- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
yok bu bildiģiniz saldirmakKlavye bazen acımasızca olabiliyor. Aslında saldırmak için değilde tanimadigimizdan kaynaklanıyor.
Bazen bende de oluyor. Normal. Çok fikirli bir paltformdayiz.
Sizde aynı konuları açınca farklı bakış acıları gelmiş olabilir.
Farkindayim..Yalnız konu sahibi de boşanmış.
Merak ettim şimdi :)
Gitmez bu merak özelden seyedebilirz
Annem gençliğinde demiyim hala fısstık gibidir,kadıncağazım 2 kere boşandı.Ne ka çirkinmiş benim annemeşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
ayy gerçekten bütün konuları tamamen güzel miyim ,çirkin miyim ,güzellik duası ,revizyon ameliyatı ,yolda bana bakan erkek niye yok, yeni imaj,kırışıklıklar, boyum şu saçım bu gözüm bu ben çok güzelimBence komsu teyze boyle bir sey soylemedi. Hatta oyle bir teyze hic var olmadi. Sizin ileri derecede guzellik obsesyonunuz oldugu icin ve guzellikle ilgili bir konu daha actiginiz takdirde buradaki uyelerin "geldi yine tipini sevdigim" diyeceklerini dusundugun icin boyle bir senaryo urettin. Altinda bol bol cirkin-guzel tartismasi olacak. En sevdiginden. Rica ediyorum tedavi olun.
allahim yarabbimayy gerçekten bütün konuları tamamen güzel miyim ,çirkin miyim ,güzellik duası ,revizyon ameliyatı ,yolda bana bakan erkek niye yok, yeni imaj,kırışıklıklar, boyum şu saçım bu gözüm bu ben çok güzelim
katılıyorum teyze aslında konu sahibinin içinde sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?