- 23 Ağustos 2016
- 902
- 902
- 53
- 45
- Konu Sahibi flygirlfly
-
Dr sanız tedarik edebilirsiniz. Arkadaşım kadın doğumcu 100 dolara alıyor, 20 de kargo -soğuk zincir için veriyor. Allergan ın botoxu nu alıyor. 2 kişiye yetiyor. Ama plastik cerrahlar -haklı olarak- 1 kişiden 600 lira civarı alıyor. Çünkü bu işten ekmek yiyorlar.Kızlar Botoks ve dolgu yaptırmak istiyorum.ilk defa yaptiricam ikisinide.enjekte edilen maddeden emin olmak icin, botoksu ve dolgu maddesini biz kendimiz alabilir miyiz.nerden edinebiliriz.yardimci olabilir misiniz.
Kayserideyim ve büyük illerdeki gibi çok alternatif yok burda.
Çok geçmiş olsun böyle hatalar yapılınca insan korkuyor bu yüzden hiç doktor değiştirmedim hiç pişman da olmasın umarım diğer deneyimleriniz beklediğiniz gibi olurAnkarada sakın gökhan adanalıya yaptırmayınYeni yöntem dedikleri yüze uygulanan nefertiti botoksuyla yüzünüzü yamultuyor ağzınız kaymaya başlıyor üst dudak kıpıdayamaz hale geliyor konusamıyorsunuz beraberinde üst dudakta asimetri oluyor bir tarafı iyice inceliyor.Olaki mayısta yaptırdınız bütün yazınız elinizde ayna evde panik içinde geciyor davetlere düğünlere gidilemiyor tatil fotoğrafı çekilemiyoe geçmek bilmiyo konuşma şekliniz değişiyor acaip birşey oluyorsunuz.Bu arada botoksu yapan doktorunuz sana ilk defa yaygın botoks kullanılması anksiyete yaptı gibi aptalca yorumlar yapabiliyor.4ay geçti üst dudağım hala hareketsiz ve konuşmam hala düzelmedi bu kötü tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim .Bu ilk paylaşımım keşke güzel bir şey paylaşabilseydim ama o kadar Çok bunalttı ki bu yanlış botoks uygulması kimsenin bu durumu yaşamasınıistemem.Dediğim gibi bu ilk paylaşımım daha çok çok paylaşımlarım olacak inanın..Sevgiler
Botox u satin alamiyorsunuz vermiyor firmalar fakat dolguyu alabiliyorsunuz diye biliyorumKızlar Botoks ve dolgu yaptırmak istiyorum.ilk defa yaptiricam ikisinide.enjekte edilen maddeden emin olmak icin, botoksu ve dolgu maddesini biz kendimiz alabilir miyiz.nerden edinebiliriz.yardimci olabilir misiniz.
Kayserideyim ve büyük illerdeki gibi çok alternatif yok burda.
Dogrudur dedikleri fiyatlar doktor lar sacmalamaya basladi malesef unite seklin de yapiyorlar botox u mesela bir siringalik bolge sadece kaz ayaklarina mesela diger unite dudak cevresine diyip ayri ayri fiyat uyguluyorlar..yani 850 goz cevresine 850 diger bolgelere gibi fiyatlar cikariyorlar hesaplayin iste kazndiklari parayiBu arada 1250 tl botoks nedir arkadaşlar yaa? Alın, kaz ayakları göz çevresi.. hayır size başka şeyler de mi uyguluyorlar nedir bu fahiş fiyat? Ya da başka marka mı lütfen yeşillendirin bizde bilelim:)
@Jorana tesekkur ederim evwt ustelik kirisiklar da gitmedi aynen eski hali gibi sanirim dozunu cok az yapti yada cok sulandirdi malesef bu sektorde cogu dr. bu sekilde arada istisnalar var birebir gorusmek lazim dr.lar la
deneye yanıla tecrübe edinecegim
Botoks yaptırmak isteyen arkadaşlar
ucuz Botoks aramayın yok öyle bir şey bir iğne ucu kadar zerresi bile altın elmas gibi pahalı
Oytun idil web sitesinde detaylı bilgi veriyor hiç bir Dr. un anlatamadığı kadar hemde kendisiyle de görüştüm botoksta tek bölgeyi 750ye yapıyormuş labioplasti için muayene oldum fakat ameliyat olmamam için beni uyardı mesela klitoral bölgem fazla büyüktü kucultulebilir mi dedim
çok riskli çünkü kucultulebilecek kadar mukoza olmadığını söyledi para için yapmak istesem yaparım dedi
bir daha Botoks yaptırırlar kesinlikle Oytun beye gitmeyi düşünüyorum
Merhaba yeni gordum özel mesajiniziOutrun idil e gittiniz mi sonra ne olds?
Kalıcılık doktorun kullandığı botoks markasına göre değişiyor ve bir tüpteki ilaç 2 kişiye yetiyor; ilacın açıldığında bitirilmesi gerekiyor; ve fazla sulandırılmaması gerekiyor, kısacası doğru kullanılmadığında etki de kısa oluyorIlk yaptirisiniz mi peki . Ya neye gore degisiyo bu kalicilik anlamis degilim. Kullandiklari urunle mi alakali yoksa yaptirmakla mi surekli
Kızlar bir kaç kişi beğenmiş bu mesajı, yanlış yönlendirme olsun istemem; en son kendisine gittim 3 ay sürdü sürmedi Botox bozuldu tekrar gittim bana yarım saat Botox süresi 3 ay artık diye açıklama yaptı. Ben şu an yeni doktor arayışındayım. Nihat dike gitmeyi düşünüyorumHer ne kadar doktoru sevmesem de Naci Çelik. Yaptığı botox 7 ayı geçti hala yüzümde etkileri devam ediyor.
Canim Botoksu ilk yaptirinca en fazla 3 ay dayanır dedi Dr. Doğrumu tecrüben var miKalıcılık doktorun kullandığı botoks markasına göre değişiyor ve bir tüpteki ilaç 2 kişiye yetiyor; ilacın açıldığında bitirilmesi gerekiyor; ve fazla sulandırılmaması gerekiyor, kısacası doğru kullanılmadığında etki de kısa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?