Boşanmış Kadına Yönelik Bakış Açısı

Ben sizi hatalı buldum, eğer biriyle ilerisi adına birsey olur mu diye düşünüyorsan ilk görüşmede söylemek gerek. Evlenmiş boşanmış biri ile evlenmek istemiyor olabilir bu onun en tabii hakkı. Bende bosaniyorum eğer hiç evlenmemiş olsam evlenip boşanan birini istemezdim belki. Şuan ileriye dönük bir umudum yok ama birgun tekrar evlenmek istersem de kendim gibi evlenmiş boşanmış birini isterim, benim hissettiklerimi, neler yaşadığımı anlasın isterim.

Bir de küçük bir ilçede falan mı yaşıyorsunuz? Evlenip boşanmış olduğunuz için çok yıpratmislar...İnşallah gönlünüzce biri çıkar karsiniza
 
Ammaann hiç uğraşma ailem kabul etmez diyen biriyle boşanmakta birşey yok evlenmek gibi doğal bir durum kimseyi küçümseyecek hor goreck durum değil zaten mesleğin de varmış kimsenin kahrını çekme yerinde olsam evlenmezdim de
 
Malesef onlardan da cok geri kafalı insanlar var , her ne kadar aydin gecinselerde. Ben Sünni eski esim aleviyim ve sırf alevi değilim diye kocamı bana doldurup boşattılar bizi. Geri kafaliligin mezhebi , memleketi yok.
Yazık vebalini nasıl ödeyecekler ki bunun aynı mezhep değil diye yapılır mı bu
 
Ben boşanma aşamasındayım. Süresini bilmiyorum ama bir gün boşanmış biri olacağım.
Ve boşandıktan sonra birini hayatıma almak istersem; öncelikle ilk boşandığımı anlatırım. Hatta edevletten boşanmış olduğumu kanıtlarım. Karşı taraftan da bekar olduğunu kanıtlamasını isterim. Ayrıca açık açık ileride çocuk istiyor mu, çocuğu varsa başka çocuk istiyor mu vs. Sorarım. Ayrıca aile yapısı önemli. Boşanmış kadına öcü gibi bakmayan bir ailesi olmalı.

Gelmişiz kaç yaşına. İnsanlar özellikle başka kadınlar çok yargılayıcı. Hep derim kimsenin hikayesi bitmedi. Kimin ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Sizi yaptığınız bir evlilikle yargılayacak kişilerle olmayın. Ayrıca neden sakladınız ki, o sizden diyelim ki çocuğu olsaydı onu saklasaydı bir daha güvenir miydiniz? Bence güvenmezdiniz. Aynı hesap. Tahminen iyice bağlansın öyle söyleyeyim diye taktik yaptınız. Olmadı.. Bu insanların duygusallığını kullanmaktır. Bunu ileride biri bana yapsa, o durumu kabul edeceğim varsa da etmem, o durumu özellikle sakladığı için ayrılırım. Çünkü bu hareketi duygusal manipülasyon olarak görürüm.

Sakın çabalamayın. Kararını kabul edin helallik isteyip yolunuza gidin. Bir daha biriyle tanışınca da boşanmış biri olduğunuzu saklamayın. Bu herkesin başına gelebilecek bir durum. Evlilik bir risktir. Güzel bir amaç uğruna risk aldınız öyle bakın. Kimsenin sizi yargılamasına izin vermeyin. Biri sizi yargılamaya kalkarsa da kimsenin hikayesi daha bitmedi cümlesi hep aklınıza gelsin.
 
Korkar erkek adam olamamış sevmiş olsa herkese meydan okurdu
 
Tanışma evresinde söyleseydiniz, ilişkiniz ya ilerler yada direk biterdi.
 
Bu kafadaki insanla zaten hiç evlenmemiş olup da evlensen bile mutlu olmazdın, mutlu olacağın insan da zaten bunu sorun yapmaz .bence zamana bırakmalısın
 
seviyosa ailesine söylemsin çok sevşyosa çaresini bulur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…