Okulda bitirdim allaha sukur dort senelik uni mezunuyum is bulamiyorum sadece ama daha bu sene mezun oldumYaşın kaç? Darp raporu al ve babani şikayet et. Neden minnet edesin ki. Hic olmadi dedenle yaşarsın.. gidecek yerin var en azindan
Vallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diyeAnneniz kendi seçimiyle yaşayabilir.
Şikayet edip uzaklaştırma alın.
Olmaz olsun öyle baba. Anneniz de normalleştiriyor diye hiç üzülmedim onun durumuna.
Insallah allahim bizimde imtihanimiz bu kacip gitmek istiyorum yurt disina dil de biliyorum ama ne tanidigim var ne de imkanim..Benim babam vefat etti sizi babanıza bunu diyecegimi hiç düşünmezdim yazıklar olsun burun kırmak nedir bu neyin hırsı git demek isterim ama gitseniz anneniz de kalır aklınız dua edin dünya imtihanı bizde aynı sorunları abimle yaşıyoruz babam öldükten sonra her gün evde bizi dövmekten beter ediyor umarız sizde bizde bu şerli insanlardan kurtuluruz gidin şikayet edin biz edemiyoruz bari siz şikayet edin
Valla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisinVallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diye
iyyy o yuzunun hali ne gidip yikasana dedi bu kadar sadece.........
dondu babama dedi ki mehmet sana cay koyiyimmi..............
Dogrudur bana da biri anlatsa bende sakami bu derim haklisinizValla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisin
Allah once anneni akabinde babanı ıslah etsin. Babandan Sikayetci olVallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diye
iyyy o yuzunun hali ne gidip yikasana dedi bu kadar sadece.........
dondu babama dedi ki mehmet sana cay koyiyimmi..............
Gece geldi yanima pantalonum kan olmustu allah sahittir neden ustunu cikarmiyosyn dedi belki kani gorur utanirsin dedim sen bilmiyosun o bana ne hakaretler etti bilmemne dediValla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisin
Okulda bitirdim allaha sukur dort senelik uni mezunuyum is bulamiyorum sadece ama daha bu sene mezun oldum
dedemde o beni doverken ayirmadi bile Dede beni kurtar diyorum aglama ne agliyosun annenin yanina gidiyosun hadi kalk git diyor onun yanina da artik gidemem o kadar uzuldumki oyle dedi diye yine helallesip gittim ama hakkimi allaha havale ediyorum
Iste cok istiyorum ama yok her yere haber saldim tecrubesizim diye almiyorlar sertifika yok diye birde offff ne yapicam kadin siginmaya gitsemmiYa allah bin türlü müstehaklarını versin hepsinin.
Deden o evde ölü bile bulunsa bir daha gitme.
Taş yesin b.ku üstünde otursun.
Vallahi çok üzüldüm haline insanlar kuduz olmuş
Hiçbirisine bulaşmadan iş bul çaktırmadan ama gizli gizli.
Başka şehirde olsa süper olur. Sonra da bas git. Ana baba hakkı var da evlat hakkı yok mu.
Ben bir bardak su vermem hiçbirine.
Insallah bu hic aklima gelmedi bi ariyim tesekkur ederimAlo 183 Aile Danışma Hattı ni arayın. Bir yol gösterirler diye umuyorum. Çok üzüldüm. Anneniz madem halinden memnun hiç onu düşünmeyin. Umarım en kısa zamanda bir iş bulabilir ve kendinize bir hayat kurabilirsiniz.
Okulda bitirdim allaha sukur dort senelik uni mezunuyum is bulamiyorum sadece ama daha bu sene mezun oldum
dedemde o beni doverken ayirmadi bile Dede beni kurtar diyorum aglama ne agliyosun annenin yanina gidiyosun hadi kalk git diyor onun yanina da artik gidemem o kadar uzuldumki oyle dedi diye yine helallesip gittim ama hakkimi allaha havale ediyorum
Ogrenci yurdu beni alirmi ki mezun oldim bekar evine cikmayi dusundum ama kimseyede guven olmuyor bilemedim cok arkadasimin parasi esyalari calindiYok artık ya. Annenizin seçimlerine hayatınızı bağlamayın. Annenizi bırakıp gidemem diyorsunuz da o kızı dayak yerken, babasından şiddet görürken gıkını bile çıkarmamış. Nasıl annelik o öyle.
Hele babanızın size “seni s...” demesi. Yuh ya. Hiç edep yok mu? Bence kurtulun ve hiçbiriyle görüşmeyin. Gidin asgari ğcretli iş bulun en kötü, öğrenci yurdunda falan kalın. Hiçbirine haber vermeyin. Nasıl aileler var ya, pes.
Valla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?