- 30 Ekim 2023
- 547
- 1.198
- 33
O yüzden hayatında dengeyi kaçırmış kişilerin düşünceleri ve yorumları asla duyulmamalı.evet gerçekten kadınla her oturmadan sonra eşime karşı güvenim sarsılıyor kendiside farketti sana iyi gelmiyorlar dedi hatta geçen gün kendisine sivile geçmeyi yoksa kadınlarla oturmak içinmi istiyordun dedim bir sürü tartışma oldu küstü bana ve haklıydı
Direk konuyu okuyup yorum yapmıştım. Kastettiğim buydu. Ayaküstü merhaba dese nezaketen gülse bile,konu sahibini de kötüler kadın. Baş ağrıtan cinsten biri.Ve daha kötüsü o adamı evin içine komşu arkadaş diye sokmak ne derece doğru daha kötüsü de var tutki bir gün adam size çay için sağol eline sağlık dedi kadın bunu kurdu kurdu kurdu kafada.Olamazmi valla hiç olmaz demeyin neler neler olur. Yaşayan var böyle şeyler .
Kadın tümüyle travma üstüne travma yaşıyor ama bastırıyor. Çok büyük şekilde patlaması ve yansımaları olacak bunun. Şimdiden o travmaları dengelemeye çalışsa 2-3 senesini alır ama daha başlamamış bile profesyonel çözüm almaya. Bu kadınla en az 2-3 sene arkadaş olunmaz bu gidişata göre.Ve daha kötüsü o adamı evin içine komşu arkadaş diye sokmak ne derece doğru daha kötüsü de var tutki bir gün adam size çay için sağol eline sağlık dedi kadın bunu kurdu kurdu kurdu kafada.Olamazmi valla hiç olmaz demeyin neler neler olur. Yaşayan var böyle şeyler .
Yani ona annesi babası eşi dostu ayrıl demiştir o kocamı seviyorum demiştir o zaman o dünyada öyle yaşayacak yani baksanıza kadınlara sarıyor bu ne derece doğru eşi komşuya yol verdi diye kafaya takmış psikolojik olarak o kadar kötü .Ben niye ona yardım edeceğim diye evliliğimi yada hayatımı cikmaza sokup kafamı agritayim o un yarınki hedefi ben olurum gider başka komşuya da beni anlatır yada kocası kadının arkadaşıyla olmuş eee ha komşu ha arkadaş bu adama farkedermiki .Yani ikisinide sevmedim böyle çiftleri istemiyorum hayatımda .Çözüm basit doktor mahkeme ikiside olmuyorsa kendi gibi çiftlerle arkadaş olabilir tüm gün aldatılma olaylarını masaya yatirabilirler bir süre sonra normal olur kek yerken kim daha iyi aldatıldı kim daha uzun süreli aldatıldı kim kaç kişiyle aldatıldı falan olurlar eslerde kanka olur devam.Yani hiç valla ya sus ya doktora git ya mahkemeye yada böyle laflar normal .Kadın tümüyle travma üstüne travma yaşıyor ama bastırıyor. Çok büyük şekilde patlaması ve yansımaları olacak bunun. Şimdiden o travmaları dengelemeye çalışsa 2-3 senesini alır ama daha başlamamış bile profesyonel çözüm almaya. Bu kadınla en az 2-3 sene arkadaş olunmaz bu gidişata göre.
3 seneye ben tayinciyim zaten ☺ kesinlikle katılıyorumKadın tümüyle travma üstüne travma yaşıyor ama bastırıyor. Çok büyük şekilde patlaması ve yansımaları olacak bunun. Şimdiden o travmaları dengelemeye çalışsa 2-3 senesini alır ama daha başlamamış bile profesyonel çözüm almaya. Bu kadınla en az 2-3 sene arkadaş olunmaz bu gidişata göre.
