Boyle baba olurmu

Benim dayim da cok kufur ederdi kizina.
Biri anlatsa inanmazdim ama onlardayken dayimin kendi kizina agzini s.kerim dediyini duymustum (((
Konuya cok uzuldum, lutfen o evden kurtulun.
Annenizle babaniz yok zaten, boşuna o evde kalmayin.

ALLAH yardimciniz olsun.
Saolun tesekkur ederim iste o cesarette bana gelmiyor bi turlu cokmu pasif bi insanim bilmiyorum kendimden baska herkesi dusunuyorum konu bana gelince umursamiyorum herkesin derdine kosuyorum birine derdimi anlatirken bile diyorum icimden bosver adam niye dinlesin seninkini ne yapacak bosuna sikma

Valla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisin
Öyle demeyin, olmaz olsa böyle aileler keşke, ama var..
Bir tanıdıktan biliyorum, başlarda bende inanmıyordum, kızı tanıdıkça inanmıştım.

Sannıyorum keyfi yapıyor annem yıllar önce götürmüştü doktor hiç bişeyi yok saglık lı demişti sadece bize eziyet etmek amacı inanın yaptıklarını anlatsam inanmazsınız görseniz anca bizi hasta etti şimdi hepimizin tedavş görmesi lazım
buda bir hastalik bence
bir insan baska bir insanin canini ne amacla hic ici sizlamadan pisman olmadan defalarca yakabilir hemde kardeşlerine yaparken

buda bir hastalik bence
bir insan baska bir insanin canini ne amacla hic ici sizlamadan pisman olmadan defalarca yakabilir hemde kardeşlerine yaparken
Bazıları insanlıktan nasibi almamış köpekten farksız yaşıyor ben kendimi geçtim annemi üzüyor

Reşit değil mıydın ki
Hayir ailem izin vermiyordu bizde en azindan aramizda resmi bisey olsun ileride onlari ikna eder resmi nikah yapariz diye yapmistik gerci annem babam dine inanmiyor ama neyse yani onlar icin cokta onemli degil olmus olmamis onu demek istedim

Öyle anneye hala sahip mi çıkıyorsunuz ? Yani siz de çok tuhafsınız kusura bakmayın. Çocuğum kanlar içinde eve gelecek. Ben de eşime çay içmeyi teklif edicem. Vallahi dünyayı başına yıkar, sürüm sürüm süründürürüm. Aileniz 5 para etmez, başka ilde iş arayın düzen kurun bu ne rezalet? Dedeniz de delirmiş babanızın ve annenizin delirdiği gibi.

annenizidemi dovuyor ?
madde kullaniyor olabilir mi?
Yok şiddet yok ama sözlü ve psikolojik şiddetleri var hemde çok agır küfürlü konuşur sürekli sözlü tehtit eder madded kulnmıyor diye biliyorum şuan zaten askeri birliklere başvurdu zorladı herkes yoksa baş vurmazdı öyle bişey olsa çıkardı saglık raporun da umarım gider askeriyeye bizde kurtuluruz

annenizidemi dovuyor ?
madde kullaniyor olabilir mi?
Evliyken dovmus suan dovmuyor simdiki karisina ne yapiyor bilemem hic tanisikligim yok
Sanmiyorum sigarayi bile icemiyo dogru durust

ay ben alintiya bakmadim bana yazdiniz sandim😂

Öyle anneye hala sahip mi çıkıyorsunuz ? Yani siz de çok tuhafsınız kusura bakmayın. Çocuğum kanlar içinde eve gelecek. Ben de eşime çay içmeyi teklif edicem. Vallahi dünyayı başına yıkar, sürüm sürüm süründürürüm. Aileniz 5 para etmez, başka ilde iş arayın düzen kurun bu ne rezalet? Dedeniz de delirmiş babanızın ve annenizin delirdiği gibi.
Aynen oyle bende onu bekledim donup hic bisey demedi ya hic bisey

Hayir ailem izin vermiyordu bizde en azindan aramizda resmi bisey olsun ileride onlari ikna eder resmi nikah yapariz diye yapmistik gerci annem babam dine inanmiyor ama neyse yani onlar icin cokta onemli degil olmus olmamis onu demek istedim
Kesinlikle şiddete karşıyım ama çevremde gördüğüm bazı kız/erkek gençler insani çileden çıkaracak hareketler içinde oluyorlar..anlamaya çalışıyorum sizi de ...ama konunun sanki bir kismini bize anlatiyorsunuz gibi bir his içindeyim.Siz annenizin evinden kaç gun habersiz ayri kaldınız? Habersizce evden cikip birkaç gün başka yerde kalıp sonra dedenize gecmediginize emin misiniz?

