Böyle bir tepki beklemiyordum. Çok üzgünüm...

Cok sacma sakin kararliliginizi bozmayin ayrica bi sinif sypurup silmeye 4 kadin cok fazla hadi onuda gectim bu velinin gorevi diil okulun hademisi denen bisi var yani mudure bile sikayet edebilirsiniz bu durumu

Dip köşe pano falan temizlenecekmiş.hızlarını alamadılar madem arta kalan zamanda öğretmenlerin arabasını falan da yıkasalar.Sizde verin 5 lira yapılsın.Ders mers diye açıklamaya lüzum yokki gelemem ben parasını vereyim deyip geçmeniz lazım.

Ben evdeyim bana deseler asla kabul etmem benim mi görevim o?Bu temizlik aidat bilmem ne mevzuları iyice abartıldı bir düzen kurulsaydı artık.

Nekadar değişmiş bu okul mevzuları yaa.
Benim zamanımda hademeler oluyordu.
Bu görev hademelerin olması gerekiyor.
Neler duyuyorum artık yok bilmem nekadar para toparlamalar vs.
Eee hanii devlet okulu ?

Bu cocukların toza mikroba da ihtiyacı var yalnız. Alerjisi olan cocuk tedavisini görür yahut onun ya da onların velileri durumu açıklar ona göre isteyen temizliğe katılır.

Sınıf temizliği de ne demekmiş. Temizlik görevlisi temizliyor zaten. Şöyle boşta kalıp kendine iş çıkaran velileri de oldum olası anlamam.

Siz boş verin, çocuğumun gelecegi icin ders çalışıyorum ben deyin. Bu konuyu daha fazla tartışmak istemiyorum desin bitsin.

Pinpirikliler.

Öyle saçmalık mı olur ya Veli'ler neden okulu temizliyor ben olsam kabul etmem parası neyse versinler temizletsinler

Gün geçmiyor ki saçma bir olayla karşılaşmayalım.
Okul temizlemek ne demektir ya?
Aradaki mesafeyi koruyamamışsınız sanırım.
Değil bana trip atacaklar bu konuda böyle bir şey teklif bile edemezler.
Hele ki zorla geleceksin gibi şeyler söyleyecekler ben tek başıma onlara tavır alırım

Ne münasebet ,okul temizlenecek ne demek ,sizin göreviniz değil ki , hiç bir mecburiyetiniz de yok ,peki okuldaki temizlik görevlisi ne yapıyo siz temizliyorsunuz da ,o boşuna mı para alıyor , yapma temizlik filan

birkaç işgüzarın ortaya attığı bir fikirdir eminim.En temiz anne benim,en düşünceli anne benim diye egolarını tatmin etmek için çıkarılan saçma sapan şeyler.Dediğiniz gibi okulda görevli olmasa tamamda,.

Şimdi okula gittim oğlumu almaya. Hepsi ters ters baktı bana.

Oğlumu okuldan aldıktan sonra, parka uğradık.. Bana hak veren veli, canını sıkma deyince benim musluklar açıldı çünkü çok doluyum. Ağlamaktan içim dışıma çıktı onunla konuşurken. Şimdi onların kulağına gidecek ağladığım ezik gibi.. . Bende karşıların da güçlü durmak istiyordum ama tutamadım kendimi.

bu nasıl bir devlet okulu .velilerin temizlik yaptığınıda ilk kez duyuyorum.yakında çay ,yemek de isterler ozaman

Yaninda agladiginiz kisi soylemezse kimsenin kulagina gitmez..
Kulagina gideceksede, kisinin samimiyetinden suphe edin derim..

böyle saçma bişey duymadım okulu nie siz temizliosunuz madem oyle para toplansın haftada 5 er lira temizlikçi yapsın vermek istemeyen kendi temizlesin ... okulda gorevli biri yoksa ya da yapmıosa şikayet edin...

Ama burda bütün üyeler kararlı olun demişti.duygusallık göstermeseydiniz keşke.hele hele diğer velilere koşup yetiştirecek birinin yanında.

Maalesef bazen bazı duyguları bastırmak zorundayız.

Isim olmasa bile temizlemem ben hademesi var okulun sonucta. Herkes gorevini yapacak. Size sormayacagim ne yapip yapmayacagimi der kestirip atardim .

Bence yazan cogu kısının okuyan cocugu yok :)

toplantıya velılerın katılması zorunlu degıl ancak ılgılenmelerı beklenıyor malum

bu kararı cogu kısı kabul etmıs buda baska bı sorun , ıkıncısı ıse sınıflarda ellerınde cıf yer cıflemıyorlarmıs okuduysanız eger sınıfı derleyıp topluyorlar panolar duzeltiliyormuş

Ayy sacmalamislar 1.5 saatte 4 kisi bi sinifimi temizleyeceklermis yanlismi anladim o okulun temizlikcisi zaten hergun temizliyordur heryeri isleri yok onlarin. onlarin cani siklmis biseyler olmus onlara :) direk cocugunuzun ogretmeni ile konusun kendi basina is cikarmasinlar benide yanlarina getirmesinler cok sinirlendim bak :)

şöyle anlatayım ... birçok okulnda hademe kısıtlı ve bu durum yuzunden sınıflar bazen pis kalabiliyor ..ancak çocuklar haliyle temiz tutsa sınıfını çok kirli olmaz buda mümkün olmayınca bizim herseyden anlayan saygılı velilerimiz biz hallederiz hocam deyip sınıfı sırayla temizlemeyi görev olarak üstüne alıyor ögretmenin böyle bi talebi olmaz olamaz para toplayında diyemez durumu acıklar sadece burası devlet okulu temizlk ancak bu kadar gibi...kadınlar kendi aralarında para toplamak yerine böyle bişey yapıyorlar sanırım..ama dünyanın en saçma uygulaması paramda olmasa hayatta böyle alıştrıamam hademeleri falan herkes eninde sonunda çözüm bulur ama veliler temizleyerek gecici cözüm oluşturup böyle kendi kendilerine düşüyorlar...devlet okulunda ögretmenim durumu biliyorum ondan bu kısmı yazdım

konu sahibi o dedikoducu herseyden anlayan veliler varya ..onlara agzının payını verin kimse temizlk yapmak zorunda değil yapmayan sorumsuz ve uyanık değil illa temizlkten rahatszlarsa parayla sınıf harici birine temizlettrilir..sınıfın içinde araya ihtiyaacı olan birine de olabilir ancak böyle her hafta biri mumkun değil herkesin temizlk yapışı bile farklıdır ..anlayamıyorum hem temizlkçi hem müdür hem ögretmen hem veli olan insanları

Hademeler haftada bi yerleri silip süpürüyolarmış. Ve diğer velilere göre bu yeterli gelmiyormuş. Cam silme de içinde dip köşe temizlik yapılacakmış. Şimdi de herkes bana tavır aldı. temizlik konusu açılmamak üzere kapanmıştır. benimle birlikte çaba sarfeden Birlik yolunda benimle beraber Olanlara teşekkür ederim diye yazmış sınıf annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…