Bosluga düsmek istemiyorum...bu neden oluyo...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm arkadaslar bi cogunuz cok kizacaksiniz biliyorum ama yardimda almam gerek...
Ben 17 yaslarimdayken mahallemizde dikis kurslari vardi hergün oraya giderdim maksat zaman gecsin...
Hep giderken firinin önunden gecmek zorunda kalirdim...bi gün birinin her gectigimde bana baktigini fark ettim bu böyle 1 ay sürdü Sonra yolumun karsisinda durmaya falan basladi seni seviyorum demelere basladi bu basta beni rahatsiz etsede zamanla hosuma gitti..evimiz mahalleden uzakti kimseyi pek tanimiyordum bilmiyordumda kim oldugunu ...neyse bir gün artik kolumdan tuttu yeter dedi banada yazik senin icin hergün isimi birakip buraya geliyorum 2 dk olsa seni görmek icin diye yine seni seviyorum dedi..bnde artik hoslanmaya baslamistim seni bekletmek hosuma gidio bende senin icin hep bu saatte evden cikiyorum ödesmis olduk deyip güldük..o ise ben kursa gittim sonra 3 gün kadar konustuk bir gün arkadasima bahsettim ""kimdir bu adam bana kac kez bakiyo """ o evli yalnis anlamissindir 1 tanede oglu var ""dedi cok üzüldüm hizlica eve giderken yine yolun ordaydi bu kez tokat attim...agladim eve gittim msjlar atmisti seni seviyorum ögrendin dimi söyleyecektim karim amca kizim zorla evlendirildim... falan daha cok sey..kizdim cocuktami zorla oldu yaptirdilar size diye..af diledi barismam icin cabalar harcadi barismadim...cünkü benimde adim cikabilirdi dikkat etmem gerekti babam hergün orda sayilirdi.
.. kocami cok seviyorum ama bu günde oldugu gibi defelarca o adami rüyamda gördüm ..inanmistim cünkü evli birinin yol kenarinda beklemesi falan hic tahmin edemezdim...elim tlf gidio facebookta kac kez yazmisti bu kez engelledim facebook dondurdum... acip yazayim diyorum yapma bunu yapma diyorum bu kez esini kizini düsün karsidaki kadini düsün bir gün Allahta ayni seyi yasatir sana yapma diyorum vazgeciyorum ne oluyor bana 3 yildir evli olucam bu ay 20 ve kimseye diyemiyorum yardim istiyorum:KK43: :KK43: :KK43:

Amacin ne?yani yazsan ne olacak bu iş nereye gidecek sonu ne olacak?karşida bi kadin var onu geçtim sorumlu oldugun eşin var

Bir tane cami hocası (evli) , bir arkadaşıma arkadaşlık teklif etmiş, arkadasım tabiki kabul etmedi ama başına gelmedik aksilik vs kalmadı, üstünde sürekli ağırlık hissi , mutsuzluk ile uğraştı durdu, şimdi bu tarz konular yasak , anladın sen onu.
Eşini seviyorsun, önüne bak, yuvanı bozma. çokça dua oku, Allah kötü niyetli insanlardan korusun

Neden rüyama geliyo anlamiyorum asla düsünmüyorumda hic aklimin ucundan gecmedigi an rüyamda biti veriyor
Bilincalti. Dusunmen gerekmiyor. Ben ruyamda hep rahmetli zeki muren'i goruyorum. Bazen sinava yetisiyoruz bazen piknige cikiyoruz bazen klupteyiz falan. Hic aklima gelmedi neden goruyorum demek. Ruya iste...

