boşanmış olmak

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
47
merhabalar bugün bayram dolayısıyla birazda can sıkıntısına...eski eşimin ailesine hem bayramlaşma niyetiyle hemde eski görümcelermi bir göreyimne var ne yok eski günleri yad etmek için onlara gittim babasıda oğlumu sabahtan almıştı...bende gidip gitmemekle kararsızdım ama onlarda mangal yapmışlar banada gel diyince gittim biraz tuhaf oldum açıkçası gidip gitmemekte..
siz olsaydınız boşandığınız eşinizin ailesinin yanına gidermiydiniz bunu merak ediyorumaslında başka bir açıdan düşününce değişik bir duygu ne bilim ben baya kararsız kalmıştım gidip gitmemekle:44:

aranız iyiyse anlaşabiliyosanız gitmenizde bi sakınca yok şahsen ben eski eşimin ailesiyle anlaşabiliyo olsaydım ve yakın olsalardı bize giderdim ama onlar beni sevmez ben de onları sevmem bu yüzden hiç bi bayram gitmedim de aramadım da

Son düzenleme:
Eğer çok büyük sorunlar, gurur zedeleyici durumlarla karşılaşmadan medeni bir şekilde boşanmışsanız bu durum gayet normal.
Bir de çocuğunuz var sonuçta, ileride de onun için bir araya gelmeniz gereken durumlar olacaktır.
Saygı sınırları korunduğu sürece çok da hoş olur, güzel olur hatta ders olur başkalarına:)

ne kadar zaman oldu boşanalı

2007 de boşandım
oğullarından çok beni severler.ortanca görümcem hatta bugün sizin durumunuz ne olucak böyle bir araya gelin dedi bende aman tövbe biz artık kankayız dedim
çocuk olduğu müddetçe her daim istemesekte görüşcez dedim ama asla başka maksatlı bir araya gelmek imkansız ne demişler aynı derede iki kez yıkanılmaz

hatta bugün ona ne zaman evleniyon evlende hayatını kur dedim oda tabi evlenicem bigünilerde yaşlanınca bana kim bakıcak dedi hafif tebessüm ettim
ne yani kendine bakmak içinmi evlenicen aşık olda evlen bir ömür geçermi öle dedi ayrıca ben hayatımda bir keren sevdim bu yaştan sonra sevmek saçma artık dedi..

bu sözü de ilk kez duydum :))
arkadaşların söylediklerine katılıyorum eğer medeni şekilde boşandıysanız hır gür çıkmadan görüşülebilir.sonuçta evladınız da var...
ama yazdıklarınızdan eşinizi unutamamış gibi görünüyosunuz :)))

unutmak ne mümkün aynı mahallede oturuyoruz o ailesiyle ben ailemle
biz boşandık ama o hala benden boşanamadı

sizin boşanma konunuz neydi merak ettim.
kavga olmadan niçin boşanır ki insan ya kaynan rahat vermemiştir yada eski eşin hatalıdır yani artık ne ise

geldim canım burdayım bir yandan kahve falı bakıyorumda forumda
biz mutlu mutlu boşanmadık malesef boşanma davasını ben açtım.bazı insanlar evli olmayı sorumluluk almayı beceremiyorlar yada istemiyorlar.evliliğimiz boyunca bizi hep benim ailem geçim sağladı yardım etti aman iyi olsunlar aman ayrılmasınlar diye ama kötü olan biz olduk çünkü o iyice rahata alıştı kiii kendisi devlet memuru olduğu halde ordan burdan sürekli haciz kağıtları geliyordu bir nevi küçük çaplı dolandırıcılık yapıyordu avm lerden alışveriş yapıp onları başka yerlere satıp günü gelen borçlarınıda kulak ardı ediyordu yani anlıcan kötü bir yaşam düzeni vardı

Yok ben olsam görüşmezdim.
Arada bebem olsa bile görüşmezdim.
Hele ki dolandırıcı bir adamla yeniden karşılaşmak zorunda olduğum dönemlerde bile muhabbete girmez,gerekeni konuşup youma devam ederdim.

Ne gerek var ki?

Benim şehrime geldiklerinde yemeğe ya da çaya davet ediyorum. Onların şehrine gittiğimde ise haber vermiyorum. Yazlığa hep davet ediyorlar, gitmiyorum. Onlara karşı içimde kırgınlıklar yok diyemem ama .. Gitmeme nedenim başka.

Hala içlerinde ümit var. Bir gün tekrar evleneceğimizi düşünüyorlar.

Ben bu ümidi beslemek istemiyorum.

eğer eşinin ailesi ile aranda bir sorun olmadıysa ilişkiniz güzelse aradaki saygıyı koruyabildiyseniz neden görüşmeyesiniz ki.çocuğunuz var sonuçta siz ne kadar boşanmış da olsanız o insanlar hala çocuğunuzun akrabası.bence çocuk için de olsa görüşülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…