Botoks

Kızlar Botoks ve dolgu yaptırmak istiyorum.ilk defa yaptiricam ikisinide.enjekte edilen maddeden emin olmak icin, botoksu ve dolgu maddesini biz kendimiz alabilir miyiz.nerden edinebiliriz.yardimci olabilir misiniz.
Kayserideyim ve büyük illerdeki gibi çok alternatif yok burda.

Dr sanız tedarik edebilirsiniz. Arkadaşım kadın doğumcu 100 dolara alıyor, 20 de kargo -soğuk zincir için veriyor. Allergan ın botoxu nu alıyor. 2 kişiye yetiyor. Ama plastik cerrahlar -haklı olarak- 1 kişiden 600 lira civarı alıyor. Çünkü bu işten ekmek yiyorlar.

Çok geçmiş olsun böyle hatalar yapılınca insan korkuyor bu yüzden hiç doktor değiştirmedim hiç pişman da olmasın umarım diğer deneyimleriniz beklediğiniz gibi olur

Botox u satin alamiyorsunuz vermiyor firmalar fakat dolguyu alabiliyorsunuz diye biliyorum

Bu arada 1250 tl botoks nedir arkadaşlar yaa? Alın, kaz ayakları göz çevresi.. hayır size başka şeyler de mi uyguluyorlar nedir bu fahiş fiyat? Ya da başka marka mı lütfen yeşillendirin bizde bilelim:)
Dogrudur dedikleri fiyatlar doktor lar sacmalamaya basladi malesef unite seklin de yapiyorlar botox u mesela bir siringalik bolge sadece kaz ayaklarina mesela diger unite dudak cevresine diyip ayri ayri fiyat uyguluyorlar..yani 850 goz cevresine 850 diger bolgelere gibi fiyatlar cikariyorlar hesaplayin iste kazndiklari parayi

Herkese merhaba ,

Bende 3 senedir sene de bir kez yaptırıyorum son 2 yıldır daha güvenli olduğu için bir hastaneye yaptırıyorum Pendikte yim. Normal fiyatı 700 tl olan botoksu 2 kişi birlikte gidince 350 tl olarak yapıyorlar. Ben çok memnun kaldım ancak tek kişi o kadar ödemek istemediğim için yanıma yaptırmak isteyen bir arkadaş arıyorum. Düşünürseniz lütfen dönüş yapın birlikte yaptıralım.:))

Merhaba,
Elimde 2 adet Hyabell lidocaine ultra ürün var. Paketi açılmamış orjinal. İnternetten ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. 2 adedini beraber uygun fiyata vericem. Özelden yazarsaniz cevap verebilirim. Sağlık sektörü çalışanıyız ailecek :) merdiven altı ürün değil emin olabilirsiniz.

Ürün satışı yasaktır.

Hanımlar,
topik doktor tavsiyesi içindir, site kuralları gereği ürün satışı, tedariği, reklam, falanca yere gidiyorum birlikte gidebiliriz vb yazılar yasaktır.

Arkadaşlar ben de botox yaptırdım hem kendime hem anneme. 7 ay ı geçik sürdü etkisi. Plastik cerrah Lorenc Jasharllari ye yaptırdım. Gitmeden araştırmıştım En iyi markayı kullanıyor ve botox u medikal eczaneden getirtip gözünüz önünde açıyor kullanılmış, Eski filan değil.botox markası kadar yapan Dr da çok önemli . öyle pahalı da değildi 750 tl ydi. Tavsiye ediyorum annecimle bidaha gideceğiz inşallah :)

Arkadaşlar ben de botox yaptırdım hem kendime hem anneme. 7 ay ı geçik sürdü etkisi. Plastik cerrah Lorenc Jasharllari ye yaptırdım. Gitmeden araştırmıştım En iyi markayı kullanıyor ve botox u medikal eczaneden getirtip gözünüz önünde açıyor kullanılmış, Eski filan değil.botox markası kadar yapan Dr da çok önemli . öyle pahalı da değildi 750 tl ydi. Tavsiye ediyorum annecimle bidaha gideceğiz inşallah :)

Arkadaşlar ben 3 yıldır alın bölgeme yaptırıyorum. Göz çevreme bir kaç defa yaptırdım amaa.....ne zaman göz çevresine yapılsa göz kenarında kasılma yok olduğu için güldüğümde tam gözün altında deri toplanıyor. Yani tam göz altı bozuluyor göz kenarı düzeliyor. Bu durum gülünce ortaya çıkıyor. Dr ilacı sadece göz kenarlarına veriyor . Siz göz çevresine yaptırırken doktorunuz nereye yapıyor ? Ben göz çevresine yaptırmayı çok istiyorum ama hep yaşadığım bu durumdan dolayı artık korkuyorum.

Outrun idil e gittiniz mi sonra ne olds?

Botoks icin Üniversite hastanelerinde fiyat ne kadar bilgisi olan varmı.

Ilk yaptirisiniz mi peki . Ya neye gore degisiyo bu kalicilik anlamis degilim. Kullandiklari urunle mi alakali yoksa yaptirmakla mi surekli
Kalıcılık doktorun kullandığı botoks markasına göre değişiyor ve bir tüpteki ilaç 2 kişiye yetiyor; ilacın açıldığında bitirilmesi gerekiyor; ve fazla sulandırılmaması gerekiyor, kısacası doğru kullanılmadığında etki de kısa oluyor

Her ne kadar doktoru sevmesem de Naci Çelik. Yaptığı botox 7 ayı geçti hala yüzümde etkileri devam ediyor.
Kızlar bir kaç kişi beğenmiş bu mesajı, yanlış yönlendirme olsun istemem; en son kendisine gittim 3 ay sürdü sürmedi Botox bozuldu tekrar gittim bana yarım saat Botox süresi 3 ay artık diye açıklama yaptı. Ben şu an yeni doktor arayışındayım. Nihat dike gitmeyi düşünüyorum

Canim Botoksu ilk yaptirinca en fazla 3 ay dayanır dedi Dr. Doğrumu tecrüben var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…