Böyle bir evlilik yapar miydiniz?

Cevremde ayrı ev diye başlayıp düğün sonu hop aynı eve yerleşenler de var.
Aslında bazı şeyler belli de yine de forumdaki tecrübe ve fikirler benim için çok önemli.

Kaç gündür forumdaki konuları okuyorum baya zor olur aynı ev ya da aynı apartman vs.hele de ekonomi bağımliysa.

Ne bileyim alıp eşini bi mangala gitmek de var her yere koca aile minibüsü ile koloni halinde gitmek de var.ikinci seçenek içimi bayiyo

Doğru diyosunuz.gerckten bu güzel hayati bırakmayı da gözüm yemiyor ama evde de bi evlen baskısı hissediyorum klasik kızım artik yuvanı kur herkese hayır diyosun vs vs

Bu doğanın kanunu gibi bir şey sanırım. Ailemi bırak artık herkes dile geldi. Evlen artık, işte ya çocuğun olmazsa gibi türlü türlü şeyler. Yani olmayınca olmuyor. Zorla da evlenecek halimiz yok

Tabiki kur yuvani ama bu adayla degil :)
Hayatinin aski olsa bile KV ve 3 cabasiz kayin cekilecek dert degil.
he belki cok minnos insanlardir ama sizin oynaginiz pokerde kaybetme riskiniz cok cok yüksek
Aynen öyle bu kadar insanla geçinmeye çalışmak fikirlerine uyum sağlamak.
Hele de belli bi yaştan sonra zor gelir.bir de ben çok kirilganimdir en ufak şeyde kendimi yerim.

Bizim ailede kimse kimseye kötü bişey demez eğer laf duyarsam kaldıramam üzülürüm

Teşekkürler öncelikle.ben farklı bi şehirde yaşıyorum düşünün ne kadar özgür olduğumu.aileme bile haver vermeden gezerim şehir şehir:)
Onlar geceden takip eder :)
Bi anda plan yapıp turistik bi yere kaçabilirim arkadaşlarla.guzel bi şehirde de yaşıyorum.hic olmadigim kadar güzel bi hayati yaşıyorum şu an.kimse dur gitme demiyor.para hesabim yok savururum kimi zaman da biriktiririm kafama göre yani.

Hep diyolar ki bu gençliğin yaşlılığı da var
Yalniz kalırsın vs.Aslında beni düşündüren de biraz bunlar.surekli herkesi reddediyorum.
Hadi buna sans vereyim dedim nerden tutsam elimde kalıyor.

Yanı şehirler farklı olduğu için evlenmeden karakterlerini net çözemem bu da var.

Bir tanesinin işi var diğerleri okumamış

Iyi de bu kardeşler hep böyle mi yaşayacak? Iş güç sahibi olmak gibi bir gayeleri yok mu?

Konuya genel cevabim ise hayır böyle bir evlilik mantikli degil,yalnızlığı seven.biriyim diyorsunuz 3.aydan kavgalarınız baslar bence

Bu doğanın kanunu gibi bir şey sanırım. Ailemi bırak artık herkes dile geldi. Evlen artık, işte ya çocuğun olmazsa gibi türlü türlü şeyler. Yani olmayınca olmuyor. Zorla da evlenecek halimiz yok
Evet hatta daha kötü eleştiriler de duyuyorum.Aslinda bu adaya kadar da herkesi reddediyordum klasik özgür kiz modlarindaydi m.

Ne isin var bosver oda senle yapamaz sende onunla.sen git soyle arada daga tirmanan yazin okyanuslarda yuzen sporunu yaoan sanatla ilgilenen siyasette bilgisi olan ailesi yurt disinda yasayan entel ama sempatik adamlarla evlen gozumde oyle canlandin.bu ne kadar okumus olursa olsun her turlu anlamda kendinide gelirstrse bunlar ailelerinden kopamiyorlar.action arama bosver

Bende sizn kadar olmasada özgür yaşadım bir dediğim iki olmadı gezdim ettim. Eşimin anne babası boşanmış bekar ve sorumsuz kaynım var. Bizde sorun olmadı. Eşim aileyi çok dahil etmedi hayatımıza. Herkes kendi evinde, kendi yağıyla kavruluyor. Gerekirse ufak maddi yardım yapar çok nadir. Her yere başbaşa gittik. Ama tabi benim eşimde iş bitti. Ailemde ailem deseydi bizde o anlattığınız örnekler gibi olabilirdik. O yüzden önce bir konuşun dedim. Mesela benim Kayınvalidem ben teklif etsem bile bizle yaşamaz. Onun rahatına ters bu durum. Bunu da söyler sürekli. Öyle fazla geliş gidişte yok. Konuşmakta fayda var yinede

Kesinlikle size uygun bir aday değil.
Sizin standartlarınıza, karşınıza çıkan kişinin sorumlulukları çok ağır gelir. Ve seneniz dolmadan boşanma dilekçenizi adliyeye verirsiniz.

