• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Bir Yatılı Misafir İster Misiniz?

1 2 gece yatili misafir olabilir,dügün,cenaze gibi durumlarda da yatili misafir olabilir ama her sene 3 4 geceligine gelen misafiri bende istemem. Her ne kadar yardim da etseler cocugumu da baksalar ev mahremiyeti vardir esimde rahatsiz oluyor istemiyor kimseyi ben yatili misafiri 2 geceden fazla kalinmasini yanlis buluyorum.

Bence aranizdaki sevgiye bagli ben daymla yengemi cok severim onlarda bizi cocuklar olmadan once genelde biz annemle gider kalirdik cocuklardan sonra onlar gelmeye basladi daha bu kis 15 gun kaldilar keske hic gitmeselerdi yazinda cagiriyorum ins gelirler dedigin gibi herkes birbitine yardim ettikce hicbir sorun olmaz.

1 2 gece yatili misafir olabilir,dügün,cenaze gibi durumlarda da yatili misafir olabilir ama her sene 3 4 geceligine gelen misafiri bende istemem. Her ne kadar yardim da etseler cocugumu da baksalar ev mahremiyeti vardir esimde rahatsiz oluyor istemiyor kimseyi ben yatili misafiri 2 geceden fazla kalinmasini yanlis buluyorum.
Her sene değil birkaç senede

Bence bu şekilde iş paylaşımı olduktan sonra 5 gün çok değil.
Fakat misafir olduğunuz evin kadınının tavrı davet şekli ve ağırlama şekli size net ipucu verir :)

Ben misafir agirlamayi cok sevmiyorum.agirlanmayi seviyorum m gitmem kimseye.gitsem de yardim ederim.
Kv ayda surpriz diyerekten geliyorlardi artik her ay beklemeye. Basladim.sonra ayni terane.
Artik surpriz olmuyor alistik diyunce gelmediler

Senede sadece 4 5 günlüğüne dayinizi elbette ziyaret edebilirsiniz.
Hele yardımcı oluyorsanız daha ne olsun.

Burada yazılanlara bende çok şaşırıyor.. Misafir gelmesin diye amuda kalkabilecekler bile var.

Türlü yalanlar, kendine ve eşine dünyayı dar edenler , hele eşinin tarafiysa iki kuruşun bile hesabını yapanları gördükçe şaşırıyorum.

Merhaba biz bazen yazları dayımlar ve yengemlere gideriz 4-5 gün konaklarız orda başka akrabalarımız var onları da ziyaret ederiz değişiklik amaçlı onlarda çağırır zaten annem ve ben gideriz ben çocuklarına yani kuzenime bakarım ilgilenirim uyutmasına kadar ilgilenirim annem de yemekler olsun bulaşık olsun yardımcı olur evleri geniş zaten yer sıkıntısı olmuyor iyi anlaşıyoruz ama burdaki kadınlar yatılı misafir istemem sevmem diyince acaba onlarda bizi istemiyorlar mıdır diye aklıma düştü siz böyle misafir ister miydiniz?

Evlenince bende ayni durumu yasadim bir yere gitsek kalin aksam beraber yemek yeriz dediklerinde cok utaniyor bahanelere siginiyorum.

Ama istenmediginizi anlamak icin karsi tarafin hareketlerine bakmak yeterli bir problem yoksa sorunda yok demektir.

Kişilere göre değişir bu bazı insanlar var ki yatılı gelmeyi bırak gündüz gelmesine katlanamıyom

Yatılı misafir ben de sevmem ama senede 4-5 günse sıkıntı olmaz. farklı şehirlerde yaşanıyorsa bu çok normal birşey.
Buradaki yorumlara bakarak değil de evinde kaldığın kişilerin tavırlarına bakarak karar ver bence. Eğer ters birşey yoksa halinden memnundur demek ki

Back
X