- 18 Şubat 2018
- 13.003
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.592
- 598
- 44
Şaka gbisiniz..sert olucak ama bu haddi kendinizde nasıl buluyorsunuz????Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Benim de şöyle bir fikrim var biz üstüne ekleyip Antalya'dan 3+1 ev alsak ve kira sözleşmesine 1 oda kapalı duracak ve ağustos ayı içerisinde 5 gün gelip kalacağız şeklinde evi 2+1den kiralasak içine yatak odası koysak acaba mümkün mü yani hiç duymadım böyle bişey ama neden olmasın ki diye içimden geciyor. Baktım Konyaaltı plajına 20 dakika uzaklıkta evler falan 3_4 milyon .
Yoksa kira geliri çok düşer o paraya zaten güzel tatil yaparsınız mi diyorsunuz ?
Ne bileyim emeklilikte falan gider yerlesiriz diye de düşünmek istiyorum.
Bu arada Antalyalı değiliz yakın bile değiliz ben doğulu eşim trakyali ama aile bağlarımız güçlü değil illa yakın olma derdimiz yok
Vala hanımefendi gayet güzel yazmış. Eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa böyle bir düşünce çok saçma. Saçma dediğime bakmayın banlanmayacağımı bilsem daha açık konuşurum da şimdilik "saçma" ile idare ediyorum jszjsjzjsFikri saçma bulabilirsiniz fakat bu dediğiniz hadsizlik artık terbiyenizj takının lütfen kimsenin evimi gelip zorla kiralamasını isteyecek değilim bunu kabul edecek olan gelir zaten. Asıl siz psikolojik bir destek alın saçma bulduğunuz her fikirde insanlardan şüphe duyuyorsanız eşinize cocugunuza yazık
Evet haklısınız ama 2+1 arayan bir kiracı olursa fiyat da ona göre ayarlanırsa (yani ev sahibi 3+1 ev fiyatı isteyecek değil bu durumda) hani o kabul edilebilir ama gidip 5 gün kalayım falan hiç olmaz. Hani benim ailem o şekilde evlerini kiraya vermişlerdi , yurt dışına gittiklerinde, bir odayı kapatarak. Ama şimdi devir kötü, şu an ben ev tutacak olsam bu duruma biraz temkinli yaklaşırdım. Yani ne var o odada ev sahibinin mobilyası, halısı falan mı yoksa yasa dışı bir şeyler mi var? diye düşünebilir insan.Bana sahsen bu da mantiksiz geliyor.
Evimde bir oda var ve kapisini açamıyorum
Saçma...Bizim doğudaki bir büyükşehirde 4+1 evimiz var. Biz de o şehirde yaşamıyoruz ve o şehir evlerin değer yükselişi bakımından en düşük kalmış bir şehir. Şu anki eminizin değeri 2500 falan. Başka yerden aynı paraya alınan evler 3_4 milyon oldu.
Benim de şöyle bir fikrim var biz üstüne ekleyip Antalya'dan 3+1 ev alsak ve kira sözleşmesine 1 oda kapalı duracak ve ağustos ayı içerisinde 5 gün gelip kalacağız şeklinde evi 2+1den kiralasak içine yatak odası koysak acaba mümkün mü yani hiç duymadım böyle bişey ama neden olmasın ki diye içimden geciyor. Baktım Konyaaltı plajına 20 dakika uzaklıkta evler falan 3_4 milyon .
Yoksa kira geliri çok düşer o paraya zaten güzel tatil yaparsınız mi diyorsunuz ?
Ne bileyim emeklilikte falan gider yerlesiriz diye de düşünmek istiyorum.
Bu arada Antalyalı değiliz yakın bile değiliz ben doğulu eşim trakyali ama aile bağlarımız güçlü değil illa yakın olma derdimiz yok
Ben tüm konuyu okurum. Hakaret yok. Siz hakaret olarak algılamışsınız ama ben yapıcı bir tavsiye olarak okudum. Yazan hanım haklı. Kendinizi değiştirmek için emek harcayın. Göreceksiniz daha mutlu olacaksınız.Valla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Hanımefendi ne münasebet ev sahibi gelip evinizde yatıp kalkıyor, evi kiraya veriyorsanız sizin eviniz olmaktan çıkıyor artık olay.Üç kuruş kâr edeceğim diye elin insanları ile aynı evde kalmak kadar saçma bir düşünce olamaz.Valla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Yaşamadığınız ildeki evinizi satip yasamadiginiz baska bir ilde ev alip kiraya vermek yerine yaşadığınız şehirde alip otursaniz da kiradan kurtulsaniz daha mantıklı olmaz mi?Valla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Ay bu düşünceniz daha korkunç. 3 kuruş kâr edeceğim diye niye Elin adamıyla aynı evde kalıyorum yaValla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Sağlam cesaret.Ay bu düşünceniz daha korkunç. 3 kuruş kâr edeceğim diye niye Elin adamıyla aynı evde kalıyorum ya
Ekonomi o kadar da kötü değil yaSağlam cesaret.
Böyle bir teklifle gitsem esimin vereceği tepkiyi düşünüyorum da....Ekonomi o kadar da kötü değil ya
Bunu kabul edecek olan kiracı da normal biri olmaz zatenAy bu düşünceniz daha korkunç. 3 kuruş kâr edeceğim diye niye Elin adamıyla aynı evde kalıyorum ya
İnsan canından da mı endişe etmezBunu kabul edecek olan kiracı da normal biri olmaz zaten.
siz kabul edebilirsiniz, bazı kişiler de sizin gibi düşünüp kabul edebilir diyelim ki ama herkes kabul etmez. Hem yaptığınız indirime değecek olduğunu sanmıyorum. Zira verdiğiniz örnektekten yola çıkarsak 3bin tl kira indirimi yılda 36bin tl eder. o paraya misler gibi 5 gün istediğiniz otelde tatil yapılır.Valla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Ben kabul etmezdim ama her türlü insan ve görüş var hayatta kabul eden de çıkar tahminimce
Sizin aklınıza yattıysa başka kabul edecek olanlar da vardır illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?