- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Ne yapsaydım, bi mucize oldu diye sevinen kadını hakkım olmayarak çocuğu aldırmaya mı zorlasaydım?!Boşanmadığı adamla sevişmeseydi en azından
Resmen çocuk israfı
Kayına kızarken mantığınız devrede ama çocuk yapma konusunda eltinize mantıklı akıl verememişsiniz ne yazık ki.
Eşini suçluyor her seyden ziyade. Küfürler beddualar.. ama kız da bildiğin çirkeff.. ben eltimi anlamıyorum cidden. Ne gidebiliyor ne kalabiliyor bocalamasındaYengenize üzülmenize anlam veremedim , seks bile yapıyor adamla demek ki çok da sorun etmiyor diğer kızın varlığını.Sadece egosu zedelenmiş.Eltiniz kesin kızı suçluyordur , eşini değil.Siz müdahil olmayın bence.Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.Elti istese her şeyi yapar.O size ağlıyodur kendini çaresiz gösteriyodur ama adam kızı bırakıp dönse hayatlarına eskisi gibi devam ederler.Bazı kadınlar böyledir.Belki de mecburlar böyle yapmaya.20 yıl çalışmadan rahat yaşadıktan sonra bazı şeylerden vazgeçmek istemiyordur.Kızamıyorum da kınamıyorum da.
Baba ilgileniyo mu çocuklarla? Zaten malı evlendikten sonra yaptıysa yarısı eltinizin diye biliyorum. O adamın sonu kötü olucak ama kim böyle yaptıysa herşeyini kaybetti karısına geri döndü. Sefasını metresler sürüyo cefasını evdeki kadın çekiyo.Arkadaşlar merhaba. Konu eltimle ilgili. 20 yıllık evli. 14 ve 13 yaşlarında bir oğlu bir kızı vardı; Bir de şimdi 10 günlük bebeği var. Sorun onun eşiyle olduğu gibi aile içinde oldugumuz için bizi de etkiliyor. Belki de en çok ben etkileniyorum, bugün uykum bölündü mesela. Üzüldüm, sinirlendim. Kimse ben kadar da teselli vermiyor. Ama bir karara varamadık.
Şimdi bu kayınbirader 40 yaşında, iş yeri var. Ticaretle uğraşıyor. Bayağı da kazanıyor. Ev, araba, dükkan, bağ, bahçe ne ararsan fazla fazla var yatırım ve gelir olarak zaten. Bunların yanında bir ara 20 yaşlarında bir kız çalıştı sekreter olarak.Çalışmaz olaydı keşke. Bunlar herşeyi yaşamışlar. Yatak fotoğraflarına kadar gözlerimle gördüm. Delil, ses kaydı, tehdit mesajları ne ararsanız var elimizde ikisinin aleyhine. Bu konuda eltim olanları tüm aile ile paylaştı. Sadece bu kayınbiradere tavır almak haricinde kimsenin birşey yaptığı, adama bir şey söylediği yok. Eltim de bu olayı öğreneli 2 yıl oldu. Bedensel rahatsızlıkları ortaya çıktı. Boşanmak istedi, engel olundu. 3. Bebek de sürpriz oldu herkese. Biraz bu süreci bekledi belki bir umut düzelir diye ama bu kayınbirader ve malum kişi hala görüşüyorlar, buluşuyorlar. Adamın karışı, diğer çocukları, yeni bebeği.. hiçbiriyle ilgisi alakası yok. Ben herşeyi söyledim kayınbiradere. Hiç alındığı veya düzelttiği yok. Üstelik ben ona birşey diyip laf falan vurunca eltimle tartışıyormuş sen söyletiyorsun diye. Adamın sakladığı da yok bu arada. Ev açmış, eşya döşemiş. Bu kadar ileri yani.. Yengem net bir karara ulaşsa, elimden gelen desteği sağlamak isterim.kendisinin anne babası da yok. Kardeşleri bir şey yapamaz. Ve şu durumda o kız yengemi tehdit ediyor. Yengem ilkokul mezunu ve korkuyor açıkcası savcılık nedir, mahkeme nedir bilmediği için karar da veremiyor. Boşansa yüklü bir tazminat ve nafaka alır. Burası kesin. Ama kocasının maddi olarak iyi olmasında kendisinin 20 yıllık emeği, sabrı, fedakarlığı var. Bunca zorluğa böyle (siz anlayın işte) bir .... Sefa sürsün diye katlanmadım. üç çocugumu babasız bırakmak istemiyorum diyor. Ben babasız büyüdüm; onlar büyümesin diyor. Ben nasıl yardımcı olabilirim kendisine. Kocasına ve lanet kıza saydırmam, ilahi adaleti hatırlatmam... hiçbiri teselli vermiyor. Kendisi eltim değil, ablam gibi çok değerlidir benim nezdimde. Bunu da belirteyim. Ne yapabilirim, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Bu konuda farklı görüşlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
