boy meselesi???? sizce ne kadar önemliiiii??????

ben 178 im benden kısa bir erkekle olmak istemem açıkçası.ama bence senin içine sinmemiş o yüzden konu açmışsın.hiçkimseyi değil sadece kendini dinle.senin kalbin beynin kabul ediyorsa bize hiç sorma.

sağol cnm vakit ayırıp cevap vermişsinn .bende kendimden kısayla asla olmaz diyodum ve şu anki bulundugum durum büyük konuşmamam gerektiğinin kanıtı.inşallah sende büyük konuşmuyosundur

merhaba canım öncelikle hayırlı bir karar almanı dilerim inşallah :) insanların ne düşündüğünü bence önemseme sen mükemmel birini bulsan da onlar yine laf edecek bişey bulur buseferde fıstık gibi çocugu kapmıs kıza bak derler insanlar herzaman kup takacak birşey bulur. bence kesinlikle boy meselesine takılma eğer görüşeceğin kişi de takmıyorsa tabi. erkeğin kompleks yapması daha kotu cunku. kafamı böyle şeylerle yorma hayırlısı olur inşallahh :)

Aman bende bişi zannettim 3-4 cm ne olacakki babet giy. Çok takıyosan dip dibe yürüme birazcık minnacık aralıklı yürü kendini daha iyi hissedersin 😁 he desen ki 8-10 cm falan sakın yapma derdim ilk anda şüphe varsa sonrasında aşkından geber yine kafana takılıyor. Tecrübeyle sabittir 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…