araya mutlaka mesafe koymalısınız..eşiniz de anlattığınıza göre annesine aşırı düşkün onun sözüne inanıp düşünen biri değil..bırakın kendileri kızları ile mesut olsunlar..eşiniz de dert etmiyorsa siz hiç dert etmeyin..
araya mutlaka mesafe koymalısınız..eşiniz de anlattığınıza göre annesine aşırı düşkün onun sözüne inanıp düşünen biri değil..bırakın kendileri kızları ile mesut olsunlar..eşiniz de dert etmiyorsa siz hiç dert etmeyin..
hayir canim hiç dert etmez bosver biz bize yeteriz der...ben derim ona bazen ben kizsamda , kussemde sen git onlar senin annen baban yaslandilar diye...ama sogudu iyice gitmiyor artik...
aileden ayrı olmak çok zor gerçekten.destek olacak birilerinin olmaması da.eşinizle aranız iyidir umarım.mümkün olduğunca az görüşün madem sizi aileden biri gibi görmüyorlar siz de ona göre davranın.herkes evladını kayırır bu bi gerçek.kimse anne,abla gibi olmuyor.çocuğunuzuz doğum gününü siz de eşiniz,çocuğunuz ve siz başbaşa kutlayın bişey olmaz.biraz tavrınızı belli edin.üzüldüm durumuza..Allah yardımcınız olsun..
aslinda cevrem genis arkadaslarim var kayinvaldeleri ile bile gorusurum hepsini cagirsam yine yalniz kalmam...ama bu seferde bak butun milleti cagirmis bir bizi ayirmis derler ...esim oglum ve ben kutlayabilirizde evet ama bunu onlar tamamen yalniz kaldigim anlamina getirip mutluluk payi cikarirlar kendilerine..bu hazzi yasatmak istemiyorum onlara....
o zaman kayınbabana durumu izah et.yani neden gelmediğini.farkındadır zaten.telefon edip halini hatırını sorabilirsin.ya da dışarıda görüşme imkanınız yok mu?veya size gelsin eşiniz alıp getirsin ayağına çağırmak gibi düşünmezse.yani ben olsam öyle yapardım.zor bir durum canım ya.benden ailemden ayrıyım biran kendimi yerine koydum gerçekten zor.ama iyi tarafı eşin sana destek.çokta üzme kendini.hasta felan olursun Allah korusun..
Eşiniz size destek oluyorsa niye kafanıza takıyorsunuzki?Aldırmayın,mesafe koyun.Onlar çağırmıyorlarsa sizde çağırmayın,sadece kayınbabanızı çağırın.Eşiniz onlardan taraf olsa kafanıza takmanızı anlarımda,eşiniz size destekken hiç umursamayın.Eşinizle mutlu olmaya bakın.Allah cc mutluluğunuzu daim etsin.
haklisin yalniz oldugumu dusunmelerini gerçekten istemiyorum cunku...desinler.onlar da seni ayırmışlar ama.boşver onlara muhtaç olduğunu düşünmelerindense yalnız kaldığını düşünmeleri daha iyi.ben olsam çağırmazdım..
haklisin yalniz oldugumu dusunmelerini gerçekten istemiyorum cunku...
bu olaylar ilk oldugunda bir tek eltimle konusuyordum ona gidip geliyordum kaynanam ne aliyorsun evine bir tek sana gelip gidiyor sende alma açma kapini gelince demis benim için ...dusun artik...
bak ne güzel ne güzel söyledin.sen dertleniyorsun onlar günlerini gün ediyor.ben senin gibiydim.kafama takıp uykusuz kalıp,kocaya sarıyodum.beni üzenler bi taraflarında pireler uçuşup uyuyolardı.ne üzecen kendini.olan sana oluyo.bak mesafe iyidir.tecrübeyle sabit.görümcemle sorun yaşadım.araya mesafe koydum.tavrımı belli ettim.2 ay sonra eşimin isteğini kırmayıp görümceme oturmaya gittik.herşeye karışan,laf söyleyen görümce gitmiş,suspus biri gelmiş.hatalarını anlamalarına fırsat ver.ama kayınbabanla bişekilde görüş.yazık adama...
aynen esime sardigimda, gecelerce uykusuz kaldigimda oldu...
ama seninkiler insanmis yine hatalarini anlamislar benimkiler ben 10 senede konusmasan yine biz hakliydik diye burunlari havada gezerler...bunlardaki kibir kimsede yok cunku...
haklisin kayinbabamin karsisinda arkadasimin kaynanasi oturuyor kayinvaldem evden cikinca bana haber versinde gorurse bende ariyayim adamcagizi bari(
bu neyin kinidir arkadaş ya?eltinde ona uyduysa ona da yazık.şahsen ben eltimle iyi anlaşıyorsam kaynanam bana böyle bişey dese kusura bakmasın da ben dinlemem.boşver iyi olmalarını bekleme de ,isteme de..eşin,çocuğun yeter sana.Allahım da onlara selamet versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?