Yetişkin bir erkek kiminle evleneceği kararını kendisi verir, boşanmış ve çocuklarınızın olması sizin kusurunuz değil, tercihiniz...
erkek arkadaşımla evlenirsem evet.
çocuklarım büyük. tanıştılar tabi ama erkek çocuğu ikiside ve kıskanıyorlar. baba da dahil yanımda bugüne kadar bir erkek görmedikleri için arada söyleniyorlar tabi.
40 yaşındayımSiz kaç yaşındasınız? Tekrar çocuk sahibi olmayı istiyorsanız siz de, ikiniz de istiyorsanız ve seviyorsanız, erkek arkadaşınıza güveniyorsanız, arkanızda dik durabileceğine eminseniz aileyi çok düşünmeyin bence. Söylenir söylenir susarlar. Görüşmezsiniz eğer hiç kabul etmezlerse olur biter ama evliliğe bu nasıl yansır bilemiyorum. Erkek arkadaşınız ne diyor peki? Evlenirim , dinlemem ailemi diyor mu?
şu an sorun yok ama korktuğum aslında evlendikten sonra değişmesiYetişkin bir erkek kiminle evleneceği kararını kendisi verir, boşanmış ve çocuklarınızın olması sizin kusurunuz değil, tercihiniz.
Fakat Türkiye şartlarında aile çok fazla gereksiz rol oynuyor.
Yani şunu diyemiyoruz kapımı kapatırım herkes dışarda kalır değil.
Evlilik sonrası özellikle bazı erkekler halen onaylanma ihtiyacı hissediyor. Ailesi sözlü olmasa dahi yaklaşımları ile sizi demoralize edebilirler.
Ayrıca oğullarına istemiyoruz diyebiliyorlar ve sevgiliniz size bunu aktarıyorsa ortada kararları net bir erkekten bahsedemeyiz. İstiyorum diyor da, nasıl diyor? Evlendikten sonra da aynı düşüncede olacak mı? Eşi ve ailesi arasında kalmaktan yorgun düşecek mi?
2 çocuğun sorumluluğu ile gerektiğinde ilgilenebilecek mi?
Sevgi dolu, saygılı, merhametli, çalışkan ve sorumluluk sahibi olması çok önemli.
Aile istemiyor, çocuklar büyükler ve sizi kıskanıyorlar.
Ne yazık ki bu durumlar içerisinde mutlu olmanız çok zor.
doğru kişiyi beklemek 8 yılımı aldı. 2 yıldır beni hiç üzmedi ama evlenince neler değişir işte onu hiç bilmiyorumArada saygı, sevgi, güven varsa evet ilişki, evlilik yürür ama o kişi gerçekten doğru kişi mi? Senin için ve en önemlisi çocuklar için. Normal evliliklerde bile eşler çocuk olduktan sonra iletisimleri, paylaşımları değişiyor, tartışmalar artıyor, sorunlar çıkıyor. Bu adam gerçekten de çocuklarınıza abilik yapabilecek mi? Gerçekten içtenlikle sevip onlarla güzel vakit geçirebilecek mi? Aynı evde yaşayacaksınız evlenince, çocuklara sesini yükseltmesi dahi sizi rahatsız edecek mi? İnsan kendi öz çocuğuna bile sabırlı olamıyor çoğu zaman. Ama başka biri olunca ve çocuğa ters bir şey dese bile anneler hassaslaşabiliyor.
Ben sanmıyorum ki bekar birinin çocuklu bir kadınla evliliğini sağlıklı yürütebilsin. O sorumluluğun, yükün çokta bilincinde değil şuan. Bir de evlenince ailesel sorunlarda çıkacak. Her ne kadar karşı çıksa da ailesini atamayacak, görüşmeye devam edecek, aile dolduracak.. Bir sürü sorun.
Ben davul bile dengi dengine lafına çok inanırım. Bekar bir erkekle, evlenip boşanmış çocuklu kadında zor olur tam tersi de.
Sevgili olarak her türlü yürür ilişki onda sorun olmaz. Ama evlilik baya zor olacaktır. Ee adamda ne zamana kadar bekar hayatı yaşayacak? Çocuk istemeyecek mi hiç? Sanmıyorum...
evlenirsem bir çocuk isterim tabi çünkü bunu kabul ederek evlenmiş olurum1. Erkek arkadaşınız sizi seviyorsa ailesini ikna eder ve evlenirsiniz.
2. O baba olacak diye siz yeniden anne olmayı göze alabiliyor musunuz ? Bir çocık demek bir sorumluluk daha demek
Zor iş yani
İş sevgilinde bitiyor.
