herşey güzel de işte insanlar dalga gecer diye cekiniyorum.komik görünmek istemiyorum .ama arasam bulamam onun gibi birini resmen bi şans o benim için karakteriyle duruşuyla.3 cm için değmez değilmi .öfff kafam karıştı((
selamlar 2 gün önce aileminde tanıdıgı kişi benimle görüşmek istediğini söyledi.açıkçası benimde begentim vardı ama hiç aklıma gelmezdi.neyse herşey o kadar hızlı geliştiki.bugün görüştük herşey güzel mükemmel ama benim kafama takılan bi sorun var. benden 3 4 cm kısa kendisi. ya ben ince yapılı zayıf biriyim boyumda uzun.oda cok kilolu değil zayıf ama benden kısa( komik dururuz diye dert ettim kendimeeeee siz olsanız napardınız
Bende erkek arkadasimdan cok kisayim dalgami geciyorlardir arkamizdan
şuna bak boyundan posundan büyük işlere kalkmış diyolardı sana duydum ben
Herzaman hedefim en tepelerdir bunu erkek arkadasimdada ispanladim
Onu opmek everest dagina tirmanmaya benziyor
selamlar 2 gün önce aileminde tanıdıgı kişi benimle görüşmek istediğini söyledi.açıkçası benimde begentim vardı ama hiç aklıma gelmezdi.neyse herşey o kadar hızlı geliştiki.bugün görüştük herşey güzel mükemmel ama benim kafama takılan bi sorun var. benden 3 4 cm kısa kendisi. ya ben ince yapılı zayıf biriyim boyumda uzun.oda cok kilolu değil zayıf ama benden kısa( komik dururuz diye dert ettim kendimeeeee siz olsanız napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?