bizde 1.5 aydır evliyiz hep alttan alan benim valla eşime kalsa kimbilir kaç gün küs kalır küslüğümüz 1 saat bile sürmedi bu sebeptenBence olmaz olmamalı. 1.5 aylik evliyiz 4 5 kere 2 3 gun suren kusluklerimiz oldu hala oluyor. Isyan etmek üzereyim. En basit anlaşmazlık yetiyor kusmemize. Tartışsak bu kadar yorulmam inanın. Evdeyim tüm gün bi de konuşacağım tek insan eşim olduğu halde durumlar böyle. Bence psikolojik şiddet bu. Bi kere dedim tum gün yalnızım bi de sen böyle yapıyorsun diye 1 2 tartışmada kusmedik sonra yine aynı. Böyle bi ömür düşünemiyorum.
Küslükler iki tarafli oluyor. Anlaşamayınca tepkimizi böyle koyuyoruz ama bunaldim isyan etmek üzereyim gerçekten. Onun dışında eşim evde olmama rağmen her seyime yardım eder temizlik yapar yemek yapar vs. Ama huzurum olsun yeter ki her gun 3 cesit yemek yapayim, razıyım. Icime kapaniyorum iyice kendimi kötü hissediyorum. Napabilirim? Kötü düşünmek için erken mi?
Dedigim gibi cok basit meseleler. Bu niye burda gibi mesela. Sonra büyüyor o falan.Kavga nedenleriniz ne? 1,5 aylık evlilikte neyi paylasamiyorsunuz?
Ben alttan alamıyorum ikimiz de inadizbizde 1.5 aydır evliyiz hep alttan alan benim valla eşime kalsa kimbilir kaç gün küs kalır küslüğümüz 1 saat bile sürmedi bu sebepten
Olur mu? Olmaz.
Bir buçuk aylık evlilikte hiç olmaz.
Güzel bir sofra hazırlanır, alınır karşıya konuşulur, 3 günlük dünya için 3 gün küs kalınmayacağı söylenir.
Basit meseleleri büyütmemeyi öğrenmelisiniz. Al eşini karşına sakince konuşun.Dedigim gibi cok basit meseleler. Bu niye burda gibi mesela. Sonra büyüyor o falan.
bende inadım ama kıyamam ben ya kıyamıyorum bilmiyorum:))Ben alttan alamıyorum ikimiz de inadiz
Ben yipraniyorum her kuslukte amaBence birbirinizi çözememişsiniz daha ..... Zamanla birbirinizin huylarini benimsedikçe sorunlarınızı kuserek değil de karşılıklı oturup konusarak helletneniz gerektiğini anlarsınız şu an tek ihtiyacınız olan zaman ve sabır
Nasıl iyi tutabilirimYapma tatlım.Biz de öyleydik .
Şimdi daha iyi drak ediyorum çok kötü küslük vs.
İlk yılımız berbattı.
3. yılımızı doldurmamıza az kaldı.
Eşini iyi tut birkaç yıl.
Sonra emin ol o sana tapacak kadar sevecek.
Başlayacağım yakındaMesela Çalışabilirsiniz. Neden çalışmıyorsunuz
Bunu o yapsa keşke. Ben de domuz gibi oluyorum kusunce hic icimden gelmiyor oyle seyler.Alttan almayı deneyin. Şaka yapın. Tiiye alın. Yanagına bır opucuk konduruverınhayat kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?