- Emoji Skoru
- 275
- Puanlar
- 18
Yukarıda söyledim benimle aynı düşünmeyen ok çeken adamla evlenirim ama gidipte kandırmam hiç evlenmedim deyip kendime baglamayada calismamBu bakış açısı bana çok saçma geldi. Madem öyle bekar birisi neden sizinle evlensin?
İstemeyene saygı duyarım gidipte yalan söylemem bekarım diyeNe tuhaf fikirleriniz var. Kısmet bu işler . Bakın ayıplamışsınız başınıza gelmiş siz de boşanmışsınız . Sizi de istememeli o zaman bekar erkekler . Siz de evliliği becerememiş ve sorunlu oluyorsunuz kimilerine göre. Toksik adam olmadıkça toksik kadın olmadıkça kimin kiminle ne sebeple evleneceği kimseyi ilgilendirmez .
Bence şu yüzden istemiyorlar Bir kadın kolay kolay yuvasını yikmaz. Bir yılda ne yaşadı da ayrıldılar. Ne kadar iyi arkadaşınız olursa olsun iyi bir eş mi bilemezsiniz.Benim bir sosyal erkek arkadaşım var,yaşı 29. 1 sene evli kalmış ayrılmış çocuk yok, astsubay. (Eski eşi de öğretmenmiş kadrolu)
Çocuk hoş biri boyu da 190, hoş sohbet biri.
Bu ayrıntıları vermemin nedeni; iyi biri değerlendirilecek biri olmasından.
Alkol kumar madde şiddet de yok. Restleşmişler ayrılmışlar diye anlattı.
Ama konuştuğu kadınlar eğer hiç evlenmemişse boşandığını söylediği anda ‘ olmaz, ailem kabul etmez’ diyorlarmış.
İlla evlenmemiş kadınla olma kafasında değil ama 29 yaşında suan haliyle görüştüğü kişiler bekar olabiliyor.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )
Bu kadar önem veriyorlar mı kadınlar buna?
Çocuklu olsa neyse de dedim ben de sonuçta çocuk büyük bir sorumluluk, artı nafaka artı üvey anne ile münasebet vs.
Fikrinizi almak istedim.
Arkadaşım acaba ilk etapta boşandığımı söylemesem mi diyor artık o da olmaz sizce ne yapmalı.
Sizin çevreniz de böyle mi ya da siz?
Kesinlikle çok guzel aciklamissin.Aklima ilk gelen kadına ne yaptı oluyorBence şu yüzden istemiyorlar Bir kadın kolay kolay yuvasını yikmaz. Bir yılda ne yaşadı da ayrıldılar. Ne kadar iyi arkadaşınız olursa olsun iyi bir eş mi bilemezsiniz.
Benim bir arkadaşım vardı boşanmış erkek arkadaşıyla bekar kız arkadaşımı tanıştırmak istedi çok iyi çocuk diye. Kız arkadaşım istemedi sonra baskasiyla tanıştırdı evlendiler ve ondan da ayrildi. Demek o ki çok nadir istisnalar hariç genelde erkekler yüzünden yuvalar yıkılıyor. Yüzlerce boşanma davası görmüş biri olarak söylüyorum bunu
İdeal dünyada durumun karşılığı bu olur diye düşündüğüm için yazdım. İdeal dünyada olmadığımızı bi anlığına unutmuştum.............Türkiye'de mi? Katili, gapsçıyı, hırsızı bile sevinip savunan var bu ülkede.
Haklsınız. Keşke olmasa ama bu forumda bile saçma sapan adamları ölümüne savunan kadınlar var olduktan sonra benim bir şeylere olan umudum kalmadı pekİdeal dünyada durumun karşılığı bu olur diye düşündüğüm için yazdım. İdeal dünyada olmadığımızı bi anlığına unutmuştum.............
Bakmayın ben de akşamları "uyku tutmadı napsam kendimi mi zehirlesem" diye düşünüp gtüm yemediği için tiktok kaydırarak daha yavaş ölmeye çalışan biriyim. İdeal dünya mı gördü gözüm sanki. Konuşuyorum işte asdfghHaklsınız. Keşke olmasa ama bu forumda bile saçma sapan adamları ölümüne savunan kadınlar var olduktan sonra benim bir şeylere olan umudum kalmadı pek
saçma sapan adamlara aşık oldukları için oluyor o. Ama 30 yaş altı bir kadının evlilik için bulduğuna yapışmasına gerek yok ya da görücü usulü arkadaşlar tanıştıracaksa hiç görmeden boşanmış istemem diyip kestirip atabiliyorlar. Mantık, arada aşk olunca uçup gidiyor.Haklsınız. Keşke olmasa ama bu forumda bile saçma sapan adamları ölümüne savunan kadınlar var olduktan sonra benim bir şeylere olan umudum kalmadı pek
Yaşınız kaç bilmiyorum. İsteyebilirsiniz bence bir sakıncası yok ama ben de şey diye düşünürüm: Bu adam bu yaşına kadar niye evlenmemiş? 40a yakın falansa. Evliliğe alısabilir mi? Kadinlar genelde daha kolay adapte oluyorlar her duruma ama erkekler kadınlar kadar degil. Boşanmış ve ikinci evliliğini yapacak olan adam evliliğin sorumluluklarıni ve artısıni eskisini bilerek giriyordur o evliliğe,belki hatalarından ders almıştır, ikinci evlilikte daha sabırlı ve anlayışlı olabilir ama almamış ve iki kere boşanmış ise bir adam kaçBen bekarken asla boşanmış istemedim bekarım neden evlilik deneyimi yapmış biriyle olayım dedim bu kararimdanda pişman değilim.Birisi beni bu konuda kandirsa daha ne yalanlar soyluyorda haberin olmadı diye asla affetmem ve art niyet ararım.
