Boyle baba olurmu

Dido337

dewamke💗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.007
3.845
133
26
Dedem yanliz yasiyor diye yanina kalmaya gittim evinin temizligine yemegine yardim etmeye dedem camasir makinasini calistirmayi bilmiyor camasirlarini elde yikiyor eve bi gittim zaten evi bok goturuyodu dolabi bi actim hic bisey yok komsu bi kuru patates kizartmasi getirmis bi de yogurt bombostu uc kurus parayla pzar yaptim gittim yemek yaptim birsuru vs ameliyatli zaten

annem soylemis benim dedemin yanina gittigimi (dedem artvinde yasiyor biz kastamonu da) geldi beni almaya onca yolu cekmis habersiz gelmiycem dedim diye bir suru dayak atti burnumu kirdi polisi ariycam dedim telefonumu aldi elimden

biz normalde de konusmuyorduk bana zamaninda teyzemde kaliyorum diye orospu seni s*kerim vs demisligi var bi baba kizina bunlari soyleyebilirmi annem diyorki babandir soyler boyle bisey olabilirmi ya allah askina ben mi yanlisim

aile arasinda olabilir diyor saka gibi

ben kacip gideyimmi gitsem yeri degilmidir simdi nolur bi akil verin annem onun eline bakiyor diye gidemiyorum gumruk uzmani istese is rahat bulur ama sirf babamdan para geliyor diye calismiyor evinin 2 bin tllik kirasini ona odetiyor ben onu arkada birakamiyorum ama artik yeter son nokta oldu bu

Yaşın kaç? Darp raporu al ve babani şikayet et. Neden minnet edesin ki. Hic olmadi dedenle yaşarsın.. gidecek yerin var en azindan
Okulda bitirdim allaha sukur dort senelik uni mezunuyum is bulamiyorum sadece ama daha bu sene mezun oldum

dedemde o beni doverken ayirmadi bile Dede beni kurtar diyorum aglama ne agliyosun annenin yanina gidiyosun hadi kalk git diyor onun yanina da artik gidemem o kadar uzuldumki oyle dedi diye yine helallesip gittim ama hakkimi allaha havale ediyorum

Benim babam vefat etti sizi babanıza bunu diyecegimi hiç düşünmezdim yazıklar olsun burun kırmak nedir bu neyin hırsı git demek isterim ama gitseniz anneniz de kalır aklınız dua edin dünya imtihanı bizde aynı sorunları abimle yaşıyoruz babam öldükten sonra her gün evde bizi dövmekten beter ediyor umarız sizde bizde bu şerli insanlardan kurtuluruz gidin şikayet edin biz edemiyoruz bari siz şikayet edin

Anneniz kendi seçimiyle yaşayabilir.
Şikayet edip uzaklaştırma alın.
Olmaz olsun öyle baba. Anneniz de normalleştiriyor diye hiç üzülmedim onun durumuna.
Vallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diye
iyyy o yuzunun hali ne gidip yikasana dedi bu kadar sadece.........
dondu babama dedi ki mehmet sana cay koyiyimmi..............

Benim babam vefat etti sizi babanıza bunu diyecegimi hiç düşünmezdim yazıklar olsun burun kırmak nedir bu neyin hırsı git demek isterim ama gitseniz anneniz de kalır aklınız dua edin dünya imtihanı bizde aynı sorunları abimle yaşıyoruz babam öldükten sonra her gün evde bizi dövmekten beter ediyor umarız sizde bizde bu şerli insanlardan kurtuluruz gidin şikayet edin biz edemiyoruz bari siz şikayet edin
Insallah allahim bizimde imtihanimiz bu kacip gitmek istiyorum yurt disina dil de biliyorum ama ne tanidigim var ne de imkanim..

Vallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diye
Valla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisin

Valla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisin
Dogrudur bana da biri anlatsa bende sakami bu derim haklisiniz

Allah once anneni akabinde babanı ıslah etsin. Babandan Sikayetci ol

Gece geldi yanima pantalonum kan olmustu allah sahittir neden ustunu cikarmiyosyn dedi belki kani gorur utanirsin dedim sen bilmiyosun o bana ne hakaretler etti bilmemne dedi

Okulda bitirdim allaha sukur dort senelik uni mezunuyum is bulamiyorum sadece ama daha bu sene mezun oldum

dedemde o beni doverken ayirmadi bile Dede beni kurtar diyorum aglama ne agliyosun annenin yanina gidiyosun hadi kalk git diyor onun yanina da artik gidemem o kadar uzuldumki oyle dedi diye yine helallesip gittim ama hakkimi allaha havale ediyorum

Ya allah bin türlü müstehaklarını versin hepsinin.
Deden o evde ölü bile bulunsa bir daha gitme.
Taş yesin b.ku üstünde otursun.
Vallahi çok üzüldüm haline insanlar kuduz olmuş

Hiçbirisine bulaşmadan iş bul çaktırmadan ama gizli gizli.
Başka şehirde olsa süper olur. Sonra da bas git. Ana baba hakkı var da evlat hakkı yok mu.
Ben bir bardak su vermem hiçbirine.

Ya allah bin türlü müstehaklarını versin hepsinin.
Deden o evde ölü bile bulunsa bir daha gitme.
Taş yesin b.ku üstünde otursun.
Vallahi çok üzüldüm haline insanlar kuduz olmuş

Hiçbirisine bulaşmadan iş bul çaktırmadan ama gizli gizli.
Başka şehirde olsa süper olur. Sonra da bas git. Ana baba hakkı var da evlat hakkı yok mu.
Ben bir bardak su vermem hiçbirine.
Iste cok istiyorum ama yok her yere haber saldim tecrubesizim diye almiyorlar sertifika yok diye birde offff ne yapicam kadin siginmaya gitsemmi

Alo 183 Aile Danışma Hattı ni arayın. Bir yol gösterirler diye umuyorum. Çok üzüldüm. Anneniz madem halinden memnun hiç onu düşünmeyin. Umarım en kısa zamanda bir iş bulabilir ve kendinize bir hayat kurabilirsiniz.
Insallah bu hic aklima gelmedi bi ariyim tesekkur ederim

Yok artık ya. Annenizin seçimlerine hayatınızı bağlamayın. Annenizi bırakıp gidemem diyorsunuz da o kızı dayak yerken, babasından şiddet görürken gıkını bile çıkarmamış. Nasıl annelik o öyle.

Hele babanızın size “seni s...” demesi. Yuh ya. Hiç edep yok mu? Bence kurtulun ve hiçbiriyle görüşmeyin. Gidin asgari ğcretli iş bulun en kötü, öğrenci yurdunda falan kalın. Hiçbirine haber vermeyin. Nasıl aileler var ya, pes.

Yok artık ya. Annenizin seçimlerine hayatınızı bağlamayın. Annenizi bırakıp gidemem diyorsunuz da o kızı dayak yerken, babasından şiddet görürken gıkını bile çıkarmamış. Nasıl annelik o öyle.

Hele babanızın size “seni s...” demesi. Yuh ya. Hiç edep yok mu? Bence kurtulun ve hiçbiriyle görüşmeyin. Gidin asgari ğcretli iş bulun en kötü, öğrenci yurdunda falan kalın. Hiçbirine haber vermeyin. Nasıl aileler var ya, pes.
Ogrenci yurdu beni alirmi ki mezun oldim bekar evine cikmayi dusundum ama kimseyede guven olmuyor bilemedim cok arkadasimin parasi esyalari calindi

zaten annem soyledi bilerek dedemin yanina gelmemi istemiyor cunku babam o da bunu firsat bildi dayak yiycem neden soyledin hosuna mi gidicek diyorum yok yemezsin niye yiyesin diyor sonuc bu ifsa olcagimi bilmesem suratimin resmini aticam valla

Beni artik birsey şaşırtmaz. Geçen Almanyada bir mahkeme görüldü. Kadin sevgilisinin ağır engelli çocuğunu istismar etmesine müsade ettiği gibi bunu kameraya da kayıt etmiş. Böyle "anneler" varken, konu sahibin annesi şiddete susmuş çok mu?

Konu sahibi anneniz anne değil sadece sizi doğuran kadınbabaniz baba değil sadece spermini vermiş
dedeniz dede değil zaten doğurduğu çocuktan belli ne olduğu

Sizi dusunmeyrn , gram acimayan annenizi düşünmeyin , dedenize acimayin , bırakın kendi hallerine ne halt ediyorlarsa etsinler

Gidin kadın sığınma evine yerleşim size iş bulurlar , biraz toparlanır bı eve çıkarsınız ama kurtarın kendinizi bunlardan

Back
X