Anladım. Siz şans verip vermemekten bahsediyorsunuz sanırım. Bence şans verin madem aklınıza yatan yönleri var. Ama aile olayını konuşun. Bakalım gelecek için planları ne yönde ailecek. Uymazsa herkes yoluna
Doğru diyosunuz.gerckten bu güzel hayati bırakmayı da gözüm yemiyor ama evde de bi evlen baskısı hissediyorum klasik kızım artik yuvanı kur herkese hayır diyosun vs vs
Aynen öyle bu kadar insanla geçinmeye çalışmak fikirlerine uyum sağlamak.Tabiki kur yuvani ama bu adayla degil :)
Hayatinin aski olsa bile KV ve 3 cabasiz kayin cekilecek dert degil.
he belki cok minnos insanlardir ama sizin oynaginiz pokerde kaybetme riskiniz cok cok yüksek
Ben otuz iki yaşında çalışan biriyim. Ailem evlen diye baskı yapmaz. Herkesin kendine ait bir odası olduğundan, işten gelen odasına çekilir ve rahatsız edilmez. Yalnız ben ideal bir gelin adayıyım sanki :)))) Güzel yemek yaparım, temizlik yapmayıda severim. Özgürlüğüme çok düşkünüm ama. Kimse bana karışmasın isterim. Ben bir gün bir ilişki yürütebilir miyim onuda bilmiyorum yani :) Erkeklere tahammülüm çok yoktur yani :)))
Neyse size gelecek olursak ben sizin yerinizde olsam bilemiyorum herhalde evlenmeye cesaret edemezdim. Şöyle düşünürdüm, bugüne kadar evlenmemişim şimdi neden böyle bir zorluğa bile bile adım atayım. Damat adayının ailesini tanımıyorsunuz. Yarın öbür gün sizi nasıl zorluklar beklediğini bilemezsiniz. Ve bu kadar rahatına düşkün bir insanın böyle bir aileyle evlenmesini mantıklı bulamıyorum.
Bir tanesinin işi var diğerleri okumamış
Evet hatta daha kötü eleştiriler de duyuyorum.Aslinda bu adaya kadar da herkesi reddediyordum klasik özgür kiz modlarindaydi m.Bu doğanın kanunu gibi bir şey sanırım. Ailemi bırak artık herkes dile geldi. Evlen artık, işte ya çocuğun olmazsa gibi türlü türlü şeyler. Yani olmayınca olmuyor. Zorla da evlenecek halimiz yok
Bende sizn kadar olmasada özgür yaşadım bir dediğim iki olmadı gezdim ettim. Eşimin anne babası boşanmış bekar ve sorumsuz kaynım var. Bizde sorun olmadı. Eşim aileyi çok dahil etmedi hayatımıza. Herkes kendi evinde, kendi yağıyla kavruluyor. Gerekirse ufak maddi yardım yapar çok nadir. Her yere başbaşa gittik. Ama tabi benim eşimde iş bitti. Ailemde ailem deseydi bizde o anlattığınız örnekler gibi olabilirdik. O yüzden önce bir konuşun dedim. Mesela benim Kayınvalidem ben teklif etsem bile bizle yaşamaz. Onun rahatına ters bu durum. Bunu da söyler sürekli. Öyle fazla geliş gidişte yok. Konuşmakta fayda var yinedeCevremde ayrı ev diye başlayıp düğün sonu hop aynı eve yerleşenler de var.
Aslında bazı şeyler belli de yine de forumdaki tecrübe ve fikirler benim için çok önemli.
Kaç gündür forumdaki konuları okuyorum baya zor olur aynı ev ya da aynı apartman vs.hele de ekonomi bağımliysa.
Ne bileyim alıp eşini bi mangala gitmek de var her yere koca aile minibüsü ile koloni halinde gitmek de var.ikinci seçenek içimi bayiyo
Kızlar çalışmaz büyük ihtimalIyi de bu kardeşler hep böyle mi yaşayacak? Iş güç sahibi olmak gibi bir gayeleri yok mu?
