- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 43
- 37
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Öyle saçmalık mı olur ya Veli'ler neden okulu temizliyor ben olsam kabul etmem parası neyse versinler temizletsinlerMerhaba kızlar.. Canım çok sıkkın... Oğlum devlet okulunda 1. Sınıfa gidiyor. Geçen toplantı vardı.. Ben katılamadım.. Orda bi karar alınmış.. Her Persembe günü, 4'er veli, sırayla, öğle araların da sınıfı temizlesin diye... Çalışan 5 veli varmış onlardan da 5 lira toplanacakmış malzeme parası. Neyse benim haberim yoktu bundan. WhatsApp grubu kurmuştuk veliler arasında. Bugün sınıf annesi oraya yazdı perşembe günü Temizlik sırası şunda şunda diye.. Bnde açıköğretim okuyorum. 2 senedir bi dersi vermeye çalışıyorum. Kursa gidiyorum.. Bu dönem de haftada iki gün kursa gidicem, diğer günler ders çalışacağım boş bulduğum zaman.. dedim.. arkadaşlar ben katılamıcam, kusura bakmayın, 5 lira vereyim dedim.. Gerekcemi gayet güzel açıkladım... Ki zaten haftada bi gün kırk dakikalık öğle arasında sınıfta oluşabilecek kazalara karşı, sınıfta duruyorum 40 dk... Ona katıldım.. Şimdi bi de 1,5 saatlik temizlik işi çıktı.. Ciddi anlamda o gün ya kursta olacam ya da derse zaman ayıracam.. Neyse ben katılamıcam diye açıkladım, 5,6 veli bir oldu bana demediklerini bırakmadılar... Karar alınmış, uzatmaya gerek yokmuş, mecbur gelecekmişim. Bu konu burda kapanmış, çocuğum için bir saat fedakarlık yapmam gerekliymiş... Haksızlık yapıyormuşum, duyarlı değilmişim, madem öyle temizlik iptalmiş... daha neler nelerhepsi cephe oldu bana karşı... Okulumuzun temizlik görevlisi var zaten.. Hiç temizlenmese tamam başka yolu yok dersin.. Ama bu dönem ciddi anlamda çalışıp, bu dersi vermem gerek. O gün kursta olacam Diyorum, hala bana bi saatini ayır diyorlar.. Haksız mıyım arkadaşlar... Dışlandım resmen... Çocuğum için fedakarlık yapmıyormuşum. Öyle diyorlar.. Ne yapıyım, nasıl davranıyım bilmiyorum... Her okulda var mı böyle bi uygulama anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?