Böyle anne Olurmu !

Merhaba konuyla alakalı olarak size özel msjda anlatacaktım ama belirli bir mesaj sayısı istediği için buradan yazmak zorunda kaldım ve detayları pek yazamıyorum ,çünkü açtığım konuda inanmayan insanlardan konuya artık girmek istemiyorum bukadar derdim varken saçma yorumlar okumak canımı sıkıyor açıkçası neyse.Mesajınız için teşekkur ederim eşimin iş durumu çok iyi şükür ,bende zaten o yaşama ılımlı bakıyorum açıkçası namazda kılıyorum orada sıkıntı çekmem inşallah,o kadında evde hergün malesef ,genelde ben evde durmuyorum aynı ortamda bulunmamak için..

Annen herseyin kolayini secmis...allah yar ve yardimcin olsun...Annen gercek bir anne olsaydi genc bir kizi varken asla bunlari yapmazdi...onuda bosver eve erkek getirmezdi....insan evladinin tirnagina zarar gelmesinden korkar...

Benim kuzenimin arkadaşı da malesef sizin yaşadığınız durumları yaşıyordu. Kendisi odada yatarken bitişik odada annesi adamı odasına alıyordu. Kendi evden çıkıp kızıyla adamı evde bırakabiliyordu. Ben gözümle görmesem inanmazdım ama bir akşam gittiğimizde o adam da ordaydı, görmüştüm. İnanamamıştım, hala unutmam o anki üzüntümü, o ortamdan nefret edişimi... Allah sabır versin size.

Allah yardımcınız olsun canım.
Bende böyle durumları çok gördüm para onlar için çok şey
Hatta kızınıda satanları biliyorum.
Sen Allah'a şükür kendini korumuşsun bu kadar tahammül etmişsin biraz daha sabır canım inşallah mutlu bir yuvan olur.
Kapını kilitle lütfen gece uyurken kendini güvene al yemeklerine dikkat et kendi yemeklerini kendin yap.
Böyle bir şe.. içinde yaşayan insanlardan herşey beklenir..
Bide inanmayanlar Allah aşkına herşeye maydonoz olmayın ya bi susun inanmıyosanız yazmayın hayat sizin yaşadığın ız gibi
pembe değil bazıları siyah yaşıyor.
Burda moral almak için gelipte sizin yorumlarınızla biri intahar etse ne yaparsınız acaba merak ediyorum.
Fake diyenler lütfen artık cazalandırılsın sinirlerim bozuluyor..

Son düzenleme:
ALLAH annenize hidayet versin.
İman ve tevbe geciktirilmemeli, koskoca bir hayatı isyan ve inkâr içinde tüketip de âkıbetini gördükten sonra tevbe eder duruma düşmemelidir. Zira varacağı yeri keşfettikten sonraki tevbe ve iman, kurtarıcı olmaz.

Bundan dolayıdır ki Efendimiz (sav) insanları ikaz etmiş, yaşadıkları hayata dikkat çekmiş ve buyurmuş ki:
– Bir ömrü nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz. Nasıl ölürseniz öyle de dirilirsiniz!

Öyle ise, imanla yaşayın ki imanla ölesiniz. İmanla ölün ki imanla dirilesiniz. Mahşerde de imanlılara verilecek mükâfatlara layık olasınız.

BENCE ANNENİZİ POLİSE ŞİKAYET EDİN.ONA ALLAHTAN VE GAZABINDAN BAHSEDİN.Yazık çok yazık.:26::26::26:

Sizin adınıza çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun .Evde bi genç kız yaşarken böyle şeylerin olması çok utanç verici.

Ne hayatlar ne anneler var yarabbim yaa ! Allahtan siz annenizden etkilenmemissiniz.Tez zamanda vize islemleriniz olsunda kurtulun bu ortamdan.

çok üzüldüm gerçekten.bi akrabanız falan yokmu gidene kdr onda kalsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…