Böyle bir adamı evimde misafir etmek istemiyorum?

Haklısınız benim de hoşuma gitmezdi ve görüşmek istemezdim. Sadece adamla değil kadınla da. Yeni tanıştığı komşusuna bu kadar özelini nasıl anlatabiliyor tuhaf. Vazgeçemeyeceğiniz insanlar değil nasılsa boşverin davet etmeyin kapıda görürseniz selamlaşin yeterli.

eşim o sırada balkondaydı eşiyle beraber ben izin sonrası oturduktan sonra tekrar başka mevzu anlatınca eşime dedim oda saglam degiller o zaman dedi zaten, itham etme mevzusunu anlamadım beni nerde ne zaman itham ettigini yazmışım

bazı anlar vardır ve insanın akıl esamesi yerinde olmaz derler bendede öyle oldu izne çıkacagımız günün akşamı oturduk kafamda bir sürü şey vardı sonrasında zaten 2. oturmada mevzuyu tamamen anladım aslında anlamam beni kötü etkilediginden oldu sonrada ne alaka anlatıyor diye düşünüp buraya yazdım direk

anlamadığınız için benimle böyle konuşuyorsunuz zaten.

Hanımlar polemiğe girmeyin lütfen.

ay napcam onun cennet mahallesi aliş kocasını
Hiç öyle düşünmeyin, 2 komşum vardı biri çok şükür evi satıp gitti diğerinin de kocası daha paralı birini bulup gitti de öyle kurtulduk.
Aynı sizin komşunun eşi gibi aliş mi desem ibiş mi desem :) milyon kalbim olsa milyon kere dünyaya gelsem asla yüzüne bakmayacağım, selam dahi vermediğim eşlerini yere göğe sığdıramayıp türlü kıskançlıklar yapıyorlardı, size bize aliş onlara brad pitt

ay dogru ama ne bileyim kendi boylu poslu kocam varken heralde onunkine bakacağımı düşünmez diye aklımdan geçirdim ama böylelerinki dahada gözlerinde brad Pitt tabi haklısınız

ay dogru ama ne bileyim kendi boylu poslu kocam varken heralde onunkine bakacağımı düşünmez diye aklımdan geçirdim ama böylelerinki dahada gözlerinde brad Pitt tabi haklısınız
:)))

Bir sürü laf vardı da şu an aklıma gelmedi, tek aklıma gelen kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş.
Siz o adama mı bakacağım dersiniz, eşi benim kocama tüm kadınlar bayılıyor der, herkesin eşi kendine kıymetli o yüzden ikisiyle de mesafeli olun, adam tekin değil ama kadın da pek aklıselim değil.

yok bu yorumlardan sonra iletişimi kestim yani kesmeye çalışıyorum kapımı çaldı açmadım aradı açmadım ne yapayım böyle böyle uzaklaştırcam bir süre sonra anlar

Senin istememen kadar normal olan birşey yok.
Ancak, eşi niye adamın bu tür hallerini sana pazarlar gibi ve doğal karşılaman gerekirmiş gibi anlatıyor onu anlamadım?
Sanki eş de bu durumu senin normal karşılayıp bize ve hallerimize ailece eşlik edin der gibi ?

gerçekten bende anlamadım 3 kere oturduk ve her seferinde bu mevzuyu açtı birde aldattıgı kızın instagramına baktırdı, iki gün öncede baya şiddetli kavgaları oldu apartmanda bagırmalar ki biz karakolun içinde kalıyoruz yanyana binalar, adam karakola dogru gitti kadın arkasından seni rezil ederim diye bir haftadırda sıfır iletişim

Aile olaylı kendi içinde.
Yazık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…