Böyle bir adamı evimde misafir etmek istemiyorum?

O yüzden hayatında dengeyi kaçırmış kişilerin düşünceleri ve yorumları asla duyulmamalı.

O düşünceler onun sorunlarının sebebi ve devam ettiricisidir.

Seni direk etkilemez gibi dursada senin hayatından kesitlere yaptığı yorumlarda seni yönlendirir.

O yüzden onun yorum ve düşüncelerini duymamak için. Konuşmamalısınız.

Haklısınız..... Evinize çağırmayın iletişimi de sınırlı tutun. Bana değişik geldi. Sizden de nem kapmasın. Yok çay verirken bilmem naptın diye en ufak mesela.... Kocasına nezaketen merhaba derseniz sizi de konuşur falan. Baş ağrıtan cinsten ay ifrit oldum yazarken

Direk konuyu okuyup yorum yapmıştım. Kastettiğim buydu. Ayaküstü merhaba dese nezaketen gülse bile,konu sahibini de kötüler kadın. Baş ağrıtan cinsten biri.

Kadın tümüyle travma üstüne travma yaşıyor ama bastırıyor. Çok büyük şekilde patlaması ve yansımaları olacak bunun. Şimdiden o travmaları dengelemeye çalışsa 2-3 senesini alır ama daha başlamamış bile profesyonel çözüm almaya. Bu kadınla en az 2-3 sene arkadaş olunmaz bu gidişata göre.

Yani ona annesi babası eşi dostu ayrıl demiştir o kocamı seviyorum demiştir o zaman o dünyada öyle yaşayacak yani baksanıza kadınlara sarıyor bu ne derece doğru eşi komşuya yol verdi diye kafaya takmış psikolojik olarak o kadar kötü .Ben niye ona yardım edeceğim diye evliliğimi yada hayatımı cikmaza sokup kafamı agritayim o un yarınki hedefi ben olurum gider başka komşuya da beni anlatır yada kocası kadının arkadaşıyla olmuş eee ha komşu ha arkadaş bu adama farkedermiki .Yani ikisinide sevmedim böyle çiftleri istemiyorum hayatımda .Çözüm basit doktor mahkeme ikiside olmuyorsa kendi gibi çiftlerle arkadaş olabilir tüm gün aldatılma olaylarını masaya yatirabilirler bir süre sonra normal olur kek yerken kim daha iyi aldatıldı kim daha uzun süreli aldatıldı kim kaç kişiyle aldatıldı falan olurlar eslerde kanka olur devam.Yani hiç valla ya sus ya doktora git ya mahkemeye yada böyle laflar normal .

3 seneye ben tayinciyim zaten ☺ kesinlikle katılıyorum

Ben bahsetmiyorum ha bahsedecek birşey yok zaten normal edi büdü çiftiz ama kendisi sürekli böyle konular açıyor haklısınız
Normal edi büdü çifti olmak en güzeli valla bence örnek çiftiz ruh ikiziyiz herkes evliligimize imrenir diyenlerden daha güzel..Demekki ideal çift olmak değil gerçek çift olmak mesele .Bizde öyle hiç örnek ideal değiliz edi büdüyüz kimse bize imrenmez bizde hiç idaali değiliz .Ay eşim okursa bunu kavga çıkar Neyse aramızda

Sakin görüşme. İnsan böyle bir olay yaşasa bile yeni tanıştığı kisiye anlatmaz. Allah korusun sana iftira atarsa... Bir insan niye evine gelen misafire benim evime giren çıkan biriyle aldatıldım derken. Bilmiyorum ya ben bile rahatsız oldum eşin niye olmuyor?

Yooo haksız değilsiniz.İhanet benim hayatta en katı olduğum konudur.Sevgilisini,eşini aldatan biri ,karşı taraf affetse bile, bana 100 metreden fazla yaklaşmasın.Sizin de istememeniz gayet normal.

Kendi sırlarını saklamaktan aciz, affettiği kocanın yediği haltları anlatmaktan yüksünmeyen bir kadınla görüşmeyin.
Kendinize dikkat edin. Kadın paranoya yapıyor da olabilir ve yarın sen kocama baktın filan demesin.

Yani eşiniz normal değil. Adam size de bakar o gözle sonuçta. Eşiniz saf mı sapık mı anlamadim

Meslegin içinde bir sürü olay gördügünden midir bilmiyorum pek ilgilenmiyor böyle konularla sadece ben sıkılırsam dedikodu yapmak istersem eşlik ediyor bana karşı yanlış yapılmayacagını biliyor aralarında iş konusunda rütbe farkı çok fazla birşey yapması meslegini tehlikeye atmak gibi

eşimde karısı affetmiş sen napcan diyor
Olay sadece karisinin affetmesi mi? Evine girip cikan esinin arkadasina bakan adam yarin sana da bakar? Benim esim olsa boyle dusunurdu.
Ahlak anlayisi bize uymayan insanlarla da gorusmeyiz. Bu isi bu kadar normal goruyorsa eşinize de cok guvenmeyin.

yok valla bizde degiliz ideal çift kavgada ederiz arada küserizde arada koklaşırız arada darlanırız böyle geçen bir hayat ama aşk var saygı var yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…