Ben bahsetmiyorum ha bahsedecek birşey yok zaten normal edi büdü çiftiz ama kendisi sürekli böyle konular açıyor haklısınızİnsan olarak gereksiz,yeni tanışmaya, görüşmeye,hayatınıza katmaya değecek bir insan değil adam.Eşli görüşmeyin.Kadin da bana garip geldi,bir araya geldiğinizde eşlerden,evliliklerinizden falan bahsetmeyin.Bana kalırsa kadınla da çok görüşmeyin.
Aslında haklısın ama üst üste aldatma mevzusu dinleyince hani insan neden affederki demek geldi ha onlada kalmadım boşasaydın falanda dedim eşimde yarın eşine der sorun olur dedi o oldu zatenBen de asla istemem. Ne evime gelsin, ne de dışarda görüselim, ne de eşim görüşsün istemem. Ama eşine şu konuda katılıyorum kadına akıl vermemelisin. Affetmis gitmiş, o onun bileceği iş. Lakin ben asla yakınımda istemem bu kadar ahlaksız birini.
idari işler farkeder boşanmış olurlarsa yasak tekrardan ailesinden gizli evlenmiş onuda anlattı yıldırım nikahı yapmişlarBence halen boşanıklar.
Boşandıktan sonra fuckbudy gibi son demlerini aynı evde yaşayan çok ilişki var.
Ayrıca bu adamın telkini "kızlarla eğlenelim" tarzında olacak gibi eşinize de zarar böylesi.
Rezalet resmen.idari işler farkeder boşanmış olurlarsa yasak tekrardan ailesinden gizli evlenmiş onuda anlattı yıldırım nikahı yapmişlar
evet gerçekten kadınla her oturmadan sonra eşime karşı güvenim sarsılıyor kendiside farketti sana iyi gelmiyorlar dedi hatta geçen gün kendisine sivile geçmeyi yoksa kadınlarla oturmak içinmi istiyordun dedim bir sürü tartışma oldu küstü bana ve haklıydıRezalet resmen.
Adam yalancı, duyarsız, sadakatsiz.
Kadın duyarsız, özgüvensiz.
Bunların size atacağı tek şey;
Adam partner arayışında olduğu için kocanıza kendi düşüncelerini sık sık beyan edip sadakat değerini sarsmaya çalışacak.
Kadında özgüvensiz, şüpheci, duyarsız olduğu için sizi kendinize ve eşinize olan güveninizi sarsacak.
Arkadaşın neyse sende öyle olursun bir süreden sonra.
Ve daha kötüsü o adamı evin içine komşu arkadaş diye sokmak ne derece doğru daha kötüsü de var tutki bir gün adam size çay için sağol eline sağlık dedi kadın bunu kurdu kurdu kurdu kafada.Olamazmi valla hiç olmaz demeyin neler neler olur. Yaşayan var böyle şeyler .Rezalet resmen.
Adam yalancı, duyarsız, sadakatsiz.
Kadın duyarsız, özgüvensiz.
Bunların size atacağı tek şey;
Adam partner arayışında olduğu için kocanıza kendi düşüncelerini sık sık beyan edip sadakat değerini sarsmaya çalışacak.
Kadında özgüvensiz, şüpheci, duyarsız olduğu için sizi kendinize ve eşinize olan güveninizi sarsacak.
Arkadaşın neyse sende öyle olursun bir süreden sonra.
evet bunuda farkettim karşı komşuya yol vermiş eşi kadında demişki oglumla geçiyorduk eşin yol verdi iki kere sag olsun bana dediki bana niye söylüyorsun bunu o an dedim bunun eşine kafayı kaldırıp bakmamak lazım ama burdaki yorumlar gerçekten yol gösteriyorBu ttarz insanlarin kafa bozuk oluyor bir süre sonra senin kocanda böyle sen eşime mi bakıyorsun vsvs yani bana arkadaşını söyle bende geçerli Affetiysen sus kendini kocani ne rezil ediyorsunki git terapiye psikologlar var olmadı boşan bu nedir yani hayır sağlıklı arkadaşlık yapamazsınız kadın takintiya bağlamıştır adam aldatilip affedildigi için rahattır.Ben ikisinide istemem o kadına iyi niyetle birşey dersiniz kriz geçirir gider kocasına söyler oooo uzun iş meraba meraba yeter bu çiftle .
Bak paranoyak işte kadın samimi olmaya gelmez yarın saçınızı yandan tarar yada kocasına iyi akşamlar dediniz diye size bilenir kuruyo işte kafasında bu derdin çözümü arkadsslik değil ya doktor ya mahkemedeevet bunuda farkettim karşı komşuya yol vermiş eşi kadında demişki oglumla geçiyorduk eşin yol verdi iki kere sag olsun bana dediki bana niye söylüyorsun bunu o an dedim bunun eşine kafayı kaldırıp bakmamak lazım ama burdaki yorumlar gerçekten yol gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?