Peki babanızla görüşüyor musunuz ?
Allah yardım etsin sana sanki, gerçek değilmiş gibi geldi, yani ne bileyim bu kadarda olmaz diyorum.
Allahım sana merhamet etsin onuda ıslah etsin.
umarim kardesin yoktur??
15 yaşınızdan beri anneniz görüşüyor ve şuanda 21 yaşındasınız, o günden bugüne, bu durumları tasvip etmemenize rağmen, değişmemişse, neden annenizle halen birlikte yaşıyorsunuz ?
Evet yaşınız küçük lakin en kötü ihtimal öğrencide olsanız yine en kötü ihtimal part time bir işte çalışıyor, kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyor olabilseydiniz, bir ögrenci yurduna bile yerleşebilirdiniz yada şehir dışında okumak da geçicide olsa sizin için bir çözüm olabilirdi.
Yani konu bana çok gerçekci gelmedi. Madem katlanılmayacak kadar iğrençlikler vardı, kimse 6 sene birşey yapmadan durmaz, yada 6 sene sonra çözüm aramaz..
Siz farklı pencereden bakıyorsunuz anlattıklarınız okadar kolay olmuyor malesef ben liseden bırakmak zorunda kaldım ki yurda gidebilmem imkansz okulu sırf bu olaylardan dolayı babamın yanına gitmeyi istedim ama babamın şuanki eşi istemediği için babam güzel bir dille zor olur dedi..akrabalarımz ise kimse sahip çıkacak yada gel bnmle yaşa diyecek bir akrabamz yok etrafmzda ,evdende kaçtım arkadaşıma geri döndüm vsvs öyle 6 sene rahat geçmedi sizin düşünceniz kadar.başına gelmeyen anlamıor doğal olarak
Ablam var ama oda o kadına çekmiş..Her yaptığını destekliyor malesef.. Hatta o imam olacak adamdan bu kadın çocuk aldırmış beraber gitmişler o çocuğuda aldırmaya benim haberm aylar sonra haberim oluyor...
bu durumdan sadece sen rahatsizsin oyleyse..insallah kotu seyler senin basina gelmemmistir bencede esine soyle biraz hizlandirsin islemini..yoksa allah gostermesin esin bilmiyorsa annenin bu durumlarini laf soz bile eden olur arkandan anasi boyleyse kizi nasildir diye.. bir an once kacmanin yollarina bak sen..
Pardon ben anlayamadım kim çocuk aldırmış annemi ablanmı.
Ayrıca canım madem adam imam bulunduğunuz yerin Müftülüğüne adını vererek şikayet edebilirsiniz adamı.
Yanlış anlamayın size inanmamak değil sadece inanılmaz bir olayda ondan.
Allah göstermesinde sıradan değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?