Boşanmış çocuksuz erkekleri hiç evlenmemiş kadınlar istemiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasi az daha büyük olsa ben talip olurdum arkadasiniza ahshd

Bekar kadin olarak bildiriyorum, karsimdaki adamin bosanmis olmasi hicbir zaman eleme kriteri olmadi. Bircok bosanmis adamla da gorustum. Ailemin de bosanmis adama kiz vermem gibi bir tavri asla olmaz.

Bosanmis olmasindan ziyade neden bosandigi onemli.

Ama boşandığını saklasa ve sonradan ogrensem asla affi olmazdi.

yaşı küçük bu yaşlarda restleşme yüzünden evlilik bitiren gördüm. yalnız hep bekar kızların denk gelmesine inanamadım. daha önce evlenip ayrılmış bir kadınla tanışabilir neden denk gelmesin? bu erkeklerin hele ayrılan erkeklerin daha önce evlenmemiş kadın arama hevesine ifrit oluyorum.

Aa ben dul erkek severim
Benden önceki kadınlar özenle yontmuş oluyorlar diye düşünürüm

Bak dul erkeklere; geç mi kaldı çiçekle gelir, eli boş gelmez, onsuz halledeceğin bir iş olur hemen götürür getirir, özel günleri atlamaz, çamaşırlarını ortada bırakmaz, otomatik sorumluluk alır

Kadınlar eğitiyor işte el birliğiyle
Anaları eğitmemiş oluyor ama eski eş ve sevgililer eğitmiş oluyor

Dünyadaki bütün erkekler dulluk level ından başlasa keşke hayata
Onun yerine mağara adamı level ından başlıyorlar

Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Dört duvar arasında olandan olmayandan nasıl bu kadar eminsiniz? Şiddet dediğin ille vurma kırma olmuyor. Boşanıp da suç hata bendeydi diyen eski koca gören duyan var mı aranızda? Karısını doğrayıp öldüren kocalar beni aldattığından şüphelendim diyor, yani o durumda bile suçlu karıları oluyor. Boşanmayla ilgili resmi evrakları görmeden, karşı tarafı dinlemeden o haklı bu haksız demeyin.

Boşanmış kadınlara toplumca yapılan baskıyı biraz da erkekler deneyimlesin.

Şuanki sevgilim de dul sjsjsjsj diyorum ki nasıl iyi biri, yemek yaparım yapma der , sofrayı benle birlikte toplar, toplama dediğim halde. ( evlensek tabiki elini atsın derim ama kıyamıyorum şimdilik zaten sürekli görevde rahat etsin istiyorum)

Bekar bi talibim vardı sevgili olmayı bile bilmiyor, bi kadına günaydın iyi geceler yazmaktan aciz ( her bekar böyle değil bu arada) ama boşanmış erkekler cidden biliyorlar flörtü ( hepsi değildir mutlaka )

Ben de bu kadar iyi adamı neden bırakmışlar diyorum meğer yontmuşlar desenize :)

Güzel bakış açısı :)

Vay be denecek nesi var ? Ülkemizde her evlenen 4 çiftten birisi ilk yılından boşanıyor . Hala bunun tuhaf bulunması da benim tuhafıma gidiyor . Tekrar başka birileri ile de elbette evlenecek bu insanlar .

Ben öyle bir şey demedim. 2 çocuklu birinin sorumluluğu çok olur ve çoğu çocuklu erkek eşi ile çocuk/ çocuklarıyla dengeyi kuramaz bi tarafı ihmal eder genelde. Eski eş de çocukları doldurabilir vs vs bisürü denklem.

Hanımefendi bin kere olsa yine evlenirim diyor.

Adam iyi, kadın iyi demek ki.

Sevindim adlarına. Ondan dedim iyi dileklerimi sundum.

Şuanki sevgilim de dul sjsjsjsj diyorum ki nasıl iyi biri, yemek yaparım yapma der , sofrayı benle birlikte toplar, toplama dediğim halde.

İnş şakadır şu yazdıkların.

Bunlar birinin senin gözünde iyi eş sevgili olmasına dair özellikleri mi taşıyor? Bu davranışları çocuklar 4 yaşında öğreniyorlar, tabağını kaldır annecim mutfağa götür komutuna 4 yaş bebeği bile uyar. Adamın zaten yapması gereken basit sıradan bir şey bu.

