuye bizzat ailesinde bu durumu yasamis biri olarak çok guzel aciklamalar yapmış sana..
onla fikir alisverisinde bulunmani tavsiye ediyorum.

En güzel zamanlarınızı o kadıbla uğraşarak geçiriceksiniz. 2 ergen çocuk ve birde sana yakın bir genç kız var ayrıca. 3-5 seneye boşanırsınız. Aşk karın doyurmuyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…