boşanmış kadınlar çirkin olurmuş...

teyze ezikliğini bölemi çıkarıyor acep.şu kendini geliştirememeiş teyzeler yokmu insanı kendi cahiliklerinde boğarlar ya.boşanan kadınlar var çevremde vuuuu denecek kadar alımlı ve hoşlar hatta çirkin boşanmış bir kadın görmedim daha.en son arkadaşım boşandı dibine kadar kadın hani nasıl bıraktı dersin bu adam bu hatunu gerçek bu.

yok bu bildiģiniz saldirmak

Konu sahibi, amacim sizi rencide etmek veya terslemek degil.. Ben de burdan yanlis anlasildim.. Siz de bosanmissiniz, belki de dokundu bu sozler ve burdan kadinin sacmaladigini duyup rahatlamak istediniz.. Ama kabul edin, soruş tarziniz olmamis.. Bir de basta sizin bosandiginiz belli olmuyor konunuzdan, o yuzden de irrite etti o soru.. Bosanmis biriyim ve kalbim kirildi vs deseydiniz, kadina karsi almaniz gereken tavri vs konusurduk, yanlisligini irdelerdik..
Siz de biliyorsunuz ki, teyze sacma sapan konusmus, belli ileri derecede cahil bi kadin.. Sadece erkeğin istemesiyle bosanilmayacagini bile dusunemeyecek derecede hem de..

konu sahibi konunuzu düzenleyin. "boşandım. komşum geldi bana boşanmış insanlar çirkindir , adamlar ondan bırakır dedi. kalbim kırıldı" yazarsanız daha güzel cevaplar gelecektir

eşleri begenmediklerinden boşarlarmış.komsu teyzem sabah sabah dokturdu yine..sonra niye cagirmiyosun.ah teyzecim..
bosanan kadinlar cirkin.misiniz?
Annem gençliğinde demiyim hala fısstık gibidir,kadıncağazım 2 kere boşandı.Ne ka çirkinmiş benim annem
Aynı şekilde bir arkadaşım,kadına bakmaya doyamıyorsun,kocası boşandı, güzellikte yanından bile geçmeyen üstüne huyu da bir o kadar rezil bir kadınla evlendi.
Boşanan kadınlar ruhsal sağlıkları -bir zaman sonra- yerine geldiği için daha da güzelleşir,gençleşir.
Takma tatlım kimsenin saçmalıklarını.

ayy gerçekten bütün konuları tamamen güzel miyim ,çirkin miyim ,güzellik duası ,revizyon ameliyatı ,yolda bana bakan erkek niye yok, yeni imaj,kırışıklıklar, boyum şu saçım bu gözüm bu ben çok güzelim

katılıyorum teyze aslında konu sahibinin içinde sanırım

bunu nesini dert ettiniz
evli ve çirkin kadın ve adam yok mu

ya da yüzü güzel olsa kaç yazar huyu güzel olsun lafını hiç mi duymadınız

siz de teyzeniz de

çirkinim evliyim boşanmış ve güzel tanıdıklarım var

allahim yarabbim
hepimiz teyzeyiz diyeyim konu kapansin bari.aynur teyze icimde olaydi keske ne yazik ki tam karsi dairemde ve kapiyi ne zaman acsam onun da kapi aciliyo

Kadın o kadar ezik o kadar ezik ki bir kadının kocasını boşayabileceğini düşünemiyor bile... Boşanılmışsa mutlaka erkek boşamıştır kadın boşayamaz ki.
Zaten evliliklerin çoğu erkeğin katlanılmaz hale gelmesi eşini çocuklarını ciddiye almadığı için kadının boşanmaya karar vermesi ile bitiyor.
Manken gibi kadınlar da boşanıyor normal kadınlar da güzel olmayanlar da...Ama adamlar tavuk b.ku gibi yapışıyor bırakmıyor ki "boşanmak isteyen karısına şiddet uygulayan öldüren erkek" diye bir şey var...

Son düzenleme:
Ahah ne cirkini yahu bosananlarin yuzune bir nur geliyor durusuna endam geliyor. Teyzenin beyniyle totosu yer degistirmis. Agzindsn cikanlar cumle degil lagim resmen.

Hatalı soru cunku bu insanlar evlenmeden once birbirini goruyo birbirlerini begenmeseler hic evlenmezlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…