bende eşimden uzunum bir kç cm
hiçte kafama takmadım
topululara veda et canım, ben öyle yaptım
Allah huzur mutluluk versin gerisi teferruat
cok dikkat cekermi sence 3 4 cm . hiç sizle dalga gecen oldumu
hiç olumsuz bişey duymadım
sadece nişanlıyken teyzem, çok kilo alma garip olursunuz yanyana demişti.
biraz canım sıkılmıştı ama aslına bakarsAN doğru tespitti
kiloda almadım, aldıysam verdim
hem sen zayıfım diyorsun, hiç göze batmaz
milleti boşver inan bana evlenince daha iyi anlarsın evlilikte en önemli şey huzur ve mutluluk
selamlar 2 gün önce aileminde tanıdıgı kişi benimle görüşmek istediğini söyledi.açıkçası benimde begentim vardı ama hiç aklıma gelmezdi.neyse herşey o kadar hızlı geliştiki.bugün görüştük herşey güzel mükemmel ama benim kafama takılan bi sorun var. benden 3 4 cm kısa kendisi. ya ben ince yapılı zayıf biriyim boyumda uzun.oda cok kilolu değil zayıf ama benden kısa( komik dururuz diye dert ettim kendimeeeee siz olsanız napardınız
Bu konu yuzunden kabul etmedigini sans vermedigini dusun sonra bu cocugun yaninda ayni senin gibi bi kiz gordugunu kiskancliktan catlamaz misin? Vayy be millet aldi goturdu cocugu ben 3 cm icin nelerden oldum demez misin? Valla ben derim :)
selamlar 2 gün önce aileminde tanıdıgı kişi benimle görüşmek istediğini söyledi.açıkçası benimde begentim vardı ama hiç aklıma gelmezdi.neyse herşey o kadar hızlı geliştiki.bugün görüştük herşey güzel mükemmel ama benim kafama takılan bi sorun var. benden 3 4 cm kısa kendisi. ya ben ince yapılı zayıf biriyim boyumda uzun.oda cok kilolu değil zayıf ama benden kısa( komik dururuz diye dert ettim kendimeeeee siz olsanız napardınız
hahahahaaynennn annemde öyle söylüyo..
bide bu cocuüun peşinde cok kişi var millet resmen sıraya girmiş yalakalıgını yapıyolar:) annemde 3 cm takılırmı diyorrrrr. hayırlısı artık takmıcam bende .
ya ben cok boy takıntılıydım hep uzun birini bulucam diyodum büyük konuşunca böyle oluyomuşşş :))
Ayynennn buyuk konusmaktan hep bunlar ben de kendimle ayni yas olllmazzz diyodum gittim bi de yarim yas kucuk biriyle nisanlandim al sana buyuk konusma:) ama ben cok mutluyum sen de mutlu olursun insaallah Allah verdiyse vardir bi bildigi diyoruz ve boyle seylere takilmiyoruz.
Herzaman hedefim en tepelerdir bunu erkek arkadasimdada ispanladim
Onu opmek everest dagina tirmanmaya benziyor
Herkese göre değişen birşey... Önem sıranızda bu öncelikleiyse olmaz zaten
kötü günler atlatttım ve allaha hep karakterli bir insan karşıma cıkarsın diye yalvardım.yani önceliğim hiç fiziksel anlamda olmadı.çirkinde değil zaten .tek problem boy işte.ama onuda artık içten topuklu ayakkabı giydirerek çözebilirim diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?