Boyle baba olurmu

Valla yorumlarin bana biraz gercek disi gelmeye basladi.. herkes kotu sizi dövecek ama tepkileri basit olacak. Bir anne iy miy nasil desin hayal disi sanki. Dalga geçiyor gibisin
valla yasamayan bilmez amcam böyle biriydi eside ona taban kuzenlerim cok anlatır babam diren le sırtımı yardı kız 1 sene sonra cigerleri hep su topladı hastanede yattı dede de aynı kafadaydı bizim onlar birkilte köyde büyüdüler biz allahtan uzaktık mesela hala kuzeunler,m babalarındna nefret ederler

Anlamadığım nokta bazı üyeler çok uç bulmuş konuyu. Yahu biz aynı dünya da yaşamıyor muyuz? Kendi çocuğuna tecavüz eden ebeveynlerle dolu bu dünya, ülkemiz.
Siz nerede yaşıyorsunuz ya?
Tecavüze uğrayan çocuklara babandır idare et abindir sus denilmedi mi?
Pes ya pes. Hala yok oydu yok buydu çok uç ya hiç inandırıcı değil ya vs. Ha konu gerçek olmayadabilir ama böyle dolu hayat var cevremiz de.

Ay allah onu kahretsin lanet olsun

Cok haklisiniz yapicam

Allah bunlarin hepsini islah etsin

Insallah allahim bizimde imtihanimiz bu kacip gitmek istiyorum yurt disina dil de biliyorum ama ne tanidigim var ne de imkanim..
İnsan nefsi çok agırdır insan nefis karşısında agır düşüyor sizin babanızda benim abimde nefsinin peşine düşmüş ne bunlarla ugraşılır nede bunlar kaçılır

İnsan nefsi çok agırdır insan nefis karşısında agır düşüyor sizin babanızda benim abimde nefsinin peşine düşmüş ne bunlarla ugraşılır nede bunlar kaçılır
Simdide gelmis diyorlar aysenin kizi kacti dedirtme yanlis bisey yapma gidecem diyorum babandir yapar diyolar offff

Vallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diye
iyyy o yuzunun hali ne gidip yikasana dedi bu kadar sadece.........
dondu babama dedi ki mehmet sana cay koyiyimmi..............
Sabah eşim kızıma bagirdi diye saatlerdir konuşmuyorum adamla. Hem anneden hem babadan şansınız yok. Yurtdisina kaçın kurtarın kendinizi bu aileden. Allah yardimciniz olsun

Simdide gelmis diyorlar aysenin kizi kacti dedirtme yanlis bisey yapma gidecem diyorum babandir yapar diyolar offff
Ayşenin kızı kaçamaz. Ama ayşenin kızı dayak yer rencide edilir üzülür aglar öylleemi annenizde anne olsa sizi ezdirmez size bişey yapacagı zamaan önüne geçer engeller gerçekten sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben babamdan görmesem de aynısını abimden gördüm hangi bölüm okudunuz siz umarım en kısa zaman da iş bulur. Kurtulursunuz ordan

Son düzenleme:
oha!
kizina seni bilmem ne yaparim diyen bir baba bu sozu normallestiren aile icinde olur diyen bir anne ve o anneyi düşünen bir çocuk
bunun bir tik ilerisi bir kereden bir şey olmaz mantığı yani

neden edemiyorsunuz?

neden edemiyorsunuz?
Çünkü şikayet ettigimiz de bi delil yok ve biliyorum ki biz onu şikayet edersek daha çok hırslanacak hırsını annemdem çıkarak anneme bişey yapar diye korkuyorum ki şikayet etmek de artık bi çözüm degil şikat ediyorsun iki gün sonra adam gelip seni öldürüyor benim abim el iyi si bi tek bize kötü para bürümüş göznü ama zahmet edip de çalışmıyor Allahın gök ten zenbille para indirmesini bekliyor herhalde

Ohaa seni dusunmeyeni senmi dusunucen kendi hayatini kur kimseyle irtibat kurma bole haatmi olurr

Size şu kadarını söyleyim.Sakın sineye çekip, oturmayın.Derhal 183 ü arayın. Olanları anlatın, yardım isteyin.Adrese direkt görevli polisler gelip, sizi güvenli şekilde oradan alırlar. Polis merkezinde gerekenler yapılır. Şikayetçi olun. Babanızdan ve ona destek olan annenizden. Sığınma evinde kalmayı istediğinizi, ağır tehdit altında olduğunuzu, can güvenliğiniz olmadığını söyleyin.
Anlayamadığım şu ki, bir kız sırf dedesinin yanına gitti diye, neden darp ve tehdit edilir.Bu insanlar hiç normal değil.Lütfen kendinize dikkat edin. Geçmiş olsun.

ruh sagligi falanmi bozuk

Sabah eşim kızıma bagirdi diye saatlerdir konuşmuyorum adamla. Hem anneden hem babadan şansınız yok. Yurtdisina kaçın kurtarın kendinizi bu aileden. Allah yardimciniz olsun
Keske bir imkanim olsa ahh ahhh cok istiyorum cok

Hemen ariycam cok tesekkur ederim

oha!
kizina seni bilmem ne yaparim diyen bir baba bu sozu normallestiren aile icinde olur diyen bir anne ve o anneyi düşünen bir çocuk
bunun bir tik ilerisi bir kereden bir şey olmaz mantığı yani
Aynen oyle fiile dokse yarin bi gun onada babandir dersiniz diyorum terbiyesizlesme diyorlar..

Tam olarak.....muhasebe bolumum insallah bulurumda tecrubem yok diye almiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…