boy meselesi???? sizce ne kadar önemliiiii??????

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
selamlar 2 gün önce aileminde tanıdıgı kişi benimle görüşmek istediğini söyledi.açıkçası benimde begentim vardı ama hiç aklıma gelmezdi.neyse herşey o kadar hızlı geliştiki.bugün görüştük herşey güzel mükemmel ama benim kafama takılan bi sorun var. benden 3 4 cm kısa kendisi. ya ben ince yapılı zayıf biriyim boyumda uzun.oda cok kilolu değil zayıf ama benden kısa ( komik dururuz diye dert ettim kendimeeeee siz olsanız napardınız

Boya o kadar takilmayin gönülleriniz bir olsun eğer uyustuysaniz boy farkının önemi yok bence

herşey güzel de işte insanlar dalga gecer diye cekiniyorum.komik görünmek istemiyorum .ama arasam bulamam onun gibi birini resmen bi şans o benim için karakteriyle duruşuyla.3 cm için değmez değilmi .öfff kafam karıştı((

İnsanlara göre yaşamayı bırakın.

Bu konu hakkında etraftan çok sizin ne düşündüğünüz önemli,bence 3-5 cm nin çok göze batan bir yanı olmaz ama bunun daha topuklu ayakkabı sorunu var.

Topuklu giymeyen biriyseniz çok da göze batmaz o kadar boy farkı ama topukluyla epey fark olacaktır yani

Son düzenleme:

boy önemi sıfır bence

benim eşim benden 20-22 cm uzun hic alay eden olmadı bizle takılma bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnce boy sorun etmen gereken en son şey Sen mutlu olmaya bak Seni mutlu edebileceğine inanıyorsan takma boyunu posunu. Huyu suyu düzgün olsun yeter

Burada konu sahibi olasi sevgilisinin boyunun birazcik kisa olmasindan dert yanarken, kendi sevgilisinin upuzzzuuunn boyundan bahseden kk hatunlari, gereksizligin vucut bulmus halisiniz...

Konu sahibi arkadasim, evet insanin aklina takilir, fakat eger duzgun biriyse, seviyorsan, efendi, namuslu, caliskan, sevgi dolu, vicdanli biri ise sans ver, ne boylu poslu adamlar, ne alimli calimli kadinlar gordukte insanda erdem, karakter olsun...
Bunlar sekil semalle belli olan seyler degil, tabi ki dis gorunus onemli ama sizin sevginiz onu karakteri cok daha onemli, takilmayin, sans verin iliskinize, bu ufacik soru isareti kendi kendini siler gotururse ne ala...

teşekkür ederim valla rahatlattınız icimii :):):):):)

Son düzenleme:
Hiç önemli değil. Madem düzgün bir insan etraftakilerin ne söyleyeceğini bu kadar takmayın Allah aşkına. Çevreyle karı koca olmayacaksınız, heran onlarla yaşamayacaksınız. Çeken olur çekemeyen olur millet ne der diye düşünerek yaşayacak olursak ohooo..

Benimde esim benden kisa birazcik amaaaa okdar cok sevdmki ve mutluyumki hic umurssmadim 6 yildr tanisiyoruz 3 yildr evliyz sende mutluysan hiic takmaaaaaa

Hiç önemli değil huyu güzel olsun.Hem sanatçılara bak kendileri kısa yanlarında genelşde zurafa kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…