Eski konularınıza baktım, babanızın çıkıp yanınıza gelmesi, öyle davranması durduk yere değil sanırım, şiddeti asla haklı göstermiyorum.
Nikahsız birliktelik yaşamışsınız ona eşim diyorsunuz, ondan sonra sevgilileriniz olmuş, bebek aldırmışsınız, 21 yaşa ne çok şey sığdırmışsınız. Bütün bunlardan dolayı size güvenmiyor sanırım aileniz :/
Hayatınızla ilgili bundan sonra daha doğru kararlar verin, yazık etmeyin kendinize.

Eski konularınıza baktım, babanızın çıkıp yanınıza gelmesi, öyle davranması durduk yere değil sanırım, şiddeti asla haklı göstermiyorum.
Nikahsız birliktelik yaşamışsınız ona eşim diyorsunuz, ondan sonra sevgilileriniz olmuş, bebek aldırmışsınız, 21 yaşa ne çok şey sığdırmışsınız. Bütün bunlardan dolayı size güvenmiyor sanırım aileniz :/
Hayatınızla ilgili bundan sonra daha doğru kararlar verin, yazık etmeyin kendinize.
Eski konuları falan okumadan yapmıştım yorumlarımı.
Her durumda şiddete karşıyım. Bu konudaki fikrim değişmez. Her ne olduysa olmuştur.Aile çocuğuna bu şekilde sahip çıkamaz.Yaklaşımları bu evladı daha da kaybetmelerine sebep oluyor maalesef.
Sevgili konu sahibi, kendinize güzel bir hayat kurmak ve bunu yaşamak için çabalayın lütfen. Ailenizi seçmek elinizde değildi. Ama, hayatınız için güzel adımlar atmak elinizde.Büyük hatalar yapmamak için, kendinizi ve gençliğinizi değmez insanlar uğruna harcamayın, harcatmayın lütfen.

Eski konuları falan okumadan yapmıştım yorumlarımı.
Her durumda şiddete karşıyım. Bu konudaki fikrim değişmez. Her ne olduysa olmuştur.Aile çocuğuna bu şekilde sahip çıkamaz.Yaklaşımları bu evladı daha da kaybetmelerine sebep oluyor maalesef.
Sevgili konu sahibi, kendinize güzel bir hayat kurmak ve bunu yaşamak için çabalayın lütfen. Ailenizi seçmek elinizde değildi. Ama, hayatınız için güzel adımlar atmak elinizde.Büyük hatalar yapmamak için, kendinizi ve gençliğinizi değmez insanlar uğruna harcamayın, harcatmayın lütfen.
Ailesi aile değil ki zaten ama konu sahibi de aklını başına almalı, hayatını mahvetmemeli. Mantıklı kararlar almalı artık. Kendine yazık eder böyle

Kesinlikle şiddete karşıyım ama çevremde gördüğüm bazı kız/erkek gençler insani çileden çıkaracak hareketler içinde oluyorlar..anlamaya çalışıyorum sizi de ...ama konunun sanki bir kismini bize anlatiyorsunuz gibi bir his içindeyim.Siz annenizin evinden kaç gun habersiz ayri kaldınız? Habersizce evden cikip birkaç gün başka yerde kalıp sonra dedenize gecmediginize emin misiniz?
Eve gec geldigim oluyor ama bu kadar onun disinda biseyim yok bundan cok once bi erkek arkadasim vardi annemin tanidigi onun yaninda ailesiyle kalmisligim var annem biliyordu ailesiyle tanismisti hatta sonra o da gelip bizde kalmisti yanlis bir durumda olmadi o muhabbet bu yaz olmustu annemin haberi yok bilmiyor

Back
X