- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 34
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Yazık oluyor iste böyle çocuklara umarım güzel yerlere gelir kendi ayakları üzerinde durabilen mutlu bir birey olarak devam eder hayatına ailesine karşıBen önceki konularinizdan da biliyorum
Kesinlikle mutsuz evlilik daha yıpratıcı
Benim en yakinim yeğenim şuan o durumda ve çocuk çok zeki olmasina ragmen annesinin inadı yüzünden sagliksiz bir ailede yetişiyor.
Artık kızı bile anne neden babamdan ayrılmıyorsun diyor.
On numara çocuğu mahvediyorlar kendi bencillikleri yüzünden.
Konumuza meraklı olmadığımı,tarzım olmadiginizi 5 sayfa öncesinde yazmıştım zaten,çok mu dokundu da sen çıkmazsin ben yollarım havasında davranıyorsunuz.Zaten başka konuya geçmiştim çoktan, bildirime geldim yazmayın artık ,ya da yazın görmezden geliyorum sizi bu ne yaEvet hıhı amacım son mesajı yazmak sabır Allahım
Çıkar mısınız konumdan daha da yazmayın artık lütfen
O zaman soyle soylim her zaman olumlu düşünün güzel şeyler çağırın ki güzel olsun ongorum bu derseniz öyle olması yüksek ihtimal...güzel düşünün güzel olsun...ben mesela asla evladım kötü şeyler yaşayacak diye düşünmüyorum belki de yaşayacaktır ama ben bunu ne dile getirdi ne düşünürüm ki o kötü enerji ona yansimasinYüzde oranı farklıdır.Hanimefendi benim de 2.5 yaşında bir oğlum var ve bosaniyoruz,ister miyim oğlum bunları hissetsin,ongorum o yönde,farklı düşünüyor olabiliriz,iyi akşamlar
Bende öyle düşünüyorum benim bir yıl doldu ve eskisi kadar üzülmüyorum. Ve şansım da çocuğun kucukken oldu bütün bu olaylar ve etkilenmesi olmadı. Büyüyünce farkına varacaktir ama bir şekilde onu da atlatacağız. Biz güçlü olmalıyız ki onlar da iyi olsun. Tani boyle yorumlar gücümüzü azaltıyor ama olsun.Süreçlerimiz çok taze alışacağız mutlaka be insanların söyledikleri de acıtmamaya başlayacak bir süre sonra hangi acı tazeliğini koruyor ki
Ne diyorsunuz siz ya ? Ne havasına gireceğim ben ? Derdim sizi sayfadan gönderecek kadar küçük mü sanıyorsunuz yazmayın görmüyorum deyip başka üyelerin yazdığı yorumları beğenmeye devam ediyorsunuz çok ironik konum saçma sapan bir tartışmayla doluyor ben ne yazdım konu nerelere geldiKonumuza meraklı olmadığımı,tarzım olmadiginizi 5 sayfa öncesinde yazmıştım zaten,çok mu dokundu da sen çıkmazsin ben yollarım havasında davranıyorsunuz.Zaten başka konuya geçmiştim çoktan, bildirime geldim yazmayın artık ,ya da yazın görmezden geliyorum sizi bu ne ya
Keşke o kadar basit olsaydı.Evlenirken bosanacagimixi öngörmedik ama öyle oluyor maalesef.Neyse inşallah güzel mutlu çocuklar yetişir hoşçakalınO zaman soyle soylim her zaman olumlu düşünün güzel şeyler çağırın ki güzel olsun ongorum bu derseniz öyle olması yüksek ihtimal...güzel düşünün güzel olsun...ben mesela asla evladım kötü şeyler yaşayacak diye düşünmüyorum belki de yaşayacaktır ama ben bunu ne dile getirdi ne düşünürüm ki o kötü enerji ona yansimasin
Sorunlu ailelerin çocukları problemli olur..Bunu bugün bir eğitimci yazdı bana başka. İr platformda arkadaşlar inanabiliyor musunuz ? Okulda hangi çocuk problemliyse hemen anlıyorlarmıs boşanmış aile çocuğu olduğunu ben de eğitimciyim evde kavga dövüş olan çocuklar asıl olay yaratan çocuklar oluyor boşanmış aile çocukları eğer anne babayla görüşüyorsa çok problem çıkarmıyorlar
Gerçekten çok sinirlendim siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum bir tarafım eksik değil. Bence genelleme yapmayalım (ki annemle babam süreci çok iyi yöneten insanlar değillerdi)Kendi eşimden yola çıkarak söylüyorum parçalanmış ailelerin çocuklarında bir taraf hep eksik oluyor
Hanımefendi, ben kendi gözlerlerimi ve nerde eksik kaldığını uzun uzun yazdım. karşıt bir görüş sunuyorsanız hangi yerlerde ne gibi eksiklik hissetmediğinizi yazsanız daha faydalı olmaz mı? Bir paragraftan bir cümleyi alıp, içini doldurmuyorsunuz.Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum bir tarafım eksik değil. Bence genelleme yapmayalım (ki annemle babam süreci çok iyi yöneten insanlar değillerdi)
Bunu bugün bir eğitimci yazdı bana başka. İr platformda arkadaşlar inanabiliyor musunuz ? Okulda hangi çocuk problemliyse hemen anlıyorlarmıs boşanmış aile çocuğu olduğunu ben de eğitimciyim evde kavga dövüş olan çocuklar asıl olay yaratan çocuklar oluyor boşanmış aile çocukları eğer anne babayla görüşüyorsa çok problem çıkarmıyorlar
Gerçekten çok sinirlendim siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?