Böyle anne Olurmu !

şikayet etsen sen olduğunu bilirlermi
Düğünün ne zaman, inşallah sorunsuz evlenirsin

siz bütün gerçekleri olduğu gibi babanıza anlattınızmı. yani bir baba kızının böyle bir ortamda yaşamasını istemez bence. hemde 15 16 17 yaşında bir genç kızı...

Aslında aanlatacaktm artık anlatmaya kadar verdiğim bir gün üstü kapalı babama yaptğı ağır şeyler var dilim varmıyor falan demiştim o sırada o kadın gelip tlefonu elmden almştı neyi nasıl ispat ediceksn orayada gidemezsn bnada kmse karışmz vs dmişti şeytan gbi bi kadın başa çıkamıyorumki.

Çalışıyor musun Lola?
Çalışmıyorsan çalışmayı düşünüyor musun?
Zira o evden hemen ayrılman gerekiyor...
Annen için yorum yapmayacağım..Evi geneleve çevirmiş...
O evden ayrılıp kendi hayatını kurmak zorundasın canım...
Bunun için bir an önce adımlar atmaya bak...

Çalışıyor musun Lola?
Çalışmıyorsan çalışmayı düşünüyor musun?
Zira o evden hemen ayrılman gerekiyor...
Annen için yorum yapmayacağım..Evi geneleve çevirmiş...
O evden ayrılıp kendi hayatını kurmak zorundasın canım...
Bunun için bir an önce adımlar atmaya bak...

dışardan konuşurdunuz. yanınızda olmadan. babanıza yemin ederdiniz. adamın ad soyadını verirdiniz,resim çekerdiniz babanıza yollardınız. yani ben böyle yapardım..

keske evlenıp hemen gıtseydın :S

şikayet etsen sen olduğunu bilirlermi
Düğünün ne zaman, inşallah sorunsuz evlenirsin

Amin sağolun ,valla şuan vize işlemlerini beklediğim için tam belli değil ama sanırım 2,3ay daha bu pis olaylara tahamul etmem gerekecek.bilmiyorum şikayet etsem benim olduğum bilinirmi hiç bir fikrim yok..

Teşekkür Ederim Melodi...
Nikahtan önce çalışıyordum,Bir webtasarım şirketinde çalışıyordum..
Ama eşimle tanıştıktan sonra işi bıraktım..şuan eşim bana bakıyor..
O kadına annem bile demiyorum artık çünkü o kadar zor günler yaşıyorum ki
artık birilerine anlatıym rahatlıyayım birazda olsun diyorum..ev evlikten çıktı gerçekten..
Biran önce vizem çıksın inşallah gitmek istiyorum

peki konu sahibi sen bu yazdıklarına kendin inandın mı?? !!!

annen eğer böyle biri ise niye halen yanındasın anlayamadımya))

kocaman insansın hiç mi kalacak bir yerin yok))

Ya varya ben böyle garip bir sekilde (sesli harfleri yutarak, kelimeleri kisaltarak) yazanlara inanmiyorum bence oradan anlasiliyor fake oldugu
Ba$tan kural hatasi yapiyorsunuz
Hic mi adam gibi türkce yazan yok? Hepiniz mi böylesiniz? Bu nedir yaaa bi hastalik midir?

Bla blaa "yasamayan bilmez anlamaz" bla blaaa....

inanmayanlar yorum yapmasın bence, annesiyle ilgili kim neden bu tür şeyler uydursun ki sonuçta? birde doğruysa diye düşünün lütfen zaten içinden çıkılmaz bir durumdayken birde sizleremi ispat etmeye çalışacak yaşadıklarını?

lola inan ne denir ne tavsiye verilir hiç bilmiyorum, dışardan kolay geliyor tabi başkasında kalsaydın lafları, 15-21 yaşındaki bir kız kimde nerde kalabilir sonuçta.. deden anneane babaannen falan yok mu onlarda kalabilirsin.. ama zaten 6 yıldır çekmişsin bence 3-5 ay daha sabret ve telli duvaklı gelin olarak çık evinden, sonrada konuşmaz görüşmezsin.. sabret diyorum sadece.. mutlu ol inşallah...

Evet teşekkür ediyordum sizden once2 tane konumla alâkasız vede saçma yorum yazılmış ki cevap yazmaya bile gerek duymuyorum Allah kendi başlarına verince klavyeden söyle yap böyle yapsaydın lafları anlamsiz..Neyse sizin empati kurarak yazdıklariniz için teşekkür ediyorum işlemlerin bitmesi için dua ediyorum..son günler olduğu için yaptıkları yetmiyormuş gibi daha çok üzerime geliyor ama sabrediyorum iste ..

Sana güzel şeyler derdim de ..seviyene düşmek istemem türkçeyi çok konuşmayı biliyosun madem Ş harfini doğru yazmayı öğren once bla bla bla.........

Son düzenleme:
Çok üzüldüm keşke yardımcı olabilseydim bu konuda ama yapacak bişey yok malesef. Allah yardımcınız olsun.

arkadaşım sana hak veriyorum kimse yaşamadan bilemez eşinle konuşuyor musun birde yanlış anlama neden arabistan çok katı bir ülke sevgilim çalışmıştı işde yatıp kalkıyo du iyi kazandı evet ama sosyal yaşam arkadaş hiçbirşey yok arapça biliyor musun ?hep mi orada kalacaksın ,eşim o kadının ne olduğunu biliyor mu ?çok soru sordum tatlım o kadın evde mi sürekli keske yapılacak birşey olsa vize ne zaman belli olur ha birde benim eski sevgilim arabistandayken koaför dü patronu pasaportunu aldı yani vermek gerekiyormuş izin alıp tr dönmek istediğinde çok zorluk çekti adam baya bi oyalayıp işlerini yaptırdı demem o ki benim gözüm çok korkmuştu namaz saatlerinde dükkanı kapatıyorlardı çünkü dükkanları basıp zorla götürüyorlardı çokk zor bir yaşam varmış gözünü korkutmak asla istemem herşey gönlünce olsun eşin ne iş yapacak orada canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…