Böyle bir tepki beklemiyordum. Çok üzgünüm...

Nasıl bir saçmalıkmış bu ya. Karar oy çokluğuyla mı alınıyormuş 1 kişi bile karşıysa yapamazlar kimse kusura bakmasın. 5 tl vereyim demişsiniz daha ne uzatıyorlar. Onlarında yapası gelmiyorsa hepsi versin 5 tl özel temizlikçi tutsunlar. Siz yapmıyorsunuz ve istemiyorsunuz diye kimse size yaptıramaz zorla.
Dipnot: Ben işim olmasa da gitmem temizliğe. O benim işim mi? Çocuğum için gereken fedakarlığı yapıp yapmadığımı ben bilirim, sınıfında hademesi olmadığıma göre kime ne?

Saçmalamanın ötesine geçmişler. Benim böyle bir zorunluluğum yok diyin. Gerekirse şahsen arayın. Beni böyle taciz etmeye ne Hakkı'nız var diyin.

Okulda 2,3 bayana sordum. Toplantı fda ne konuşuldu diye, inanın bundan hiç bahsetmediler. Başka şeyleri söylediler. Unuttular heralde. Dediğiniz gibi onlar da temizlemesin madem..
Hic utanip geri durma git okula yada watsaptan gelmiyorum 5 tl veriyorum de konusana da ben de cocugumun gelecegi icin ders çalışıyorum de. Ustelerse yonetimle konuş

siz neden temizlik yapıyorsunuzki..çocuklarınıza yerlere çöp atmamaları gerektiğini anlatın yeterli..zaten okulda temizlik görevlileri var..

oğlum 1 gidiyor.
gecen haftakı toplantı sanıyorum genel yapıldı cumartesı gunu ıdı , gitseydınız orada konusabılırdınız
Ve bana kalırsa kursta olmayacagınız bır gun gıdebılırsınız dıye dusunuyorum.
Cunku sızın cocugunuz olmasada bır cok cocuk alerjık ve sınıflar hakketten tozlu oluyor bızım sınfıın temızlıkcısı var ,para toplanıyor

HİÇ BİR BAHANEM OLMASA BİLE BÖYLE BİR UYGULAMAYA KATILMAM
katılmadığım gibi eleştiririrm ne münasebet

Siz suç mu işlediniz de ne diyecekler diye endişeleniyorsunuz..
Gayet de dik gideceksiniz..
Yazsınlar dursunlar laf söyleyip de onların seviyesine düşmeyin. Farkınız olsun..

+1
Veliler temizlikçi mi?
Çalışan kadınlar veya konu sahibesi gibi işi olanlar neden temizlik yapsın parası neyse yapacak biri tutulsun.
Diğer veliler de cins, sınıf temizlemek veli görevi değil idare görevi. Baştan aşağı saçmalık.

Devlet okuluysa şikayet edin bence bi temizlikci tutulsun

O ne ya oyle? Bizim insanimiz iyice abartti bu temizlik olayini. Sokaklari kim kirletiyo bu kadar yaw o zaman?
Evde hayvan gibi hunharca temizlik yap,hatta kolun cocugunun sinifina kadar uzansin ama binanin onunu p.k gotursun..

Aynen Katılıyorum. Evde toz bırakmayayım, herkes çok titiz desin diye sabahtan aksama kadar ev temizleyen kadınlar çocuk Parkında Çekirdek yiyip, kabuklarını yere atıyorlar. Her gördüğüme de lafımı söylüyorum. Parkları kirletenler de çocuklar değil kadınlarmış. Çocuğum olunca anladım.

vallahi bir yaşıma daha girdim. 11 yıl ilkokuldan liseye kadar okudum üniversiteyi saymıyorum. kardeşlerim de okudu 12 yıl asla böyle bişey görmedim. muhatap bile olmayın gidip temizlesinler.
sonuçta bu kararı kendileri vermiş siz onaylamamışsınız.
ne var yani birini bulsalar ücret karşılığı temizletseler. birinin de evine gelir girmiş olur hem bu sayede..
ha çok istiyorlarsa temizlesinler 5 lirayı verirsiniz öğretmene ya da sınıf annesini.
hatta ben olsam direkt whatsapp mesajlarının çıktısını alıp şikayet ederdim dilekçeyle..

Mecbur değil ki Veli okulu temizlemeye, ne biçim idare. Kusura bakmayın ama sizin de açık öğretimde bir dersin arkasına bu kadar sığınmaya çabalamanız yersiz. İnsan bir saati oturur kahve içmeye bile harcar. İstemiyorum ben okul mokul temizlemem demeniz kafi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…