Kızlar çalışmaz büyük ihtimal

ama benim ki İtalyan bir yakışlıkı diye eklemeyi unutma Tulumbachen.

Memleketimde bu şans %1 bile değil

Kızlar çalışmaz büyük ihtimal

Belli bir standarta alışmışsınız. Bunun altına düşerseniz ki düşeceksiniz (maddi yardımlar vs sebebiyle)mutsuz olursunuz.
Bir de adamı daha sevmiyormuşsunuz,ne bileyim sevmedigim biri için zahmete girmem ben.

Bence sizin daha siz gibi birine ihtiyacınız var

Neye karar verecekseniz bilemem. Ama, tek tavsiyem şu olurki, içinizde size sıkıntı verecek hiçbir şeye evet olabilir demeyin.Kafanıza takılan her konu, başta karşınızdaki tarafından sorun olmaz gibi anlatılsada sorun illaki oluyor.

Ailenizle yaşadığınızı sandım. Yani ailenizden ayrı başka bir şehirde yaşıyorsunuz.

"Yanı şehirler farklı olduğu için evlenmeden karakterlerini net çözemem bu da var." Damat adayının mı ailesi başka şehirde yaşıyor? Kafam karıştı kusura bakmayın.

Bu arada beni de kuzenim biriyle görüştürmek istemişti bir ara. Onlar ilk resmimi görmüşler kuzenimin sosyal hesabımdan. Beyfendi burada başka şehirde yaşıyor ailesi ise türkiyede. Başka şehirde yaşadığı için kuzenime sor bakalım bu evlenince nerde kalmak istiyormuş dedim. Yani bunu bilmeden buluşmak istemedim. Ben tanımadığım etmediğim insan için işimi falan bırakıp başka şehire gidemem, hayatta hiç bir şeyin garantisi yok çünkü. Neyse bu şahısta benim yanıma gelecekse benimle görüşsün demiş. Kuzenimde bu kız el bebek gül bebek ailesinin yanında büyümüş, senin şartlarını hayatta kabul etmez deyip kestirip atmış.

Yani bu burada çalışıp para biriktiriyor ailesine ev almak için. Beni yaşadığı bekar dairesine herhalde götürecekti. Burada yıllarca birikim yapıp türkiyede ev alacaktı ve oraya temelli dönecekti. Artık ailesiyle yaşamamı bile beklerdi diye düşünüyorum. Yani bana bunlar kabul gibi geldi açıkcası. Ve bir de bu evli çıktı, burada kalabilmek için biriyle anlaşmalı evlilik yapmış. Kuzenim de diyor çok efendi duruyordu, hiç beklemezdim. İnsanlar bazen dış görünüşü ile bile bizleri yanıltabiliyor.

Evet hatta daha kötü eleştiriler de duyuyorum.Aslinda bu adaya kadar da herkesi reddediyordum klasik özgür kiz modlarindaydi m.

Benim bir arkadaş otuz altı yaşında ama kimseyi taktığı yok :) Hayatını istediği gibi yaşıyor valla. Evlenmeyecek misin diye sorduğumuzda nasipse olur diyor. Hiç öyle evlilik derdine düşmüyor yani :) Bir de onun girdiği ortamlar kalabalık. Herkes çekindiğinden yüzüne karşı bir şey diyemiyor. Benim annem hariç. Hepimize kızıyor çünkü hepimiz otuzlu yaşlardayız ve birlikte takılıyoruz :))))

Annem de tam tersi ya beni yargılıyor ne kadar kötü düşünüyosun diye

Siz evlenmeyin bence ..
Hiç keyfinizi bozmayın.Evliliğin çok sorumluluğu vardır. Armut piş ağzıma düş değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…