oo masallah ben gibi biri daha 
ben 70im ya daha yeni 40 bedene ulaştım o yuzden sen çok sanslısın vucut hatların orantılı çünkü
..bende kendimi amaannn klasık türk hatunuyum işte diye avutuyordum
Allahtan boydan kurtarıyoruz
1 kg alsak bile çok fazla belli olmuyor ama 1 kg versek çok fark attırıyor
bende açıkcası yeni yeni süse makyaja önem vermeye başlayanlardanım , ananem derdiki kızım bari gözüne kalem çek erkekten farkın olsun 

evlendim bi heves aldım ama evde yatan makinalar var masa,sac düzleştirici vs şimdi yeni yeni kullanmaya başladım 
video izleye izleye yapamadımda öyle hemen ,beceriksizmiyim neeey
o zamans ana bir önerim daha olsun uzun vadeli planlar yapma yoksa uyguılaması zor olur dahası kendi vicdanını rahatlatmak adına ama plan yapmıştım bile diyebilirsin

günlük yada haftalık planlar yap ilk önce kendine.. plan dediğimde yediklerini yazacan filan.. benim yaptığım plandada evde ne yemek pişirdiysem onu yiyorum ancak kahvaltımı mutlaka yapıyorum mesela sana örneklık yazayım ;
1 haşlama yumurta
2 parmak peynir
4 zeytin
1 domates,2 marul,4-5 dal maydanoz (istersen salata yap ama ben bütün yiyorum her bıçak darbesi vitamin kaybı demek çünkü)
2 dilim kepekli ekmek (normal ekmek tüket)
bal,reçel
2 fincanda (çay bard bana az geldiği için fincanda içiyorum) yeşil çay (sen siyah çay tüket)
1 ay boyuncaki sporumuda her gün yapmadım her gün yapsaydım vucudum alışırdı sıkılaşmazdım.. oyuzden haftada 3 gün yaptım.. yanı 1 gün yaptım ertesi gün dinlenme olarak belirledim..
annen çok yemek koyuyorsa ekmeği azalt o zaman.. ekmekten kıs ama çok yemek ye

yemeklerle kilo almazsın ama ekmekle çok rahat kilo alırsın.. ben önceden 4 dilim ekmeğe doymazdım şimdilerde yarım dilim ekmek yetiyor..
ben sana konumun linkini vereyim olmazsa..şuan iftara yakınlaştık benım pek halim kalmadı yazı yazmaya felan
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/613171-spor-gunlugum.html
(konumun reklamını yapmış gibi olmayayım ama hiç takatim kalmadı kusura bakma)
bu arada bacakların ağrıyor çünkü ham ,et kesiyor deriz çoğu zaman.. 1 gün yap bir dinlen tmm..
bırakmayıp devam edersen acı felan aklmaz..
son olarak dişlerin özen göster lütfen..abur cubur yememek içinde dişlerini fırçalayabılırsın ozellıle gece uyumadan önce bişi tıkıştırma midene..
ben vaktinde tel taktım 2 dişim yamuk düzelmedi ,geceleri diş gıcırtdatma huyum var(bazen çok aşırı sinirlendiysem yapıyorum ve bazende kendi diş gıcırtıma uyanıyorum) ön iki dişim kırıldı bu yüzden uç tarafları

çook çirkin görünüyor ama sırf bu yüzdende dişlerimi çektirip takma diş takamam..
dişlerinin kıymetini bil.. vidalıda olsa.. takma diş gerçek dişimiz gibi keskin olmaz

yemekleri parçalayıp yutmada zorlanabilirsin.. oyuzden dişlerini fırçala sabah ve aksaşm olmak üzere..
arada da tuzlu suyla gargara yapki mikroplar ölsün...
hımm bide nescafeye süt doğru olabilir.. o zaman meyveli içersin sende ;
bende kahveyi azaltmaya uğraşıyorum .. o yüzden içine süt katıyorum

biraz yumusatsın diye .. kendimce diyordum iyi bare sütte içtim kalsiyumda aldım bedavadan filan

daha demiyim o zaman