Şu an boşanmış durumdayım ve boşanmış istemem bekar bulsam bekara giderim
37 ,o kisimdada haklısın kırka gelmis evlenmemişse ondada vardır bı sorun.Biz napcaz yaYaşınız kaç bilmiyorum. İsteyebilirsiniz bence bir sakıncası yok ama ben de şey diye düşünürüm: Bu adam bu yaşına kadar niye evlenmemiş? 40a yakın falansa. Evliliğe alısabilir mi? Kadinlar genelde daha kolay adapte oluyorlar her duruma ama erkekler kadınlar kadar degil. Boşanmış ve ikinci evliliğini yapacak olan adam evliliğin sorumluluklarıni ve artısıni eskisini bilerek giriyordur o evliliğe,belki hatalarından ders almıştır, ikinci evlilikte daha sabırlı ve anlayışlı olabilir ama almamış ve iki kere boşanmış ise bir adam kaç
Öyle düşünme canım, siz evlenmek isteseniz size erkek mi yok? Ama çok seçici olmakta fayda var tabi. Bana bir hocam söylemişti tez danışmanım. O da ikinci evliğini yapmış ve ikinci evliliğinde 2 çocuk yapmıştı. "İlkinde erkeğin de aklı bir karış havada oluyor, kadın mutsuzsa erkek de mutsuz ve evlilikte hayal kırıklığı yaşıyor ve boşanıyor. Sonra ikinci evliliğini yaptığında anlıyor evlilik böyle bir şey ve bu sefer ilkinde yaptığı hataları yapmıyor, sürdürmek için gerekenleri yapıyor" demişti tabi bunu bir genelleme olarak kabul etmemek lazım ama ikincisinde de beceremediyse bence erkekte bir sıkıntı var diye düşünürüm ben yine o fikrim sabit.37 ,o kisimdada haklısın kırka gelmis evlenmemişse ondada vardır bı sorun.Biz napcaz yaKimseye güvenim kalmadığından bekar öleyim diyorum ama iki senelik evlilik yaşadım sadece güzel gunleride oldu bir ömür yalnız olmak istemiyorum diyorum bi yandanda
Ders alacak olan adam ilkindede ders alirdi ayrılık sürecinde bı kendine çeki düzen verirdi yok bu insan belki yaştan sonra kolay kolay düzelmez bence.
Başka kimseyi sevemeyecekmisim gibi hissediyorum eğer öyle olursa bana çok haksızlık edilmiş olacak.Hayata herşeye kızgınım küskünüm herkesten korkuyorum çocuğum olmasa bir sonraki güne uyanamam herhalde.Öyle düşünme canım, siz evlenmek isteseniz size erkek mi yok? Ama çok seçici olmakta fayda var tabi. Bana bir hocam söylemişti tez danışmanım. O da ikinci evliğini yapmış ve ikinci evliliğinde 2 çocuk yapmıştı. "İlkinde erkeğin de aklı bir karış havada oluyor, kadın mutsuzsa erkek de mutsuz ve evlilikte hayal kırıklığı yaşıyor ve boşanıyor. Sonra ikinci evliliğini yaptığında anlıyor evlilik böyle bir şey ve bu sefer ilkinde yaptığı hataları yapmıyor, sürdürmek için gerekenleri yapıyor" demişti tabi bunu bir genelleme olarak kabul etmemek lazım ama ikincisinde de beceremediyse bence erkekte bir sıkıntı var diye düşünürüm ben yine o fikrim sabit.
Ne kadar oldu boşanalı? Ben ex'ten next olmaz diye düşünenlerdenim ama benim bir arkadaşım boşandığı ilk eşiyle tekrar evlendi, (eski bir lise arkadaşım çok sık görüşmüyoruz), 13 yıl oldu tekrar evleneli, tekrar boşanmadığına göre iyiler herhalde bilemiyorum. Size nasıl bir zarar verdi, aldatma şiddet, ya da kumar falan vardıysa sakın derim.Başka kimseyi sevemeyecekmisim gibi hissediyorum eğer öyle olursa bana çok haksızlık edilmiş olacak.Hayata herşeye kızgınım küskünüm herkesten korkuyorum çocuğum olmasa bir sonraki güne uyanamam herhalde.
Bilmiyorum ama eski eşim düzelsin o olsun diye içimden geçiyor hep ,işin saçma yani bana en büyük zararı veren oydu.Onu bekliyor falanda değilim sadece hislerim böyle.
Hatta takıldığı bir kadın bile duyunca olmaz demiş. ( takılma niyetinde değil iki tarafta buna razı bir ilişki )