o kızı bulup konuşun o bıraksın adamı düşsün yakasından eşiniz varsa kayınpeder fln birlikte görüşsünler yengeniz çok zor ama sabrını korusun çünkü o olay çıkardıkça kayınbirader diğer kıza daha çok bağlanır..Allah ıslah etsinArkadaşlar merhaba. Konu eltimle ilgili. 20 yıllık evli. 14 ve 13 yaşlarında bir oğlu bir kızı vardı; Bir de şimdi 10 günlük bebeği var. Sorun onun eşiyle olduğu gibi aile içinde oldugumuz için bizi de etkiliyor. Belki de en çok ben etkileniyorum, bugün uykum bölündü mesela. Üzüldüm, sinirlendim. Kimse ben kadar da teselli vermiyor. Ama bir karara varamadık.
Şimdi bu kayınbirader 40 yaşında, iş yeri var. Ticaretle uğraşıyor. Bayağı da kazanıyor. Ev, araba, dükkan, bağ, bahçe ne ararsan fazla fazla var yatırım ve gelir olarak zaten. Bunların yanında bir ara 20 yaşlarında bir kız çalıştı sekreter olarak.Çalışmaz olaydı keşke. Bunlar herşeyi yaşamışlar. Yatak fotoğraflarına kadar gözlerimle gördüm. Delil, ses kaydı, tehdit mesajları ne ararsanız var elimizde ikisinin aleyhine. Bu konuda eltim olanları tüm aile ile paylaştı. Sadece bu kayınbiradere tavır almak haricinde kimsenin birşey yaptığı, adama bir şey söylediği yok. Eltim de bu olayı öğreneli 2 yıl oldu. Bedensel rahatsızlıkları ortaya çıktı. Boşanmak istedi, engel olundu. 3. Bebek de sürpriz oldu herkese. Biraz bu süreci bekledi belki bir umut düzelir diye ama bu kayınbirader ve malum kişi hala görüşüyorlar, buluşuyorlar. Adamın karışı, diğer çocukları, yeni bebeği.. hiçbiriyle ilgisi alakası yok. Ben herşeyi söyledim kayınbiradere. Hiç alındığı veya düzelttiği yok. Üstelik ben ona birşey diyip laf falan vurunca eltimle tartışıyormuş sen söyletiyorsun diye. Adamın sakladığı da yok bu arada. Ev açmış, eşya döşemiş. Bu kadar ileri yani.. Yengem net bir karara ulaşsa, elimden gelen desteği sağlamak isterim.kendisinin anne babası da yok. Kardeşleri bir şey yapamaz. Ve şu durumda o kız yengemi tehdit ediyor. Yengem ilkokul mezunu ve korkuyor açıkcası savcılık nedir, mahkeme nedir bilmediği için karar da veremiyor. Boşansa yüklü bir tazminat ve nafaka alır. Burası kesin. Ama kocasının maddi olarak iyi olmasında kendisinin 20 yıllık emeği, sabrı, fedakarlığı var. Bunca zorluğa böyle (siz anlayın işte) bir .... Sefa sürsün diye katlanmadım. üç çocugumu babasız bırakmak istemiyorum diyor. Ben babasız büyüdüm; onlar büyümesin diyor. Ben nasıl yardımcı olabilirim kendisine. Kocasına ve lanet kıza saydırmam, ilahi adaleti hatırlatmam... hiçbiri teselli vermiyor. Kendisi eltim değil, ablam gibi çok değerlidir benim nezdimde. Bunu da belirteyim. Ne yapabilirim, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Bu konuda farklı görüşlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Neyi mucizeNe yapsaydım, bi mucize oldu diye sevinen kadını hakkım olmayarak çocuğu aldırmaya mı zorlasaydım?!
