- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi blackberryli
-
9 yaşındaki oğlu bosanmamak için kadının oyunu demişsiniz.büyük kızı askerdeyken olmuş 19 yaşındaymış baba olduğunda o yaşlarda ne kadar aklı başında olduğumuz malum.. 9 yaşındaki oğlu boşanmamak için eski eşinin oyunu kendisi de kabul etti zaten.. Kadın o kadar psikopat ki boşanmamak için büyük kızına hap içirip intihar ettirmiş, onun ağzından mektuplar yazmış bunları da yaptığını kabul ediyor.. Geçmişte bunları yaptım sana yada senden doğacak olana neler yaparım bir düşün dedi bana.. Şuan hiç bir şekilde görüşmüyorlar büyük kızı ile ihtiyaçları olan şeyleri yolluyor. Çocukların beni sevmesini beklemiyorum
Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
9 yaşındaki oğlu bosanmamak için kadının oyunu demişsiniz.
bunun ne kadar saçma olduğunu söyle açıklıcam...
madem boşanmak istiyordu da neden kadının koynuna girdi
insan sevmediği kişiyle sevisirmi helede boşanmak isterken
madem boşanmak istiyordu hadi koynunada girdi
niye korunmadan birlikte oldu.
zaten hep kadınların oyunları bunlar...
ben bunları sorgularim..
bence sizinde sorgulamaniz lazım
çünkü herseyi tek taraflı
dinliyorsunuz.[/QUOTE
Sevmediği biriyle ihtiyaç için bir erkek sevişir. Bu söze katılmıyorum o yüzden. Hepsi karisina sırılsıklam aşık olduğundan ya da kadınlar kocalarına aşık olduklarından mi sevisiyor hepsi[/QUOTE
Hepimiz aşk cocuguyuz sanki. Karı kocalar da hep birbiriyle sırılsıklam aşık olduğundan sevisiyorlar zaten.
Arkadaşlar merhaba ben bir çıkmazın içindeyim.. 8 aydır devam eden bir ilişkim var ben 86 sevgilim 76 doğumlu aramızda 10 yaş var çok iyi anlaşıyoruz, çok mutluyuz ve onu gerçekten çok seviyorum ama çok ciddi bir sorunumuz var erkek arkadaşım 18inde çocuk sayılacak yaşta evlenmiş 3 tane çocuğu var.. En büyüğü kız ve 19 yaşında, 15 ve 9 yaşında da iki oğlu var.. 2009 da evlerini ayırmışlar, 2011 de resmi olarak boşanmışlar. Eski eşine nafakasını ödüyor, çocuklarına da ayrıca düzenli olarak harçlıklarını veriyor.. Bana evlenme teklif etti defalarca kafamdaki soru işaretleri yüzünden hep öteledim.. Dün çok ciddi biçimde artık aynı evi paylaşalım hep yanımda ol neyi bekliyoruz konuş ailenle gelip isteyelim diye üstüme geldi.. Bütün ailesiyle tanışıyorum hepsi çok olumlu bakıyor ilişkimize.. Eski karısıyla neden boşandı diyeceksiniz kadın çok sorunlu bir kadın bizzat yaşayarak öğrendim, beni rahatsız etti, taciz etti, küçük düşürmeye rezil etmeye çalıştı boşandıklarını kabul etmiyor asla evlenmesine izin vermem diye tehdit bile etti.. Onu çok seviyorum ama ileride o psikopat kadınla yaşayacaklarımdan, yaptığım evlilikten pişman olmaktan çok korkuyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Teşekkür ederim.
onu bunu bilmem de bir kadın sevdiğim adam için beni tehdit etse asla o tehdide pabuç bırakmam. Bir hasta ruhluya mi boyun egecegim. Havlayan köpek isirmaz kudursun dursun kendi kendine
Konu sahibi seni ablamla gorusturuyum aynı fikirde kalacakmisin neler olduğunu hayatının nasil bittiğini anlatsın bi dinle
Sen şimdi pembe gözlükle bakıyorsun ama işte öyle değil
Annem babam üzüntüden tükendi ablamı düşünmekten
Ayrılsaymış diyecek olanlar çıkar çocukları bırakıp ayrilamadi vicdan yaptı
Çocuklar büyüdü 18 yıl oldu zaten evleneli aynen sizinki gibi 1 kız 2 oglandi neler çekti
Şimdi rahat ama hayatı bitti
9 yaşındaki oğlu bosanmamak için kadının oyunu demişsiniz.
bunun ne kadar saçma olduğunu söyle açıklıcam...
madem boşanmak istiyordu da neden kadının koynuna girdi
insan sevmediği kişiyle sevisirmi helede boşanmak isterken
madem boşanmak istiyordu hadi koynunada girdi
niye korunmadan birlikte oldu.
zaten hep kadınların oyunları bunlar...
ben bunları sorgularim..
bence sizinde sorgulamaniz lazım
çünkü herseyi tek taraflı
dinliyorsunuz.
Canım bak iyi düşünİnan bende farkındayım başta her şey çok güzeldi ama içlerine girince insan düşünmeye başlıyor.. gerçekten çok seviyorum çünkü olgun, tecrübeli, aklıbaşında, merhametli ama evilik çok başka bir boyut.. Anneme, Babama da acıyorum hayatları boyunca beni düşünecekler
Tek taraflı dinlemiyorum bizzat kendisi anlattı en küçük oğlanı evlilikleri sallantıda olduğu için olacakları tahmin ettiği için yapmış.. Korunuyorum demiş ama korunmamış, aldırmak istemiş aldırmamış.. Erkek arkadaşım asla bunları anlatmadı.. Dediğim gibi kadın ben neler yaptım sana neler yaparım tahmin et diye anlattı tüm bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?