Boyle baba olurmu

Acıma onlara artık inan senin iyiliğini düşünmiycekler hiçbir zaman, gün gelip evlenmek istediğinde bile sorun çıkarırlar. Kendi hayatını kur işe başla kendi evine çık onlarla irtibata geçme

Acıma onlara artık inan senin iyiliğini düşünmiycekler hiçbir zaman, gün gelip evlenmek istediğinde bile sorun çıkarırlar. Kendi hayatını kur işe başla kendi evine çık onlarla irtibata geçme
Aynen zaten ananem diyor senin baban diyo ben kizimi kesinlikle kimseye vermem evlenip gidemiycem ztn hic bi zmn isimde yok olene dek bu evde kalicam heralde

bana diyoki 4 yasindan beri baba parasi yiyorsun........

Aynen zaten ananem diyor senin baban diyo ben kizimi kesinlikle kimseye vermem evlenip gidemiycem ztn hic bi zmn isimde yok olene dek bu evde kalicam heralde

Babanın parasını yemiyceksin de kimin parasını yüceksin bide evlendrmiycem diyormuş
Ayrıca 4 yaşına kadar kimin parasını yiyodun acaba :deli:

ruh sagligi falanmi bozuk
Sannıyorum keyfi yapıyor annem yıllar önce götürmüştü doktor hiç bişeyi yok saglık lı demişti sadece bize eziyet etmek amacı inanın yaptıklarını anlatsam inanmazsınız görseniz anca bizi hasta etti şimdi hepimizin tedavş görmesi lazım

Vallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diye
iyyy o yuzunun hali ne gidip yikasana dedi bu kadar sadece.........
dondu babama dedi ki mehmet sana cay koyiyimmi..............

Arkamda bırakamam dediğin annen seni arkasında bırakmış farkında mısın?

Sannıyorum keyfi yapıyor annem yıllar önce götürmüştü doktor hiç bişeyi yok saglık lı demişti sadece bize eziyet etmek amacı inanın yaptıklarını anlatsam inanmazsınız görseniz anca bizi hasta etti şimdi hepimizin tedavş görmesi lazım
Zaten hasta olanlar yanindakileri hasta ediyor onlara tahamul edebilmek icin biz tedavi oluyoruz ise bak....

Arkamda bırakamam dediğin annen seni arkasında bırakmış farkında mısın?
Aynen oyle bi de kacip gidip bize laf getirtme diyolar kimse annemin gercek yuzunu gormuyor herkes saniyor ben yapiyorum bunu halbuki boyle bisey yok evlendirin diyorum yok bana orospu diyen insanin buldugu ise niye gitmiyormusum dedim ben gurursuz degilim cok sukur

Siz baba parası yiyorsanız. Herkeste yiyor yani. Dünyaya getirdiğimiz çocuklarımız, kendi hayatlarını kurana kadar ve hatta sonrasında bile bizim paramızı yiyorlar ve aile olmak böyle bir şey yani.

Siz baba parası yiyorsanız. Herkeste yiyor yani. Dünyaya getirdiğimiz çocuklarımız, kendi hayatlarını kurana kadar ve hatta sonrasında bile bizim paramızı yiyorlar ve aile olmak böyle bir şey yani.
Iste biz aile degilizki zaten yillar once bosanmislar kendi evlenmis cocugu olmus hala daha aldatip evliyken sevgililerine ev acan insan bizim eve geliyor sehpanin ustune bacaklarini atiyor bana cay getir kahve getir diye bi de hizmet ettiriyor sonra senin icin geliyo oluyor ben gorusmek istemiyorum diyorum napiyim kovayimmi adam geliyorum deyince diyor

Bütün bunların sebebi anneniz o zaman. Güya size sahip çıkmak adına, sizi babanıza şikayet edip, dövülmenize, hakarete uğramanıza ses etmiyor. Hatta işine bile geliyor. Ama, yanlış yapıyor. Evlada böyle sahip çıkılmaz. Sevgisiz, ilgisiz olup, birde üstüne şiddet uygulayarak evlada sahip çıkılmaz.
Allah onlara akıl fikir versin. Size de hayırlı bir çıkış kapısı inşallah.

Bütün bunların sebebi anneniz o zaman. Güya size sahip çıkmak adına, sizi babanıza şikayet edip, dövülmenize, hakarete uğramanıza ses etmiyor. Hatta işine bile geliyor. Ama, yanlış yapıyor. Evlada böyle sahip çıkılmaz. Sevgisiz, ilgisiz olup, birde üstüne şiddet uygulayarak evlada sahip çıkılmaz.
Allah onlara akıl fikir versin. Size de hayırlı bir çıkış kapısı inşallah.
Insallah insallahhhh

Anlamadığım nokta bazı üyeler çok uç bulmuş konuyu. Yahu biz aynı dünya da yaşamıyor muyuz? Kendi çocuğuna tecavüz eden ebeveynlerle dolu bu dünya, ülkemiz.
Siz nerede yaşıyorsunuz ya?
Tecavüze uğrayan çocuklara babandır idare et abindir sus denilmedi mi?
Pes ya pes. Hala yok oydu yok buydu çok uç ya hiç inandırıcı değil ya vs. Ha konu gerçek olmayadabilir ama böyle dolu hayat var cevremiz de.
Sizi can-i gönülden yürekten alkisliyorum dogru söze ne denilebilir ki :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Zaten böyle uc geldigi icinde olaylarin önüne gecilemiyor ne yazik ki

Kac yasında ınsansın o kadına anne demen bıle hata belkı deden benıde dover dıye bısey dıyememıstır yaslı adam sonıcta ama o ınsanlardan uzaklas once babandan senı sı.... Demek ne deme annende ne halı varsa gorsun market bıle olsa gır bıse ayrı eve cık

Benim dayim da cok kufur ederdi kizina.
Biri anlatsa inanmazdim ama onlardayken dayimin kendi kizina agzini s.kerim dediyini duymustum (((
Konuya cok uzuldum, lutfen o evden kurtulun.
Annenizle babaniz yok zaten, boşuna o evde kalmayin.

ALLAH yardimciniz olsun.

Aynen dedeme de kiyamadim ne diyim yasli insan ztn sonra hastalanmis duydum bi is imkanim olsa bi dk durmiycam..
Kac yasında ınsansın o kadına anne demen bıle hata belkı deden benıde dover dıye bısey dıyememıstır yaslı adam sonıcta ama o ınsanlardan uzaklas once babandan senı sı.... Demek ne deme annende ne halı varsa gorsun market bıle olsa gır bıse ayrı eve cık

Komsu kadin kaşigi ocakta kizdirip 6-7 yaşindaki cocugunun diline ve eline basardi yalan konustugunda. ( Şuan 2si de rahmetli )
Boyle konular beni hic şaşirtmiyor malesef.

Back
X