Böyle bir abiyle gorusmeye devam eder misiniz?

bizim hamdolsun beklentimiz yok
Allah'tan yok.
Oz kardeşinin evine ilk defa geliyorsun ve elibos..
yurt dışından gelmeden önce bana diyor ki birşey istiyor musun dedim yok abi sağol
seneler sonra oz kardesinin yanına geljyorsun bir meyve Alir insan elibos gelmek beni biraz şaşırttı biz olsak yapmayız yani mümkün degil
Abiniz normal değilse sizde değilsiniz.

Bacım bu Türkçe ile Türkiye sınırlarında nasıl yaşamını idame ettiriyorsun tek yargıladığım kısım o oldu şuan kalanı yargılamadım merak da etmedim ama sağol söylediğin için tekrar açıklıyorum bak, sen bir şeyler beklemişsin ve o da yapmamış. Kurulmak derken de beklediğin şeyleri adamın yapmayacağını en baştan sen de içten içe biliyormuşsun, hissiyat olarak olumsuz yaklaşmışsın, olumsuz bakmışsın. Bu yüzden de onun hoş olmayan ama aslında ufak tefek olan davranışları gözünde büyümüş. Ben sana gereksiz yere bekleme yakın değilsiniz demek ki dedim. Beklediğin şeyleri sen yapmazsın yapamazsın demedim ki. Demek ki eşinle senin gönlün bol. Siz yapardınız ve gözünüze gelmezdi. ama demek ki o yapmıyor. Bu kadar yani mesele.
Bu arada yurt dışında yaşayan veya hatta dünyayı gezen arkadaşlarımdan Türkiye’de bulamayacağım akıp kokmayacak taşıyabilecekleri yiyecek veya oraya özgü şeyleri istiyorum. Hatırası olacak şeyler en basitinden magnet veya süs eşyası gibi. Benden de kendisi internetten kolayca alabileceği saat parfüm isteseler, kendin al o halde diye düşünürüm

Konuyu birde bana anlatsana yeminle hicbir sey anlamadim

Konuyu birde bana anlatsana yeminle hicbir sey anlamadim
Yani anlama olarak ben de zorlandım da anlamaya da gerek yok. Diğer kardeşiyle konusmuyormus normalde ama abisi onu sormuş, işte sen evlenmicem demiştin ama bak evlenmişsin falan boş muhabbet çevirmiş işte yani bosbogaz sadece. Adamin her dediğine her yaptığına kafayı takmış. Bi de yurtdisindan geliyor eli boş geldi falan diyor, yurtdisinda yaşadığı için kargoculugunuzu yapacak tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…