Konuya genel cevabim ise hayır böyle bir evlilik mantikli degil,yalnızlığı seven.biriyim diyorsunuz 3.aydan kavgalarınız baslar bence
öyle degil iste. ben 14 aydir nisanlimla beraber yasiyorum- tam pirimses oldum. bi kafama pembe tac takmadigim kaldi :)
Her konuda yüküm azaldi.
düsün, 14 aydir eve alisveris yapmadim- ortak app var, oraya yaziyorum, tontis getiriyor.
Kızlar çalışmaz büyük ihtimal
Teşekkürler öncelikle.ben farklı bi şehirde yaşıyorum düşünün ne kadar özgür olduğumu.aileme bile haver vermeden gezerim şehir şehir:)
Onlar geceden takip eder :)
Bi anda plan yapıp turistik bi yere kaçabilirim arkadaşlarla.guzel bi şehirde de yaşıyorum.hic olmadigim kadar güzel bi hayati yaşıyorum şu an.kimse dur gitme demiyor.para hesabim yok savururum kimi zaman da biriktiririm kafama göre yani.
Hep diyolar ki bu gençliğin yaşlılığı da var
Yalniz kalırsın vs.Aslında beni düşündüren de biraz bunlar.surekli herkesi reddediyorum.
Hadi buna sans vereyim dedim nerden tutsam elimde kalıyor.
Yanı şehirler farklı olduğu için evlenmeden karakterlerini net çözemem bu da var.
Evet hatta daha kötü eleştiriler de duyuyorum.Aslinda bu adaya kadar da herkesi reddediyordum klasik özgür kiz modlarindaydi m.
Annem de tam tersi ya beni yargılıyor ne kadar kötü düşünüyosun diyeBelli bir standarta alışmışsınız. Bunun altına düşerseniz ki düşeceksiniz (maddi yardımlar vs sebebiyle)mutsuz olursunuz.
Bir de adamı daha sevmiyormuşsunuz,ne bileyim sevmedigim biri için zahmete girmem ben.
Bence sizin daha siz gibi birine ihtiyacınız var
Aşık olsan bunları düşünmezsin. Mantık evliliği de zengin adamla olur, memur adamla değil.
Siz evlenmeyin bence ..Hanımlar herkese iyi forumlar öncelikle.29 yaşında meslek sahibi bir insanım.
Gezmeyi,kendimi geliştirmeyi,eğlenmeyi seviyorum.Hayatta zorluk görmedim ailem tarafından da simartilarak büyüdüm.Hic sorumluluk almadım yani şu an dışardan bakınca imrenilecek bir hayatım var.Istedigim zaman istediğimi alırım giyerim gezerim.Kimse dur etme demez.Kendim yaşıyorum zaten istersem yemek yaparim istemezsem bişey yapmam rahat rahat takılırım evimde.Karisan görüşen yok yani.Rahatima da çok düşkünüm bu arada.
Yanı kısaca ideal bi gelin olmuyorum şu durumda :)
Her neyse karşıma çıkan kişi eğitim düzeyi bana uygun,sosyal yaşantısı vs uyuyor bana.Iyi bi mesleği var.Ama ailenin babası olmuş babası vefat edince.3 kardeşi daha var.Ve meslekleri yok onların bir de anneleri var tabiki.
Şimdi bu kişi evlenince ayrı evde yasamak istiyor ama doğal olarak ailenin maddi geçimi hep üstünde olacak.E iki memur maaşı anca bir ev gecindirir.(sosyal hayat,kültürel faaliyetler,eğitim vs de katıyorum ot gibi yaşamak istemem)
Sadece maddi değil konu çok para pulda gözüm yok ama sürekli iç iç e oluruz gibi geliyor bana bende yalnızlığı seviyorum kalabalık pek bana göre degil
Evli büyüklerimden tavsiye istiyorum siz bu durumda olsanız napardiniz?Artıları ve eksileri neler olur?Illaki bu durumları yaşayanlar vardır.Lutfen bana fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?