boşanmış olmak

çocuğum var diyosun bence, görümcelerinle tatlılıkla görüş bazen tabii biraz mesafeli
benim eşimin anne babasıda ayrılmış küçükken, kv hep görümceleriyle görüşmüş, şimdi eşim halalarını çok seviyor, iyiki ayrırmamış annesi onları
zaten çocuğun büyüyünce ortaokula falan gelince kendisi görüşür senin çokta görüşmen gerekmez hatta hiç gerekmez belki

Son düzenleme:
bence görüşülmemeli...hayatına yön vermen zorlaşabilir...yeni bir sayfa açman zor olur...çocuk babasına,babaannesine,halalarına gitsin ama kadının aynı çatı altında onlarla görüşmesini doğru bulmuyorum....

iyi yapmissin ayrilmisin bosanmisin, ailesinle tabiiki görüse bilirsin bunda birsey yok.

Ne mutlu size ki sevdirmisiniz kendinizi , onlarda iyi insan ki sizde onlari sevmissiniz.
Ortada cocukda var bence tabiiki gide bilirsiniz.

biz boşandık; ama eşim benden boşanamadı diyorsun ya
bu sınırı çekemediğin için olabilir mi?
evlerine gitmen gelmen, kanka muhabbetleri?
belki şimdi zararsız görünüyor ama ileride yeniden biri ile evlenirsen
bu samimiyetin zararını görmeyesin?

Benim şehrime geldiklerinde yemeğe ya da çaya davet ediyorum. Onların şehrine gittiğimde ise haber vermiyorum. Yazlığa hep davet ediyorlar, gitmiyorum. Onlara karşı içimde kırgınlıklar yok diyemem ama .. Gitmeme nedenim başka.

Hala içlerinde ümit var. Bir gün tekrar evleneceğimizi düşünüyorlar.

Ben bu ümidi beslemek istemiyorum.

sen ne güze3l mesafeni koyabilmişin .bizdede hala ümitleri var birgün tekrar evlenebiliriz diye ama ben kesinlikle istemiyorum

hatta bugün ona ne zaman evleniyon evlende hayatını kur dedim oda tabi evlenicem bigünilerde yaşlanınca bana kim bakıcak dedi hafif tebessüm ettim:D
ne yani kendine bakmak içinmi evlenicen aşık olda evlen bir ömür geçermi öle dedi ayrıca ben hayatımda bir keren sevdim bu yaştan sonra sevmek saçma artık dedi..

Bence siz cilveleşiyorsunuz :).

biz boşandık; ama eşim benden boşanamadı diyorsun ya
bu sınırı çekemediğin için olabilir mi?
evlerine gitmen gelmen, kanka muhabbetleri?
belki şimdi zararsız görünüyor ama ileride yeniden biri ile evlenirsen
bu samimiyetin zararını görmeyesin?

düşüncelerinle haklı olabilirsin aslında ben eski eşimin aişlesiyle ilk defa boşandıktan sora 4 yıl üstüne gittim ama görümcelerle eşle göüürşmeler devam ediyordu.eski eşme karşı o sınırı koymayı ççok isterdim.ya şimdi arada çocuk olunca ister istemez hep bi muhabbet içine giriyorsun.mesela daha bugün beni arayıp saat 10 olmuş e işin var doğru eve diyen biri yani habire hesap sormalar ama takmıyorum bende .hayatıma biri girse dediğin gibi belki o sınırı rahatlıkla koyabilirim çocuk 8 yaşında o yüzden hep görüşmelerde olsun bir şekilde yanlarında oluyorum çocuk için biş ialmak olsun okul olsun sürekli ister istemez irtibat halinde oluyoruz buda doğal olarak sık görüşmeyi muhabbeti arttırıyor.bazenbana e4ski eltim not:beni çok sever..bazen onlardan haber uçururu kenan abi hala seni seviyor falan der..o bile diyor ben ayrılsam asla çocuk için olsada yüzüne bile bakma bırak konuşmayı diyor:47:

eheheh yokya ölemi dersin:DDDayyy valla bilmiyom ya.sanırsam bazı alışkanlıklardan dolayı böle oluyor:52:

bütün yazılarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz eşiniz kafanızda bitirmişsiniz ama eşiniz bitirmemiş sizi... ve çocuğunuzun işlerini halletmek için sıksık biraraya geliyorsunuz...ama sanki biraz siz bu durumu kullanıyormuşsunz gibi geldi bana.. yani birçok boşanan anne çocuğunun her işini babasıyla yapmaz ,hatta tercih etmez...sizle hala ilgilenmesi işlerinizi halletmesi tamam sizin gururunuzu okşuyor olabilir.. ama ona zarar veriyorsunuz bence ..çünkü o bir ümit sizin peşinizde dolanırken, belki sizin hayatınızıa biri girecek ve o iyot gibi açıkta kalacak....

bence de cilveleşme var :) hatta siz de boş değilsiniz. mantığınızla belki asla görüşmezsiniz ama onun size olan ilgisi filan epey hoşunuza gidiyor bence.
kalbinizde hala bişeyler var. ama ufak çaplı dolandırıcı filan demişsiniz ya.
siz en iyisi mantıkla hareket etmeye devam edin :)

Back
X