Böyle bir sistem saçma mi ? (Ev)

Şaka gbisiniz..sert olucak ama bu haddi kendinizde nasıl buluyorsunuz????

Vala hanımefendi gayet güzel yazmış. Eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa böyle bir düşünce çok saçma. Saçma dediğime bakmayın banlanmayacağımı bilsem daha açık konuşurum da şimdilik "saçma" ile idare ediyorum jszjsjzjs

Bana sahsen bu da mantiksiz geliyor.
Evimde bir oda var ve kapisini açamıyorum
Evet haklısınız ama 2+1 arayan bir kiracı olursa fiyat da ona göre ayarlanırsa (yani ev sahibi 3+1 ev fiyatı isteyecek değil bu durumda) hani o kabul edilebilir ama gidip 5 gün kalayım falan hiç olmaz. Hani benim ailem o şekilde evlerini kiraya vermişlerdi , yurt dışına gittiklerinde, bir odayı kapatarak. Ama şimdi devir kötü, şu an ben ev tutacak olsam bu duruma biraz temkinli yaklaşırdım. Yani ne var o odada ev sahibinin mobilyası, halısı falan mı yoksa yasa dışı bir şeyler mi var? diye düşünebilir insan.

Saçma...

Valla arkadaşlar ben kendim de kiracıyım herkes karşı çıkmış ama mesela benim kiram 10bin benim ev sahibim dese ki 7bin yapayım yılda 5 gün kalayım yatmadan yatmaya gelirim dese ben sorun etmezdim ve sevinirdim. Yani şu an 3 kurusun bile değeri var. Herkesi kendim gibi gördüm sanırım. Genel kanı ile insanlar nezdinde yanlış olacağını anladım. Hakaret edenlere aynen iade ediyorum. Yorum yapanlara da teşekkür ederim. İyi günler dilerim

Ben tüm konuyu okurum. Hakaret yok. Siz hakaret olarak algılamışsınız ama ben yapıcı bir tavsiye olarak okudum. Yazan hanım haklı. Kendinizi değiştirmek için emek harcayın. Göreceksiniz daha mutlu olacaksınız.

Hanımefendi ne münasebet ev sahibi gelip evinizde yatıp kalkıyor, evi kiraya veriyorsanız sizin eviniz olmaktan çıkıyor artık olay.Üç kuruş kâr edeceğim diye elin insanları ile aynı evde kalmak kadar saçma bir düşünce olamaz.

Yaşamadığınız ildeki evinizi satip yasamadiginiz baska bir ilde ev alip kiraya vermek yerine yaşadığınız şehirde alip otursaniz da kiradan kurtulsaniz daha mantıklı olmaz mi?

Ay bu düşünceniz daha korkunç. 3 kuruş kâr edeceğim diye niye Elin adamıyla aynı evde kalıyorum ya

siz kabul edebilirsiniz, bazı kişiler de sizin gibi düşünüp kabul edebilir diyelim ki ama herkes kabul etmez. Hem yaptığınız indirime değecek olduğunu sanmıyorum. Zira verdiğiniz örnektekten yola çıkarsak 3bin tl kira indirimi yılda 36bin tl eder. o paraya misler gibi 5 gün istediğiniz otelde tatil yapılır.

Bukadar sacma bir istek daha duymamıştım . İnsanlara bir odayı kapatıp 5 gun ordan cıkmadan duracaksanız kabul edebılırler belkii girişte odanın dışından olacak yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…