boy meselesi???? sizce ne kadar önemliiiii??????

Bence adama böyle bir şey söyleme.
Eğer bu kadar dert ediyorsan hep dert edersin zaten.

yok be canımm kendisi söyledi zaten bunu topuklu kundura alayım diye şaka yaptı Ben hissettirmemeye calıştım .hatta bana dediki ne güzel boyun uzun.erkekler kısa sevmez cünkü yere yakından korkarız diye beni teselli etti

ben boy konusunda takıntılıyım.
erkek uzun olmalı bayandan....
eee ama akıl olmazsa erkekte
boy da soy da koca bir hiç tabi

Ben de çok uzun sevmem. Boyuma boyuma, huyu huyuma 3-4 cm'in lafı bile olmaz zaten

Sizin boylar kaç ki mahsuru yoksa, merak ettim şimdi .

.

İnsanlarla birlikte yaşamayacaksın sonuçta. Eşin olacak her zaman yanında. Diğer bütün insanlar dışarıda kalıyor bir süre sonra. Ben olsam hiç düşünmez tanımaya karar verirdim

benim sevgilimle de senin sevgilinle aranda olduğu kadar boy farkı var. aynen ben ondan uzunum. hiçççç kafama takmadım. ilişkimiz başlarken de tereddüt etmedim bile şans vermek için. boyu benden bikaç cm kısa oluversin nolacak ki, boy kriter değildir. yalnız ilerde topuklu ayakkabı giymek istersen sorun yaşayabilirsin birazcık. ben bazen topuklu ayakkabı giymeyi seviyorum ve bu yüzden tartışmışlığımız oldu. genelde babet giyiyorum yanına giderken, öyle istiyor, bu da benim hassasiyetim diyor. evlenirken de gelinliğin altına babet giyicez napalım arkadaşım demi

düğünde hatta kızlar daha uzun görünüyo ya erkek arkadaşın içinde ayakkabının içine konulan boy uzatma kalıpları var bir kaç cmlik alırsınız düğünde daha güzel olur

Canım 3-4 cm'den hiiiçbişeycik olmaz sen gönlünü ferah tut bence bu konuda.
Yan yana olduğunuz zamanlarda mümkün olduğunca yüksek topuklu ayakkabı giymediğin müddetçe afaki şekilde göze batacak bi durum oluşmaz.

Gerçekten şu devirde o kadar zor ki gönlüne, ruhuna hitap eden, seven insanı bulmak...
Bence etkileşiminiz olduysa, ve şans verme ihtimalin varsa boyu dert etme. Yaşa ve gör

:)) ne bilim kendimi annesi gibi hissettim dün yanında boyum uzun olunca.cok kaba duruyomuşum gibi geldi ki ben cok narin bi görünümde oldugum halde ama 5 dk sonra gecti baya eğlendik herşey güzeldi. inşallah silinir gider bu boy meselesi kafamdan. topuklu giymeem zaten gelinliğin altına :))) önceki gelinliğim içinde topuksuz düz ayakkabı almıştım ama giymek nasip olmadı buna nasip olur belki.

cokk sağol teşekkür ederim yorumun icin :)) haklısın cok zorr coooook. :)

Bu konuyu buraya açmanız bile bir sorun aslında :) Yani şimdi burda çoğu kişi amaaan ne önemi var dedikten sona içinize biraz su serpildi ama etrafınızda bu konuda aksine yorumlar yapan kişiler olursa yine sorun edersiniz bu konuyu. Önce içinizde halledeceksiniz. Herkes önemlidir bu konu dese bile kulak asmamalısınız ki gerçekten ona haksızlık etmiş olmayın. Ayrıca boy önemli değil deyip de topuklu ayakkabı giyemezsin zihniyetini ben anlayamıyorum. Hani önemli değildi? Demek ki önemliymiş. Eşim benden uzun ama topuklu giydiğimde ondan uzun olabiliyorum bu durum da bizi hiçbir zaman rahatsız etmedi, kendisi de topuklu ayakkabılarımı sever asla o konuda kısıtlama getirmedi ben de vaz geçmem çünkü boy konusunda takıntılı değilim hatta böylesi bence çok daha iyi.

bence bu tamamen senle ılgılı.mesela ben 1.75 e yakınım.hayatmda baktıgım en kısa adam 1.85 tı.o bıle kısa gelırdı gözume.190 ustu ısterdım .adam boyle yanımda uzun dursun ısterım.velhasıl canım Turkıyemde erkek boy ortalaması 170 ın ustunde anca cıkınca kapıda kalacagımı kımselerı begenmeyecegımı duşunuyordum kı eşime ılk göruşte vuruldum.tabı bunda boyunun çok onemı vardı adam kapı gbı 1.97 anacım
Boy pos bunlar ınsanı mutlu etmeye yetmez.ama benım gbı takıntın varsada o kışıyle mutlu olamazsın sureklı" yakışıyor muyuz,kısa kaldı yanımda,gören ne der" gbı kompleksler oluşur sende zamanla soğursun bence
keşke fiziksel ozellıklerden once insanı yanlarına yuregımız aşık olsa,sevse....hayat cok daha guzel olurdu emınım

benim eşimle aramdada boy farkı var.bende ondan enaz 4-5 cm,belkide daha fazla uzunum.hiç cesaret edip ölçülmedik :) çünkü aradaki boy farkını görüp ilişkimize zarar vermekten korktuk :) 3 yıllık evliyiz.hala ilk günki gibi aşığız birbirimize.herkesiin bayıldığı bir evliliğimiz var.ve herkess cook yakıştıgımızı söylüyo.hatta üstüne bide kel benim kocişim.ama hiç kimse dalga geçmedi bugüne kadar.bu yıla kadar topuklu ayakkabı gıydırmıyordu,bende gıymıyordum cok sevdıgım halde.ama bu yıl onuda aştık.gıyıyorum valla :)) eşim okadar mükemmel bir eş ve babaki,boyunu görmüyorum bile.gönüller yakışsın arkadaşım.boylu poslu olsa nolucak podyumamı cıkarıcaksın.evde boy pos sökmüyo inan,huzur olunca adam selvi boylu geliyo gözüne :) sadece düğünlerde problem yaşıyoruz biraz,abiyenin altına babet tuhaf duruyo.ama onuda aştık artık :)))

inanın cok hoşuma gitti bu söylediklerinizz Allah mutlulugunuzu daim etsin inşalllahhh :)))

Hiç önemi yok bence
Ha estetik açıdan önemsiyosan da babet giyersin olur biter
Tek sorun bu olsun

düğünde hatta kızlar daha uzun görünüyo ya erkek arkadaşın içinde ayakkabının içine konulan boy uzatma kalıpları var bir kaç cmlik alırsınız düğünde daha güzel olur
aldı zaten onlardan. bir tanıdığın düğününde giydi

çok şirin olur babetler gelinlik altında. ben istemem diyordum da sonra düşününce sevimli gelmeye başladı zaten görünmez bile eteklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…