Böyle bir kayinvalde ve gorumcelerle ne yapacagim ben??

Kizlar kararimi verdim ben ,artik esim ve oglumun disinda kimse için uzulmiycem.en kotu zamanlarimda yanimda olmayanlarin iyi zamanlarimda da yanimda olmasina izin vermiycem...onlari ailecek birbirlerine birakiyorum bundan sonra...

ben ıkı yıllık evlıyım ... ıkı yılda bana yapmadııgnı demedıgı ıftırayı bırakmadı kaynanam olacak kadın..

sagolsun esımde bılıyor anasını..

bana cok destek cıkıyor...Allah ondan razı olsun...

sımdı konusmuyorum kaynanamla...konusmayıda hak etmıyor...

sana gelınce kaynananan kayınbabanı doldurumu doldurmazmı bılemeyız ama yerı gelınce yalnızken kayınbabana durumu acıkla...

esının aılesıde hıc umrunda olmasın..kenıdnı ayaklar altına verme....onlar senı arasın sen degıl...

Kizlar kararimi verdim ben ,artik esim ve oglumun disinda kimse için uzulmiycem.en kotu zamanlarimda yanimda olmayanlarin iyi zamanlarimda da yanimda olmasina izin vermiycem...onlari ailecek birbirlerine birakiyorum bundan sonra...

en dogrusunu yaparsın... bu devırde afadersınız dişli gelınler el ustunde tutuluyor..

mazlum gelınler ıse yerden yere vuruluyor...

tavrını koy onlar senı aramdıkca sende onları arama...

Kaynanamin ve gorumcelerimin insan doldurmakta ustlerine yoktur...zaten kayinpederimin dusunupte soyleyecegi seyler degil bunlar kaynanamin laflari hep...onun cumleleri yani...neyse artik kimseyi takmiycam kararimi verdim...

Kaynanamin ve gorumcelerimin insan doldurmakta ustlerine yoktur...zaten kayinpederimin dusunupte soyleyecegi seyler degil bunlar kaynanamin laflari hep...onun cumleleri yani...neyse artik kimseyi takmiycam kararimi verdim...

ıyı hadı bakalım yolun acık olsun sımdıden..

esın sen ve cocugun... anne baba kaynana kayınbaba hersey bır yere kadar..basını yastıga koydugunda esın oluyor sadece..

onu mutlu etmeye bak...dıgerlerınıde Allah ıslah etsın

en dogrusunu yaparsın... bu devırde afadersınız dişli gelınler el ustunde tutuluyor..

mazlum gelınler ıse yerden yere vuruluyor...

tavrını koy onlar senı aramdıkca sende onları arama...

Eveett...
Eltim cadolozun teki oyle seviliyorki...
Kayinbabama bagirmis gecen bahcrsine girdi diye..
Gorumcemin ozurlu cocuguna bagirdi vazosunu kirdi diye...gorumcem hungur hungur agladi ,unuttu.
Kaynanami ramazanda yemege davet etmis yemek yapmaan magaza gezmesine cikmis, iftar saatinde hala eve gelmemis kaynanamda kalkip ac ac geri gelmus evine cok kizmis.ama hergun onun evindeler cokda samimiler...Bense hicbir zaman hicbiriyle tartismadim ama o seviliyor bende kotu gelinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…