- Emoji Skoru
- 6.743
- Puanlar
- 683
Erkek bir arkadasimla seneler sonra, boşanmasini takiben bulustuk. Normal arkadasiz. Konu bosanmasina geldi tabii. Sorabilecek rahatligim oldugu icin "neden bosandiniz ki siz" dedim. "Ya oldu iste bir seyler" dedi. Baktim kivraniyor ahshd dedim noldu? "Aramizda kalsin, kimseye soyleme ama biraz aldatma var" dedi.Ben 6 gün önce boşandım. Eşim bana şiddet uyguladığı için bitti. Değil başkasına bunu anlatmak, bana karşı bile şiddeti kabul etmiyordu. Beni sen bu hale getirdin herşey senin yüzünden, ben şiddet uyguluyorsam sen de bana şiddet uyguluyorsun, psikolojik şiddet derdi. Ben darp raporu aldım, ailesine anlatırken kavga esnasında biraz kolunu sıktım sadece başka bişey yapmadım demiş. Yani hiç ama hiç sanmıyorum yeni tanıştığı birine eski eşime şiddet uyguladım desin. Hangi erkek söyler bunu? Açıkcası ben de boşanmış erkeklere bu şekilde bakıyorum artık. Evlilik hiç düşünmüyorum artık o da ayrı.
Bu bakış açısı bana çok saçma geldi. Madem öyle bekar birisi neden sizinle evlensin?Ben bekarken asla boşanmış istemedim bekarım neden evlilik deneyimi yapmış biriyle olayım dedim bu kararimdanda pişman değilim.Birisi beni bu konuda kandirsa daha ne yalanlar soyluyorda haberin olmadı diye asla affetmem ve art niyet ararım.
Şu an boşanmış durumdayım ve boşanmış istemem bekar bulsam bekara giderim
Boşanan adamların hepsi sorunlu ise , ülkemin tüm kadınları aşırı iyi huylu , aşırı evliliğe uygun, aşırı evcimen , aşırı çocuk seven , asla küfretmeyen aşırı nazik , asla açgözlü olmayan asla başka erkeğe yan gözle bile bakmayan tipler olmalı değil mi ? Mantıken öyle olmalı .Boşanmış kadınların kendilerine bekar erkekleri layık bulup, boşanmış adamlara bekar kadınları yakıştırmamaları peki
Bir de şu "boşanma olduysa kesin erkekte sorun vardır kadınlar kolay kolay boşanmaz" genellemesi de çok saçma. Kadın hatalıysa bile hangisi çıkıpta "benim hatamdı yapamadım" der ki? Aldatan kadınların çoğu da erkekler gibi suçu direkt karşı tarafa atıyor. İlgisizliği, sessizliği vs bahane edip aldatmayı kendine hak görüyor. Ben o yüzden şiddet yanlısı (sadece fiziksel) ya da sapık adamların boşanmasında sadece kadına hak veriyorum. Diğer sebepli boşanmalarda her iki tarafı da dinlemek gerektiğini düşünüyorum
Benim eski iş arkadaşım boşandı çocuk yoktu bekar kız ile evlendi. Ve bir tane kızları var şimdiBenim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Boşanmış oldugunuz halde bekar isterim diyorsunuz.Bekar biri neden sizinle evlensin o zaman.Sipariş mi veriyoruz ayrıca?Şu an boşanmış durumdayım ve boşanmış istemem bekar bulsam bekara giderim
Evet tabii ki. Kadınlar hep sorunsuz hep melekBoşanan adamların hepsi sorunlu ise , ülkemin tüm kadınları aşırı iyi huylu , aşırı evliliğe uygun, aşırı evcimen , aşırı çocuk seven , asla küfretmeyen aşırı nazik , asla açgözlü olmayan asla başka erkeğe yan gözle bile bakmayan tipler olmalı değil mi ? Mantıken öyle olmalı .
Türkiye'de mi? Katili, gapsçıyı, hırsızı bile sevinip savunan var bu ülkede.yalancı erkek asssssla sevilmez. Anası bile sevmez.....
İnş şakadır şu yazdıkların.
Bunlar birinin senin gözünde iyi eş sevgili olmasına dair özellikleri mi taşıyor? Bu davranışları çocuklar 4 yaşında öğreniyorlar, tabağını kaldır annecim mutfağa götür komutuna 4 yaş bebeği bile uyar. Adamın zaten yapması gereken basit sıradan bir şey bu.
Bence evlilik önemli bir deneyim ben ilk heyecanları yaşarken eşim de öyle hissetsin isterimBenim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Katılıyorum. 30 yaş ve üstü erkeklerde ataerkil düşünceli olan çok insan var. Ülkenin bazı kesimlerinde bu sayı daha azdır ama genele bakacak olursak ev işi yapmayı kadına yardım düşüncesi yaygın. O yüzden sorumluluğunu bilen, kadına değer veren erkekler "iyi" olarak nitelendirilebilir.Yapmayan yapmıyor. Kadın erkek beraber işten çıkıp adam salonda Kızılay çadırında kan verir gibi yatarken karısından bekliyor her şeyi. Böyle evliliği onlar bir çok kişi var.
Siz çocuğunuzu sorumluluk sahibi olarak yetiştiriyor olabilirsiniz bu güzel ama herkes böyle yetiştirmiyor,paşa oğlum aman oğlum diye 30 yaşına kadar suyunu bile ayağına getirip bu yaşa kadar ben baktım evlensin elin kızı devralsın diyen de çok.
Evet basit ama işte bizim ülke
Aklıma bir şarkı geldi : baharı beklerken yaz geldi geçtiiiiiiValla o yasta hic evlenmemis adamlar da genelde ya ciddi iliski pesinde degil ya ariza.
Arkadasiniza kolayliklar dilerim
Bir adamın çöpü bir adamın hazinesi olabilir ama bir kadının çöpü her kadının çöpüdürBenim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Fikrinizi almak istedim.
Hiç katılmıyorum . Bu sitede bile ne toksik kadınlar gördük yıllar içinde . Kötü adam da var kötü kadın da var hatta kötü evlat da var .Bir adamın çöpü bir adamın hazinesi olabilir ama bir kadının çöpü her kadının çöpüdür
aldatma, hakaret, şiddet, garip fetişler ya da takıntılar, evlenmeden önce söylediği yalanların ortaya çıkması, cinsel problemler vsvsvs yani bunu da mı biz söyleyelim kocaman kadın(?) sınız.
Seçenek olarak olsa isterim neden istemeyim? Boşanmış olduğum için boşanmışada bekarda acigim benimle aynı düşünmeyen biri evet derse evlenirim.Boşanmış oldugunuz halde bekar isterim diyorsunuz.Bekar biri neden sizinle evlensin o zaman.Sipariş mi veriyoruz ayrıca?