Normal edi büdü çifti olmak en güzeli valla bence örnek çiftiz ruh ikiziyiz herkes evliligimize imrenir diyenlerden daha güzel..Demekki ideal çift olmak değil gerçek çift olmak mesele .Bizde öyle hiç örnek ideal değiliz edi büdüyüz kimse bize imrenmez bizde hiç idaali değiliz .Ay eşim okursa bunu kavga çıkarBen bahsetmiyorum ha bahsedecek birşey yok zaten normal edi büdü çiftiz ama kendisi sürekli böyle konular açıyor haklısınız
Kendi sırlarını saklamaktan aciz, affettiği kocanın yediği haltları anlatmaktan yüksünmeyen bir kadınla görüşmeyin.Merhaba
Askeri lojmanda kalıyorum 1 senedir 4 daire var sadece, üst kata yeni birisi taşındı kadında çok canayakındı normalde kimseyle görüşmüyorum pek kendimi yalnız hisseden biri değilim her neyse iki kere kadınla tek kahve içtim birde eşlerle oturduk onların evinde, onlar 8 yıllık evli çocukları yok bizde 1 yıllık bir anda otururken kadın dediki biz bir ara boşandık 6 ay ayrı kaldık evime misafir gelen arkadaşımla aldattı beni hatta bizim evde beraber olmuşlar dedi ben şok geçirdim tabi neyse o ara izne çıktık derken dönüş sonrası kahveye gel dedi gittim bu seferde sohbet ederken eşinin başka kadınla mesajlarını yakalamış bende neden affettin falan dedim, sonra adam yakalamak için kızlarla oturması gerekmiş falan filan ama ben rahatsız oldum hatta eşime dedim akıl verme boşver dedi, eşim diyorki onları çagıralım biz gittik bende istemiyorum o adamı evimde dedim midem bulanıyor eşimde karısı affetmiş sen napcan diyor bende eşimle asla iş dışında görüşmesinide istemiyorum sizce haksız mıyım?
Yani eşiniz normal değil. Adam size de bakar o gözle sonuçta. Eşiniz saf mı sapık mı anlamadimMerhaba
Askeri lojmanda kalıyorum 1 senedir 4 daire var sadece, üst kata yeni birisi taşındı kadında çok canayakındı normalde kimseyle görüşmüyorum pek kendimi yalnız hisseden biri değilim her neyse iki kere kadınla tek kahve içtim birde eşlerle oturduk onların evinde, onlar 8 yıllık evli çocukları yok bizde 1 yıllık bir anda otururken kadın dediki biz bir ara boşandık 6 ay ayrı kaldık evime misafir gelen arkadaşımla aldattı beni hatta bizim evde beraber olmuşlar dedi ben şok geçirdim tabi neyse o ara izne çıktık derken dönüş sonrası kahveye gel dedi gittim bu seferde sohbet ederken eşinin başka kadınla mesajlarını yakalamış bende neden affettin falan dedim, sonra adam yakalamak için kızlarla oturması gerekmiş falan filan ama ben rahatsız oldum hatta eşime dedim akıl verme boşver dedi, eşim diyorki onları çagıralım biz gittik bende istemiyorum o adamı evimde dedim midem bulanıyor eşimde karısı affetmiş sen napcan diyor bende eşimle asla iş dışında görüşmesinide istemiyorum sizce haksız mıyım?
Meslegin içinde bir sürü olay gördügünden midir bilmiyorum pek ilgilenmiyor böyle konularla sadece ben sıkılırsam dedikodu yapmak istersem eşlik ediyor bana karşı yanlış yapılmayacagını biliyor aralarında iş konusunda rütbe farkı çok fazla birşey yapması meslegini tehlikeye atmak gibiSakin görüşme. İnsan böyle bir olay yaşasa bile yeni tanıştığı kisiye anlatmaz. Allah korusun sana iftira atarsa... Bir insan niye evine gelen misafire benim evime giren çıkan biriyle aldatıldım derken. Bilmiyorum ya ben bile rahatsız oldum eşin niye olmuyor?
kız tövbeHerkes kadın bir noktadan sonra kocasını sizden kıskanacak gibi düşünmüş de bir tek benim mi aklıma bunların swinger olduğu ve yavaştan konuyu açmaya çalıştıkları geldi?
Olay sadece karisinin affetmesi mi? Evine girip cikan esinin arkadasina bakan adam yarin sana da bakar? Benim esim olsa boyle dusunurdu.eşimde karısı affetmiş sen napcan diyor
yok valla bizde degiliz ideal çift kavgada ederiz arada küserizde arada koklaşırız arada darlanırız böyle geçen bir hayat ama aşk var saygı var yeterNormal edi büdü çifti olmak en güzeli valla bence örnek çiftiz ruh ikiziyiz herkes evliligimize imrenir diyenlerden daha güzel..Demekki ideal çift olmak değil gerçek çift olmak mesele .Bizde öyle hiç örnek ideal değiliz edi büdüyüz kimse bize imrenmez bizde hiç idaali değiliz .Ay eşim okursa bunu kavga çıkarNeyse aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?