Böyle evlilik mi olur?

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Bence olmaz olmamalı. 1.5 aylik evliyiz 4 5 kere 2 3 gun suren kusluklerimiz oldu hala oluyor. Isyan etmek üzereyim. En basit anlaşmazlık yetiyor kusmemize. Tartışsak bu kadar yorulmam inanın. Evdeyim tüm gün bi de konuşacağım tek insan eşim olduğu halde durumlar böyle. Bence psikolojik şiddet bu. Bi kere dedim tum gün yalnızım bi de sen böyle yapıyorsun diye 1 2 tartışmada kusmedik sonra yine aynı. Böyle bi ömür düşünemiyorum.

Küslükler iki tarafli oluyor. Anlaşamayınca tepkimizi böyle koyuyoruz ama bunaldim isyan etmek üzereyim gerçekten. Onun dışında eşim evde olmama rağmen her seyime yardım eder temizlik yapar yemek yapar vs. Ama huzurum olsun yeter ki her gun 3 cesit yemek yapayim, razıyım. Icime kapaniyorum iyice kendimi kötü hissediyorum. Napabilirim? Kötü düşünmek için erken mi?

Zaman icerisinde oturur inşallah evliliginiz. Birbirinizi anlar, evliliginize alisirsiniz inşallah..

bizde 1.5 aydır evliyiz hep alttan alan benim valla eşime kalsa kimbilir kaç gün küs kalır küslüğümüz 1 saat bile sürmedi bu sebepten

bizde 1.5 aydır evliyiz hep alttan alan benim valla eşime kalsa kimbilir kaç gün küs kalır küslüğümüz 1 saat bile sürmedi bu sebepten
Ben alttan alamıyorum ikimiz de inadiz

Bence birbirinizi çözememişsiniz daha ..... Zamanla birbirinizin huylarini benimsedikçe sorunlarınızı kuserek değil de karşılıklı oturup konusarak helletneniz gerektiğini anlarsınız şu an tek ihtiyacınız olan zaman ve sabır

Canim daha cok yenisiniz hepsi duzelir zamanla evliligin ilk yillarinda boyle seyler olur zamanla oturur evliliginiz esinle iyi oldugunuz zamanlarda guzelce konus kusmeden sıkıntısı neyse konusarak cozmeniz gerektigini anlat

Olur mu? Olmaz.
Bir buçuk aylık evlilikte hiç olmaz.
Güzel bir sofra hazırlanır, alınır karşıya konuşulur, 3 günlük dünya için 3 gün küs kalınmayacağı söylenir.

Ona koymuyor galiba bu kuslukler. Memnun gibi halinden. Soğukluk girecek diye korkuyorum araya. Anlar mi ki?

Yapma tatlım.Biz de öyleydik .
Şimdi daha iyi drak ediyorum çok kötü küslük vs.
İlk yılımız berbattı.
3. yılımızı doldurmamıza az kaldı.
Eşini iyi tut birkaç yıl.
Sonra emin ol o sana tapacak kadar sevecek.

Ben yipraniyorum her kuslukte ama

Mesela Çalışabilirsiniz. Neden çalışmıyorsunuz

Ikinizde çoçuk ruhlusunuz böyle devam ederse yürümez

Nasıl iyi tutabilirim
Taviz veren ben mi olmalıyım?
Umut oldunuz teşekkür ederim

Alttan almayı deneyin. Şaka yapın. Tiiye alın. Yanagına bır opucuk konduruverın hayat kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…