böyle birşeyi affedebilirmisiniz?

bu çocukla diyalogunu noktala bence. bir kadına rahatlıkla küfür edebilen erkekten korkarım, o erkekten her şey beklenir.

belli ki öfke kontrolü yok. pişman olsa ne olur ki. insan gerçek yüzünü tartışma anında ortaya çıkarır .tabi biraz daha deneyimleyip görmek de isteyebilirsin. neticede yaptığımız yorumun tesiri az.

yol verin gitsin.
daha sevgili bile olmamışken böyle bir şeye cesaret edebiliyorsa size hiç saygısı yok demektir.
siz de sinirlenip ona küfür edin o zaman iyi valla.tövbe tövbe

Olayların bu noktaya gelmemesi lazım tabii. Saygı kalmaz yoksa. Evlenmeyi düşünüyorsanız yani uzun vadede planlarınız varsa bir süre tavır alın ki bu yaptığını kabul edemeyeceğinizi anlasın.

O kadar derin bir ilişkimiz yok, birlikte bir gelecek düşünmüyorum, adamda çok asabi diyorsan düşün derim...

iyi aksamlar konuştuğum çocukla kavga ediyorduk bana s.kt.r git dedi mesajda sonra kusura bakma ama sinirledim engelle lütfen dedi bende terbiyesizsin bu yaptığını hiç unutmıcam diyip engelledm heryerden şuan o çok pişman oldu eminim ama siz olsanız böyle bişeyi affedermisiniz?
valla güselim insan sinir anıyla solemıycegı bıseyı soyleyebılır affedılmıycek bısı degıl terbıyesızce ama bende bır cınnet anında bu tarz bıseyı kı hayatımda kımseye kullanmadım (4 YILLIK EVLILIGIMIN ICINDE SUSA SUSA CATLADIM RESMEN) kayınvalidemın bana çok ıgrenç bır kelıme demesıyle esımınde onu susturmayıp lafına onay verır gıbı konusmasıyla cınnet gecırdım kocama ve kyınvalıdeme demıstım s... gt die.ananıda al gıt dıe.kocam affettıgıne gore ...olabılır yanıı o duruma getırmek aslında o lafı soylemekten daha buyuk ayıp bence bır ınsan cıleden cıkmadan agzından bole bır laf cıkarmaz...cıkarıyosada dedıgın gıbı affedılmez!ufak bır olayda bunu dedıyse kesınlıkle affetme!

Son düzenleme:
Back
X