Slm arkadaslar bi cogunuz cok kizacaksiniz biliyorum ama yardimda almam gerek...
Ben 17 yaslarimdayken mahallemizde dikis kurslari vardi hergün oraya giderdim maksat zaman gecsin...
Hep giderken firinin önunden gecmek zorunda kalirdim...bi gün birinin her gectigimde bana baktigini fark ettim bu böyle 1 ay sürdü Sonra yolumun karsisinda durmaya falan basladi seni seviyorum demelere basladi bu basta beni rahatsiz etsede zamanla hosuma gitti..evimiz mahalleden uzakti kimseyi pek tanimiyordum bilmiyordumda kim oldugunu ...neyse bir gün artik kolumdan tuttu yeter dedi banada yazik senin icin hergün isimi birakip buraya geliyorum 2 dk olsa seni görmek icin diye yine seni seviyorum dedi..bnde artik hoslanmaya baslamistim seni bekletmek hosuma gidio bende senin icin hep bu saatte evden cikiyorum ödesmis olduk deyip güldük..o ise ben kursa gittim sonra 3 gün kadar konustuk bir gün arkadasima bahsettim ""kimdir bu adam bana kac kez bakiyo """ o evli yalnis anlamissindir 1 tanede oglu var ""dedi cok üzüldüm hizlica eve giderken yine yolun ordaydi bu kez tokat attim...agladim eve gittim msjlar atmisti seni seviyorum ögrendin dimi söyleyecektim karim amca kizim zorla evlendirildim... falan daha cok sey..kizdim cocuktami zorla oldu yaptirdilar size diye..af diledi barismam icin cabalar harcadi barismadim...cünkü benimde adim cikabilirdi dikkat etmem gerekti babam hergün orda sayilirdi.
.. kocami cok seviyorum ama bu günde oldugu gibi defelarca o adami rüyamda gördüm ..inanmistim cünkü evli birinin yol kenarinda beklemesi falan hic tahmin edemezdim...elim tlf gidio facebookta kac kez yazmisti bu kez engelledim facebook dondurdum... acip yazayim diyorum yapma bunu yapma diyorum bu kez esini kizini düsün karsidaki kadini düsün bir gün Allahta ayni seyi yasatir sana yapma diyorum vazgeciyorum ne oluyor bana 3 yildir evli olucam bu ay 20 ve kimseye diyemiyorum yardim istiyorum:KK43: :KK43: :KK43:

ohoo senin gibi kaç kızın yollarında beklemiştir o..
klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum zorla evlendirildim.
çocuğuda kadın tecavüz ettiğinde yapmıştır kesin..

yazsan ne olacak hazır mısın yasak ilişkiye?
yoksa karşılıklı boşanıp evleniriz hayallerin mi var?
amacın ne yani yazmak istemekteki?

Eşinizi çok sevseniz " rüyadan uyanınca tüh kör şeytan " der hayatınıza devam ederdiniz o işi geçin şimdi...

Kendinize gelin, eşinizi sevmiyorsanız boşanın kimsenin günahına girmeyin. Siz bu yazma işini yaptığınız zaman kaç kişinin vebali altına gireceksiniz farkında mısınız ?

Ulaşılamadığı için kıymetli olmuş. Tamamen farazi. Diyelim ki cok sevdiniz. Herşey çooook yolunda gitti size göre, boşandıniz ve evlendiniz (Bana göre bir erkeğin evli bir kadından beklentisi tek bir şeydir ama onu gormezden gelelim simdilik). Bi kere aile kesin sorunlu, zorla amca kızıyla evlendirmisler, işin daha kötüsü adam daha da sorunlu ailesi ne derse doğru yanlış demeden kabul eden tiplerden. Sırf bu temel problemler yuzunden bal olsa yenmeyecek bir sürü insan evladı ve biten nice evlilikler var. Kaldı ki aşk denilen kimyasal olay geçici. Göze batmayacak nice şeyler çok kısa sürede sürede hayatı işkenceye çevirecek. Sen kendi ve karşında ki insanın evladının kanına girmis ve iki esin ahını almış olmakla kalacaksın ( sen diyorum zira karşıda ki gözünü karartmış zaten, ona diyecek laf yok artik).
Ki bu da hersey yolunda giderse yoksa bence adamın niyeti belli. İki hoş beş ve hevesi bitene kadar istedikleri. Sen bu sefer de kullanılmış ve aldatmiş olmakla kalacaksin. Zina meselesine girmiyorum bile.
Bu iki şıktan herhangi biri senin için opsiyon değilse. Uzak duracaksin, böyle bir yola kapi dahi acmayacaksin.
Ruyalari da görmezden gelirsen bir noktadan sonra muhtemelen kaybolur gider ama varsın gitmesin kendini ve birsürü insanı yakmaya değmez.

Son düzenleme:
O değil de biri çıkıp demiyor ki bu adamı unutmadan ne ara birini sevdin evlendin diye ben şahsen ona takildim gerisi alışık hikayeler nasılsa

Back
X