- Konu Sahibi falanca_23
-
seni çok iyi anlıyorum canım. inan ki 3 sene öncesi tıpatıp senin yaşadıklarını yaşadım. inan intiharı düşündüm hatta ötesini de yaptım. ama ne büyük cahillikmiş. rabbim sınıyormuş beni. bir ayet de der ki '' Allahtan ümidinizi kesmeyiniz. '' atanamadım, erkeklere güvenemedim, çünkü hepsi uçkur peşinde. ama bir gün eşimle tanıştım. nasıl büyük bir iyilik yapmışım ki Rabbim onu verdi bana. ya da çok mu içten istedim bilmiyorum. hayatımı değiştirdi. sonra atandım. ben Allahtan ümidimi kesmiştim ama o beni bırakmadı, benden vazgeçmedi. bunları yaşıyorsan bil ki ileride yaşayacaklarının kıymetini bilmen içindir. gidene de üzülme, şeref yoksunu biri hayatında olsa ne olmasaaa ne. bu yaşına kadar onunla mı geldin sanki. şükret, ssağlığın yerinde, güzel günlerin olacak ve geçecek bunlar. ama sadece sabret. zamanı var güzelliklerin.Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.
Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık
Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……
Kendi kendini yemekten baska bisey degil yaptigin.hayatta daha buyuk acilar var rabbim vermesin.sevgilin degilde ya esin aldatmis olsaydi.kendini bir degersiz insan icin üzmeye degermi ustelik yasininda en guzel baharindasin.ne guzel isin,mesleginde varmis inan senin yerinde olmak isteyen o kadar insan vardir ki.keske bende bir meslek sahibi olsaydim calisir parami kazanir dunyada umurumda olmazdi.burda o kadar büyuk sıkintilari olan inssnlar varki okusan haline sukredersin canım. Kendini toparla , kendini sev ve kimseye kendinden fazla deger verme.ve unutma karsina cikicak her insanda kotu olacak diye bisey yok.guvenin sarsilmis evet ama insanlara karsi kendini kapatma arkadas ortamlarina gir guvenin tekrardan yerine gelir insMerhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.
Aslında her şey, yani bu kadar ağır bunalım ve boşluk hissi geçirmemin sebebi, bundan 2 yıl önce sevgilimin beni neredeyse 1 yıl boyunca aldattığını öğrenmemle başladı. Herkese ve her şeye olan inancımı yitirdim. Avare avare dolanıyorum. 2014 yılıydı bu olay olduğunda; bu zamana kadar okulu bitirdim, iki iş değiştirdim… Ailemle de sorunlarım olduğu için evde de mutsuzum. Şu anki iş yerimde biraz sıkıntılı. Ben giderek içe kapanıyorum. Artık ayakta duracak gücüm kalmadı. Kendimi aşağılıyorum sürekli. Kendimi bir hiç olarak görüyorum; beceriksiz, çirkin, işe yaramaz, tercih edilmemiş; feda edilmiş; vazgeçilmiş… TERKEDİLMİŞ…. artık asla mutlu olamayacağım, asla sevilmeyeceğim gibi geliyor. çok yorgunum. o kadar ağladım ki zamanında; artık ağlayamıyorum. ayrıca artık sürekli eleştiri alıyorum çevremden. hep olumsuz eleştiriler.... kendimi iyice kötülemeye başladım içsel olarak. kendimi bile sevmiyorum artık
Ondan sonra geçekten de ne birine güven duyup hayatıma alabildim ne tam manasıyla mutlu olabildim. Bana çok büyük bir acı yaşattı… Bazen dayanamıyorum. Bu hayatta kimseye güvenmediğim kadar güvenmiştim ona. Kendimi toparlayamıyorum. Çok büyük bir boşluktayım. Sizce ne yapmalıyım, lütfen yardım edin. Yoksa bir gün……
Bende intiharın eşiğindeyim yaşadığımız aynı olmasada anlayabiliyorum. Hatta daha önce iki kez denedim kurtardılar napalım balina gibi toplu intihar mı edelim :)Merhaba arkadaşlar, size biraz içimi dökmek ve fikirlerinizi almak istiyorum. Sizden yardım istiyorum L çünkü bazen çok bunalım geçiriyorum ve intihar etmemek için zor tutuyorum kendimi… İnanın bu gerçek.
bu çok iyiydi :) gülümsedim :) teşekkür ederim
İlk sevgilim daha 25 yalında olduyaşım 24 olacak. hala kimse yok... sevmek isitorum, yeniden başlamak. ölü gibiyim... inşallah dediğiniz gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?