Boyle baba olurmu

Eski konularınıza baktım, babanızın çıkıp yanınıza gelmesi, öyle davranması durduk yere değil sanırım, şiddeti asla haklı göstermiyorum.
Nikahsız birliktelik yaşamışsınız ona eşim diyorsunuz, ondan sonra sevgilileriniz olmuş, bebek aldırmışsınız, 21 yaşa ne çok şey sığdırmışsınız. Bütün bunlardan dolayı size güvenmiyor sanırım aileniz :/
Hayatınızla ilgili bundan sonra daha doğru kararlar verin, yazık etmeyin kendinize.
Evet hatalarim cok ama ben bunlarin hicbirini anneme bahsetmedim bilmiyor ciddi dusundugum insani tanistirmak istiyorum bahane buluyor tanismiyor maasi az vs diye kendine denk gormuyor evlenmeme asla sicak bakmiyor ve istemiyor bense evlenip gitmek istiyorum sonucunda bunlar oluyor yanlismi yanlis haklisiniz

Evet hatalarim cok ama ben bunlarin hicbirini anneme bahsetmedim bilmiyor ciddi dusundugum insani tanistirmak istiyorum bahane buluyor tanismiyor maasi az vs diye kendine denk gormuyor evlenmeme asla sicak bakmiyor ve istemiyor bense evlenip gitmek istiyorum sonucunda bunlar oluyor yanlismi yanlis haklisiniz
Annenize babanıza kalırsa hayatınız daha çok mahvolur, sizde sadece evliliği çıkış yolu gibi düşünmeyin. Önce bir sağlam basın yere, bu psikoloji ile yapacağınız evlilik de sağlıklı olmaz. Önceliğiniz düzgün bir iş bulmak olsun. Hata üstüne hata yapmayın, olan size olur, kimseye bir şey olmaz.

Annenize babanıza kalırsa hayatınız daha çok mahvolur, sizde sadece evliliği çıkış yolu gibi düşünmeyin. Önce bir sağlam basın yere, bu psikoloji ile yapacağınız evlilik de sağlıklı olmaz. Önceliğiniz düzgün bir iş bulmak olsun. Hata üstüne hata yapmayın, olan size olur, kimseye bir şey olmaz.
Aynen oyle keske bulabilsem bir an once herseyden cok istiyorum

Eski konuları falan okumadan yapmıştım yorumlarımı.
Her durumda şiddete karşıyım. Bu konudaki fikrim değişmez. Her ne olduysa olmuştur.Aile çocuğuna bu şekilde sahip çıkamaz.Yaklaşımları bu evladı daha da kaybetmelerine sebep oluyor maalesef.
Sevgili konu sahibi, kendinize güzel bir hayat kurmak ve bunu yaşamak için çabalayın lütfen. Ailenizi seçmek elinizde değildi. Ama, hayatınız için güzel adımlar atmak elinizde.Büyük hatalar yapmamak için, kendinizi ve gençliğinizi değmez insanlar uğruna harcamayın, harcatmayın lütfen.
Cok tesekkur ederim desteginiz icin🤗

Vallahi bi de beni birakti eve geldi bilerek yuzumu yikamadim kanlari gorur belki uzulur ona laf soyler diye
iyyy o yuzunun hali ne gidip yikasana dedi bu kadar sadece.........
dondu babama dedi ki mehmet sana cay koyiyimmi..............
allah öyle annenin babanın belasını versin.... Sana o küfrü eden babanında allah belasını versin. Ona yardım ettiğin halde sana yardım etmeyen dedeninde allah belasını versin... Şu dünya yansana da şu zulmedenler topyekün temizlense alemden...

allah öyle annenin babanın belasını versin.... Sana o küfrü eden babanında allah belasını versin. Ona yardım ettiğin halde sana yardım etmeyen dedeninde allah belasını versin... Şu dünya yansana da şu zulmedenler topyekün temizlense alemden...
Iste hala icimden anneme uzuluyorum bende mi skinti var bilmiyorum kacip gidesim var cesaretim yok Allahim hepsini islah etsin

Eski konulariniz beni de ilgilendirmiyiz. Anne babanizin bu yaptigi normal degil. Yasiniz kücük cahil olabilirsiniz, cok büyük hatalar yapmis olabilirsiniz. Dayak atmak küfretmek nedir ya. Anne babanin görevi affedici olup dogru yolu göstermek olmali bence. Kan bagiyla anne baba olunmuyor. Kendinizi kurtarin ama evlilikle degil.

Eski konulariniz beni de ilgilendirmiyiz. Anne babanizin bu yaptigi normal degil. Yasiniz kücük cahil olabilirsiniz, cok büyük hatalar yapmis olabilirsiniz. Dayak atmak küfretmek nedir ya. Anne babanin görevi affedici olup dogru yolu göstermek olmali bence. Kan bagiyla anne baba olunmuyor. Kendinizi kurtarin ama evlilikle degil.
Aynen oyle is bulmak onceligim ama bulamiyorum meslegimde arastiriyorum gidebilirsem yurt disina gidicem cok tesekkur ederim dusunceleriniz icin saolun🤗

Back
X