Böyle abla düşman başına !!!

Çalışmıyor maddi durumları çok iyi değil sürekli eşinin kafasını yiyor para diye
yok artik birde evlimi ben bekar sanmistim bi zahmet gitsin calissin asalak gibi sizin sirtinizdan gecinmeye calisacagina
millet boyle diyormus birde yolunuda bulmus

Eşim öğrendi ve tartıştık bundan sonra yollayamam deyin resmen yiyolar senin
Abla ne yapıyo bu arada çalışmıyor mu

Kocanızdan gizli iş yapmayın sakın. Ablanızın üzerinizdeki baskısını da yıkın artık. İyi bir konuşma yapın böyle taleplerle gelecek ya da eleştirecekse hiç konuşmayın gitsin. Siz artık evlisiniz, yetişkin bir bireysiniz, insanların üzerinizde kontrol kurmalarına izin vermeyin.

Bu işi bir an önce çözün bence.

bu kamuda isçi memur olanlarada ali ağaoğlu gözüyle bakmaktan bıkmadı bizim insanlarimiz
benim esimde kamuda sanirsiniz ingiliz kraliyet ailesine gelin gelmisim disardan bakinca oyle gorunuyoruz heralde bizler gevim skintisi cekmiyoruz saniyorlar

gondermeyecekseniz. neyini soruyorsunuz bunun..insallah aklinizda her istediklerini gondermek surekli para vermek yoktur.
asalak gibi yasamaya alismak yerine, limon satip onurlu yasasinlar. siz kocanizdan ve dogacak cocuklarinizdan sorumlusunuz.
darda kaldiklarinda hastalik oldugunda elbette yardim eli uzatirsiniz ama, okadar.
evliliginize bakinm gerekirse ablanizi engelleyin sizi arayamasin yazamasin. adeta kamburlar aile degil.

Görüşmeyeceksin bu kadar basit. Para isterse de açıkça veremem dilenme diyeceksin. Çünkü veremem demekten anlamıyor. haklanmak istiyor. Gelse de karşıma ben bi haklasam keske

Ablanı hemen engelle ve her yaptığınızı alışverisinizi de anlatma

Ev olmasada tarla gibi gücünüzün yeteceği herhangi bişey alın kredi çekmese izde çektik borcumuz var diyin. Hem bişey sahibi olursunuz hemde onlar para isteyemez

Görüşmeyeceksin bu kadar basit. Para isterse de açıkça veremem dilenme diyeceksin. Çünkü veremem demekten anlamıyor. haklanmak istiyor. Gelse de karşıma ben bi haklasam keske
Allahım nasıl bağırıyor telde annemi arıyor duyuyorum o iyi bi insan olsa babasına para gönderir diyor babası geçim sıkıntsı Çekiyor diyor .babamı arıyorum yok öyle bişi diyor

Çocuğum olacağını öğrendiğim günden beri ailem de olsaa kimseye 5 kuruş yedirmiyorum ben. Kusura bakmasınlar hastalık vs gibi aciliyet dışında kimseye harçlık bağlayamam. İçimden gelince hediye alıyorum. Benim bebeğim var arTık onu düşünmek zorundayım. Siz de çocuğunuzu düşünün ablanıza para vermek zorunda değilsiniz

Psikologa gidin ,daha önce de konu açtınız ,umursama dedik ,bizi dinlemeyeceğine göre sen bir uzmandan terapi alsan iyi olur

Kondurmadım başlarda ama artık kıskandığını anladım Çünkü hiçbirşeyim için güzel güle güle kullan demedi

Öncelikle kesinlikle kocanizdan gizli bir iş yapmayın derim kimseye para göndermek zorunda değilsiniz ablaniz ve anneniz sizi yemenin derdine düşmüş direk tavir koyun yok para mara mecbur değilim diye sert çıkın bakalım ne olacak isterlerse silsinler sizi zaten bu yüzden sileceklerse.iyi olsunlar benden uzak olsunlar diyip hayatınıza bakın

Gönderme olsun bitsin. Ağzını açarsa da az ye kendin çalış dersin.

Acil ev borcuna girin.

Bi aileniz var artik kendinizin sömürülmesine musade etmeyin. Kardesse kardes. Bi cocugunz var mi bilmiyorm ama onun da rizkini havaya atmanizin anlami yok.

Ablanizla,ailenizle her şeyi paylaşmayin.Sosyal medyaya foto koyarken bile gizli atin hikayeden.Bazi insanlar aile de olsa bunlari hakediyor! Ablaniz cok yüzsüz ve sizi kiskaniyor izlenimi uyandi bende..

Bi aileniz var artik kendinizin sömürülmesine musade etmeyin. Kardesse kardes. Bi cocugunz var mi bilmiyorm ama onun da rizkini havaya atmanizin anlami yok.
Yeni Doğum yaptım bebeğim küçük bi sürü kontrolleri var masrafımız çok ama ailem bebeğime hiçbirşey almadı zoruma giden bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…