siz bütün gerçekleri olduğu gibi babanıza anlattınızmı. yani bir baba kızının böyle bir ortamda yaşamasını istemez bence. hemde 15 16 17 yaşında bir genç kızı...
Aslında aanlatacaktm artık anlatmaya kadar verdiğim bir gün üstü kapalı babama yaptğı ağır şeyler var dilim varmıyor falan demiştim o sırada o kadın gelip tlefonu elmden almştı neyi nasıl ispat ediceksn orayada gidemezsn bnada kmse karışmz vs dmişti şeytan gbi bi kadın başa çıkamıyorumki.
şikayet etsen sen olduğunu bilirlermi
Düğünün ne zaman, inşallah sorunsuz evlenirsin
Çalışıyor musun Lola?
Çalışmıyorsan çalışmayı düşünüyor musun?
Zira o evden hemen ayrılman gerekiyor...
Annen için yorum yapmayacağım..Evi geneleve çevirmiş...
O evden ayrılıp kendi hayatını kurmak zorundasın canım...
Bunun için bir an önce adımlar atmaya bak...
Allah yardım etsin sana sanki, gerçek değilmiş gibi geldi, yani ne bileyim bu kadarda olmaz diyorum.
Allahım sana merhamet etsin onuda ıslah etsin.
bana da cok tuhaf geldi yaa
inanmayanlar yorum yapmasın bence, annesiyle ilgili kim neden bu tür şeyler uydursun ki sonuçta? birde doğruysa diye düşünün lütfen zaten içinden çıkılmaz bir durumdayken birde sizleremi ispat etmeye çalışacak yaşadıklarını?
lola inan ne denir ne tavsiye verilir hiç bilmiyorum, dışardan kolay geliyor tabi başkasında kalsaydın lafları, 15-21 yaşındaki bir kız kimde nerde kalabilir sonuçta.. deden anneane babaannen falan yok mu onlarda kalabilirsin.. ama zaten 6 yıldır çekmişsin bence 3-5 ay daha sabret ve telli duvaklı gelin olarak çık evinden, sonrada konuşmaz görüşmezsin.. sabret diyorum sadece.. mutlu ol inşallah...
Ya varya ben böyle garip bir sekilde (sesli harfleri yutarak, kelimeleri kisaltarak) yazanlara inanmiyorum bence oradan anlasiliyor fake oldugu
Ba$tan kural hatasi yapiyorsunuz
Hic mi adam gibi türkce yazan yok? Hepiniz mi böylesiniz? Bu nedir yaaa bi hastalik midir?
Bla blaa "yasamayan bilmez anlamaz" bla blaaa....
Sana güzel şeyler derdim de ..seviyene düşmek istemem türkçeyi çok konuşmayı biliyosun madem Ş harfini doğru yazmayı öğren once bla bla bla.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?