Böyle bir adamı evimde misafir etmek istemiyorum?

görmüyor aslında bir kaç kere bunlardan arkadaş olmaz görüşmeyelim dedi kendisi zaten bir kere oturdu bu aldatma meselesi anlatıldıgı gün oda sonra izinden döndük kadın tek kahveye çagırdı tek geldi falan öyle görüşüldü

Herkes kadın bir noktadan sonra kocasını sizden kıskanacak gibi düşünmüş de bir tek benim mi aklıma bunların swinger olduğu ve yavaştan konuyu açmaya çalıştıkları geldi?
Aslında benim de aklımdan geçti de marjinal bir düşünce mi diye yazmaya çekindim

çok özür dilerim ama kadının bu kadar haysiyetsiz şekilde sizi asla ilgilendirmeyen konuları bir anda açması bana hiç hoş şeyler çağrıştırmadı. kendi evine giren kadın arkadaşı ile aldatılmış olmayı bu denli normalmiş gibi henüz yeni tanıdığı insanlara anlatmasının bir sebebi olmalı.

evet ilk kez evine gittigimiz gün anlattı birde

Saglam elma çürük elmanin yaninda dura dura çürür bunun ile ilgili peygamber efendimizin de hadisleri vardir tam bilmiyorum ama çok yuz göz olmamakta fayda var ya zaten su devirde gökten lav atıyor gibi günahlar o yüzden bahaneler bulun bi sure sonra anlarlar

Çünkü kadin suan nereye tasinsalar esi tüm kadinlarla onu aldatacak korkusuyla yaşıyor yani samimiyeti de bu yuzden kuruyor dostunu yakin tut düşmanını daha yakin gibi bu kafalar genelde suçu kocasinda degil karşısında ki insanlarda ararlar

keşke böyle olsa.

Uzak tutun Kendinizden hiç tekin bir çift degiller görüşmeleri konuşmaları azaltın her çagırdıgın da müsait olmayın

Canım evinizde ağırlamak zorunda değilsiniz. Davete karşılık davet etmek falan eskilerde kaldı o şeyler, istemiyorsanız davet etmek zorunda değilsiniz hiç.

kadınla da goruşmeyın daha şimdiden boyle şeylerı anlatmış. Dertlerını akıtıp sızı hasta eder. Madem gerı dönmüş kendi çeksin belasını. Sizi bulaştırmasın dertlerine.
Adamla zaten görüşmeyin. Eşiniz biliyor mu bu olayları

Kadın da adam da benim görüşmek istemediğim karakterde.Evine gelen kadınlarla yatan adam da onu affeden karısı da tencere kapak.

Kadının o lafından sonra tabi ki de görüşmezdim bende olsam. Eve gelen arkadaşıyla aldatan adam size de aynı gözle bakabilir ( gözü çıksın amin)
Böyleleri ile selam bile alıp vermem adamın zihniyeti bozuk bir kere.

Bence kadın da çok normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…