ne kadar zaman oldu boşanalı
2007 de boşandım
oğullarından çok beni severler.ortanca görümcem hatta bugün sizin durumunuz ne olucak böyle bir araya gelin dedi bende aman tövbe biz artık kankayız dedim
çocuk olduğu müddetçe her daim istemesekte görüşcez dedim ama asla başka maksatlı bir araya gelmek imkansız ne demişler aynı derede iki kez yıkanılmaz
bu sözü de ilk kez duydum :))
arkadaşların söylediklerine katılıyorum eğer medeni şekilde boşandıysanız hır gür çıkmadan görüşülebilir.sonuçta evladınız da var...
ama yazdıklarınızdan eşinizi unutamamış gibi görünüyosunuz :)))
unutmak ne mümkün aynı mahallede oturuyoruz o ailesiyle ben ailemle
biz boşandık ama o hala benden boşanamadı
ciddimisiniz anlatsanıza önce kim istedi boşanmanızı sebep neydi
özel degilse:26::26::26:
ay çok tatlısın ya
niye yaa
ama hak verin hergün birsürü boşanma konusu açılıyor
böyle mutlu boşanma hikayeleride duymak istiyoruz
geldim canım burdayım bir yandan kahve falı bakıyorumda forumda
biz mutlu mutlu boşanmadık malesef boşanma davasını ben açtım.bazı insanlar evli olmayı sorumluluk almayı beceremiyorlar yada istemiyorlar.evliliğimiz boyunca bizi hep benim ailem geçim sağladı yardım etti aman iyi olsunlar aman ayrılmasınlar diye ama kötü olan biz olduk çünkü o iyice rahata alıştı kiii kendisi devlet memuru olduğu halde ordan burdan sürekli haciz kağıtları geliyordu bir nevi küçük çaplı dolandırıcılık yapıyordu avm lerden alışveriş yapıp onları başka yerlere satıp günü gelen borçlarınıda kulak ardı ediyordu yani anlıcan kötü bir yaşam düzeni vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?