Ne mucizesi hanımefendi?Ne yapsaydım, bi mucize oldu diye sevinen kadını hakkım olmayarak çocuğu aldırmaya mı zorlasaydım?!
Ben olsam asla boşanmazdım. Ama adamı da eve almazdım. Süründürürdüm ikisini de. Kızın da ailesi vardır illaki. Metres hayatı yaşatıp rezil olmalarını sağlardım.
Eltinin gidecek yeri yok madem resmi nikahını vermesin. Resmen boşanırsa ve bu kız resmen evlenirse çocukların rızkını yiyecek. Geleceğini çalacak. Ama eger boşanacaksa da donuna kadar her şeyi alsın. Rahat bir hayat bırakmasın onlara. Bundan sonraki yapacağı şey çocuklarını düşünmek olsun.
Not: resmî nikâhı vermesin demek onunla karı koca hayatı yaşamaya devam etsin anlamında değil. Kâğıt üstünde evli görünüp o kıza hicbir sosyal hak tanınmasın demek.
Kadin boşanmak isterse adam malları kizin üstüne yapar mesela, kadın ve çocuklar ortada kalır. Ama boşanmayı dillendirmese hayatını garanti almak için birikim yapsa daha mantıklı.Asla boşanmam diye bir şey yok yalnız. Karşı taraf boşanma davası açtığında kişini boşanmak istememesi sonucu etkilemez sadece dava sürecini uzatır ama eninde sonunda boşanma kararı çıkar. Zaten şu an metres hayatı yaşıyorlar daha fazla rezil olacaklarını sanmıyorum.
Düşün bir de doktor eltiye ancak tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabilirsin demiş.Yani Türk filmlerindeki gibi bir kere yapmayla hamile kalmamış bence bildiğin düzenli seks hayatı sonucu hamile kalmış elti.Yani Konu sahibine ne oluyor bu durumda , düzenli seks hayatları bile var karı kocanın.Ne mucizesi hanımefendi?
İki insan korunmadan sevişirse çocuk olur haliyle
Nasıl oldu bizde anlamadık yazmışsınız bir mesajınızda
Adamın spermi hava ve rüzgar yoluyla gelip rahme yerleşmedi heralde
Eğer öyleyse haklısınız mucize
Kadin boşanmak isterse adam malları kizin üstüne yapar mesela, kadın ve çocuklar ortada kalır. Ama boşanmayı dillendirmese hayatını garanti almak için birikim yapsa daha mantıklı.
Bir de 20 yaşında biri 40 yaşındaki herife hicbir güvencesi olmadan ne kadar tahammül eder ki? Herif boşanmazsa defolup gidecek zaten. O zaman elti rahat rahat bassın tekmeyi boşasın. Burada amaç çocukların rızkını korumak.
O kadına aile birliğinin temelden sarsılmasına sebep olduğu için ve tehdit ettiği için önce dava açarak baslasin.Arkadaşlar merhaba. Konu eltimle ilgili. 20 yıllık evli. 14 ve 13 yaşlarında bir oğlu bir kızı vardı; Bir de şimdi 10 günlük bebeği var. Sorun onun eşiyle olduğu gibi aile içinde oldugumuz için bizi de etkiliyor. Belki de en çok ben etkileniyorum, bugün uykum bölündü mesela. Üzüldüm, sinirlendim. Kimse ben kadar da teselli vermiyor. Ama bir karara varamadık.
O kadına aile birliğinin temelden sarsılmasına sebep olduğu için ve tehdit ettiği için önce dava açarak baslasin.
Vay arkadasO dediğiniz aile birliğinin temelden sarsılması boşanma davalarında şiddetli geçimsizlikte geçerli kadın boşanmayı düşünmüyormuş ayrıca düşünse bile Yargıtay boşanma davasında 3.kişiye tazminat davası açılamayacağına karar verdi. Kıza ancak tehditten dava açabilir onun da ancak cana tehdit vb bir durum olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?