Madem seviyor göstersin sevgisini.
zaman gösterecek sanırım bizimkinide. arkadaşınız adına sevindim.Arkadaşımın ailesi sizle aynı durumu yaşadı onlardan bildiğim kadarını söyliyim. Kadının 2 cocugu vardı 8 yaşlarında kocası ölmüştü. Adam bekardı ailesi karşı cıkmıs. Ama adam tüm ailesini karşısına alıp evlenicem diye dimdik durmustu karsılarında. Yıllar geçti simdi onların 8 yasında cocukları var . Her şey düzene oturdu zamanla. Bütün iş erkek arkadasınızda bitiyor sizlik bişey yok
40 yaşındayım yazmışsınız zaten umudunuzu kırmak istemem de40 yaşındayım
şu an sorun yok ama korktuğum aslında evlendikten sonra değişmesi
doğru kişiyi beklemek 8 yılımı aldı. 2 yıldır beni hiç üzmedi ama evlenince neler değişir işte onu hiç bilmiyorum
evlenirsem bir çocuk isterim tabi çünkü bunu kabul ederek evlenmiş olurum
zaman gösterecek sanırım bizimkinide. arkadaşınız adına sevindim.
evet bu riskin farkındayım. yaşımdan dolayı tedaviyle bile belki olmayabilir40 yaşındayım yazmışsınız zaten umudunuzu kırmak istemem de
Evlenseniz bir çocuk sahibi olmak için biraz uğraşmanız gerekebilir
Belki olmayadabilir
Adam illa baba olmak isterse sorun yaşayabilirsiniz.
Herkesin yoluna gitmesi uzun vadede daha doğru gibi geldi
Bunları konuşun işte hep erkek arkadaşınızlaevet bu riskin farkındayım. yaşımdan dolayı tedaviyle bile belki olmayabilir
O da sizin yaşınızın farkında herhalde, ben de 39 yaşındayım, bu yaz evleneceğim daha , çocuk planımız var. Çocuk istiyorsa da erkek arkadaşınız tabi hızlı davranmanızda fayda var.evet bu riskin farkındayım. yaşımdan dolayı tedaviyle bile belki olmayabilir
36 yaşında. şu an sorun yok ama gelecek ne getirir onu bilemiyorum maalesefSevgiliniz kaç yaşında ? Hiç evlenmemiş biriyle bence zor olur şimdi çocukları kabul ederim deyip daha sonra kabul edeceğine inanıyor musunuz? Bütün her şeyi enine boyuna düşünmeniz gerekiyor sorumluluk alabilecek mi gün gelir yüzünüze bubları vurur mu her ihtimali düşünün.
Ya ablacım hem adam senden küçük hem hiç evlenmemiş sen yol yakınken dön bu yoldan. Bir erkeğin kadın küçük olması bana çok iğreti geliyor sen hem kendi çocuklarını hem bu adamı bide olursa diğer çocuğu büyütcen valla artık kolay gelsin demekten başka bir şey diyemiyorum kelimelerin bittiği yerdeyim. Kendi dengin birin, bul onunla evlen çok evlenmek istiyorsan.36 yaşında. şu an sorun yok ama gelecek ne getirir onu bilemiyorum maalesef
mesele evlenme isteği değil aslında. öyle olsa yıllardır yalnızım evlenirdim. insan bir süre sonra hayatını paylaşacak başını omzuna yaslayacak birini istiyor. ilk boşandığım yıllarda kesinlikle kimseyi istemiyordum diyordum. erkek arkadaşım karşıma çıkana kadar da öyle düşünüyordum. evliliğide çocuk için düşünüyorum çünkü onun da baba olmaya hakkı var. eğer o da boşanmış olsaydı çocuğu olsaydı evlilik düşünmezdim bu şekilde devam ederdim.Ya ablacım hem adam senden küçük hem hiç evlenmemiş sen yol yakınken dön bu yoldan. Bir erkeğin kadın küçük olması bana çok iğreti geliyor sen hem kendi çocuklarını hem bu adamı bide olursa diğer çocuğu büyütcen valla artık kolay gelsin demekten başka bir şey diyemiyorum kelimelerin bittiği yerdeyim. Kendi dengin birin, bul onunla evlen çok evlenmek istiyorsan.
Erkek arkadaşınız ne diyor peki? Hemen evlenelim diyor mu evlilik tekliifi etti mi?mesele evlenme isteği değil aslında. öyle olsa yıllardır yalnızım evlenirdim. insan bir süre sonra hayatını paylaşacak başını omzuna yaslayacak birini istiyor. ilk boşandığım yıllarda kesinlikle kimseyi istemiyordum diyordum. erkek arkadaşım karşıma çıkana kadar da öyle düşünüyordum. evliliğide çocuk için düşünüyorum çünkü onun da baba olmaya hakkı var. eğer o da boşanmış olsaydı çocuğu olsaydı evlilik düşünmezdim bu şekilde devam ederdim.
çalışıyorum maddi olarak ihtiyacım yok. nafaka vs de almadım hiç.merhaba, beni yanlış anlamazsanız çalışıyor musunuz ? 2 tane çocuğun giderleri de öyle az buz birşey değildir .
nafaka denilen olay da zaten kuş kadar birşey bence çalışmıyorsanız evlenmeyin çünkü 2 çocukla çocuksuz bir adamın eline bakmak hata olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?