Ben varken sana sıra gelmez jsjsjsjsjs

Malum ben hoşlanıyormuşum.

Kötü özellikleri olmadığını belirtmek için hoş biri dedim aşık ilan ettiler. Ağzımın suyu akıyormuş vs korkunç. Artık nasıl toksik bir hayatları ve ilişkileri varsa kimseden ne iltifat görüyorlar ne iltifat alıyorlar. Ha benim çevremde de sevgili / eş oldukları halde birbirlerine iltifat etmeyen çiftler var. Yani birine iltifat ediyorum diye ona aşık değilim. Ki hoş biri uzun boylu demek iltifat bile değil.

Sevgilim var benim zaten onla muhabbetimizi birbirimize söylediğimiz hoş cümleleri görseler intihar ederler heralde.

ama demek ki sübyancı bir aşığım.

cevap için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Polis mi senin sevgilin?

Benim bir arkadaşım var 42 yaşında bekar. Evlenmiş ayrılmış bir adam istemem diyor. Çocuksuz olsa da istemezmiş.

Benim bir arkadaşım var 42 yaşında bekar. Evlenmiş ayrılmış bir adam istemem diyor. Çocuksuz olsa da istemezmiş.
Tanıdığım var bekar 50 yaşında hiç evlenmemiş . Ama maddiyatı iyi değil . Evi arabası maaşı vs var mı arkadaşınızın ? Şaka bir yana bu kadar da inceleyince zaman geçip gidiyor acımasızca . Kanuni Sultan Süleyman bile: celladımsın eyyyy zaman , demiş . Evlat sahibi olmak istiyorsa onu kaçırıyor en başta . Kendisi bilir , kendi hayatı kendi seçimleri .

Valla o yasta hic evlenmemis adamlar da genelde ya ciddi iliski pesinde degil ya ariza.
Arkadasiniza kolayliklar dilerim

Valla o yasta hic evlenmemis adamlar da genelde ya ciddi iliski pesinde degil ya ariza.
Arkadasiniza kolayliklar dilerim
Valla ben Esra ve Müge izledikten sonra , asıl arıza kadınlardan çok korkuyorum Erkekler melek kalıyor onların yanında

Bence 50 yaşında birini de istemez. Kendi minyon tipli, babam gibi duruyor der.
Evi, arabası, maaşı var bu arada
Çocuk da istiyor ama nasip işte. Ben hiç evlenmedim evlenmiş birini de istemem diyor. Aslında evlenmeyenin de bunca zaman neden evlenmediği sorgulanır. Ki kendisi dünya iyisi bir insan, güzel de. Ama nasipte olmayınca olmuyor demek ki.

Ben 6 gün önce boşandım. Eşim bana şiddet uyguladığı için bitti. Değil başkasına bunu anlatmak, bana karşı bile şiddeti kabul etmiyordu. Beni sen bu hale getirdin herşey senin yüzünden, ben şiddet uyguluyorsam sen de bana şiddet uyguluyorsun, psikolojik şiddet derdi. Ben darp raporu aldım, ailesine anlatırken kavga esnasında biraz kolunu sıktım sadece başka bişey yapmadım demiş. Yani hiç ama hiç sanmıyorum yeni tanıştığı birine eski eşime şiddet uyguladım desin. Hangi erkek söyler bunu? Açıkcası ben de boşanmış erkeklere bu şekilde bakıyorum artık. Evlilik hiç düşünmüyorum artık o da ayrı.

Güzellikle zerre ilgisi yok eğitimle de akılla da. Öyle olsa evlerden Irak kadınlar evli olmazdı , çocukları olmazdı . Ama çabuk evlenenlerde gözlemim , aşırı cesaretli olmaları ve risklere açık olmaları . Akıllı kadınsa ince ince düşünüyor nasıl adam istediğini . Akışına bırakmıyor . Bir diğer olay da şu bence . Kendilerini olduklarından fazla özellikli sanıyorlar . Kimi de gerçekten fazla özellikli . Uygun adama rastlamıyor . Sebepler farklı farklı hep.

Valla ben Esra ve Müge izledikten sonra , asıl arıza kadınlardan çok korkuyorum Erkekler melek kalıyor onların yanında
Aman kadinin arizasi da gerçekten ariza oluyor. Yakin bir arkadasimdan biliyorum, yuregim kaldirmiyor artik bana anlatma nolur dedim en son

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`