- 17 Aralık 2015
- 27.115
- 49.572
- 598
yok artik birde evlimi ben bekar sanmistim bi zahmet gitsin calissin asalak gibi sizin sirtinizdan gecinmeye calisacaginaÇalışmıyor maddi durumları çok iyi değil sürekli eşinin kafasını yiyor para diye
Eşim öğrendi ve tartıştık bundan sonra yollayamam deyin resmen yiyolar seninAblamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen
Ablamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen
Çalışmıyor çalış dediğimde 2 çocuk var bakacak kimsem yok diyor .Eşim öğrendi ve tartıştık bundan sonra yollayamam deyin resmen yiyolar senin
Abla ne yapıyo bu arada çalışmıyor mu
gondermeyecekseniz. neyini soruyorsunuz bunun..insallah aklinizda her istediklerini gondermek surekli para vermek yoktur.Ablamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen
Görüşmeyeceksin bu kadar basit. Para isterse de açıkça veremem dilenme diyeceksin. Çünkü veremem demekten anlamıyor. haklanmak istiyor. Gelse de karşıma ben bi haklasam keskeBebek arabası aldık çok çirkin dedi . Bebek beşiği aldık özencin yok kötü dedi. Gelinliğim kına geceliğim bana ait olan hiç birşeyi beğenmedi . İnstagrama resim koysam üzerindeki elbise yeni mi sen yeni kıyafetler alıyorsun diye o resmî koyduğuma pişman etti beni . Yani bilmiyorum iyi bi söz çıkmıyor ağzından
Allahım nasıl bağırıyor telde annemi arıyor duyuyorum o iyi bi insan olsa babasına para gönderir diyor babası geçim sıkıntsı Çekiyor diyor .babamı arıyorum yok öyle bişi diyorGörüşmeyeceksin bu kadar basit. Para isterse de açıkça veremem dilenme diyeceksin. Çünkü veremem demekten anlamıyor. haklanmak istiyor. Gelse de karşıma ben bi haklasam keske
Engelledim ve annem bunun için bana kardeş düşmanı dediAblanı hemen engelle ve her yaptığınızı alışverisinizi de anlatma
Kondurmadım başlarda ama artık kıskandığını anladım Çünkü hiçbirşeyim için güzel güle güle kullan demediAynı anne babadansınız , o da çalışıp memur olsaymış. Onlar yaptırmıs olmuyor yani. Fazlasıyla yaptiklarını ödemişsinizdir. Size faydadan çok zararı olanları aileniz be olsa uzak tutun. Ablanız sizi kiskaniyor belli ki. Annenizi de dolduruyordur . Aç açıkta değillerse vicdanen de rahatsız olmayın. Hele ki ablanıza hić birsey yapmak zorunda değilsiniz.
Gönderme olsun bitsin. Ağzını açarsa da az ye kendin çalış dersin.Ablamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen
Acil ev borcuna girin.Bir de annem yanıma geldi biletini babam aldı bana gönder 100 lira diyor . Dönüş biletlerini alıyorum . Ama eşimin annesi gözümün önünde bilet parasını veriyor . Siz de olunca su gibi akmıyor ki para diye veriyor . Ama aileme bunu dediğimde onlar Zengin diyor. Bize de zenginsiniz deyip duruyor iki memuruz kiradayız bir de arabamız var zenginlik dediği bu
Bi aileniz var artik kendinizin sömürülmesine musade etmeyin. Kardesse kardes. Bi cocugunz var mi bilmiyorm ama onun da rizkini havaya atmanizin anlami yok.Ablamın maddi isteklerinden bıktım. Evlendim hala düşmedi yakamdan sürekli para istiyor . Aileme de para göndermemi istiyor . Babam için istiyor.sürekli bişiler aldırtıyor anneme babama kendine . Sürekli beni eleştiriyor herkes senin için ailesine bakmıyormu diyor diye söylüyor bana.ailem beni okuttu memur oldum onlara borçluymuşum düğünüm de yatak odası yaptılar borçluymuşum.eşim memur ben de memur . Durumumuz iyi olması bu sadece. Eşimin ailesi maddi durumu iyi. Bebeğin oldu eşimin annesi aldı bebek beşiği . Ailem bişi almadı. Sadece kıyafet . Ailem memleketten bişi getirir mesela bana şundan alıverir misin kahve gibi onun parasını dahil alırlar . Çok acındırıyorlar kendini . Daha iki yıllık memurum düğünümde sadece yatak odası yaptılar mutfak çeyizini yaptım hep kendim . Anneme bana neden bişi almıyorsun çeyizime dediğimde memursun kendin Al dedi. Annem kendi evine o kdr çok şey aldıkı mutfak eşyası tamam dedim belki yıllar önce güzel şeyler yoktu almak istedi. Ama bana gelince hep basit şeyler . Gerçekten babam hariç annem ve ablamdan utanıyorum . Kocamdan gizli iş yapamam diyorum yaparsın nolqcak diyor öz ablam babana her ay 500 tl göndersen
Yeni Doğum yaptım bebeğim küçük bi sürü kontrolleri var masrafımız çok ama ailem bebeğime hiçbirşey almadı zoruma giden buBi aileniz var artik kendinizin sömürülmesine musade etmeyin. Kardesse kardes. Bi cocugunz var mi bilmiyorm ama onun da rizkini havaya atmanizin anlami yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?