Daha cok yenisin canim benim.. Bizde ayni senin gibiydik hala diyorum cicim ayi diye birsey yok sabretmelisin 4 yil oldu evleneli daha yeni yeni oturttuk evliligimizi hala eksiklerimizde var sende zamanla duzelecegini dusun canim iyi dusun iyi olsun esim bana hep kuserdi ben barisirdim artik o da anladi benim kinci olmadigimi hic uzatmiyor ve kari koca kavgasinda ilk kim barisirsa cennetin kapisini ilk o aralarmisBence olmaz olmamalı. 1.5 aylik evliyiz 4 5 kere 2 3 gun suren kusluklerimiz oldu hala oluyor. Isyan etmek üzereyim. En basit anlaşmazlık yetiyor kusmemize. Tartışsak bu kadar yorulmam inanın. Evdeyim tüm gün bi de konuşacağım tek insan eşim olduğu halde durumlar böyle. Bence psikolojik şiddet bu. Bi kere dedim tum gün yalnızım bi de sen böyle yapıyorsun diye 1 2 tartışmada kusmedik sonra yine aynı. Böyle bi ömür düşünemiyorum.
Küslükler iki tarafli oluyor. Anlaşamayınca tepkimizi böyle koyuyoruz ama bunaldim isyan etmek üzereyim gerçekten. Onun dışında eşim evde olmama rağmen her seyime yardım eder temizlik yapar yemek yapar vs. Ama huzurum olsun yeter ki her gun 3 cesit yemek yapayim, razıyım. Icime kapaniyorum iyice kendimi kötü hissediyorum. Napabilirim? Kötü düşünmek için erken mi?
Tatlım.Eşin neyi seviyor bilirsin.Nasıl iyi tutabilirim
Taviz veren ben mi olmalıyım?
Umut oldunuz teşekkür ederim
İşte sorunlar o Zaman çözülür şimdi evde durdukça sizde kafanızdan konuşup kuruyorsunuzdur.Başlayacağım yakında
Söyle kocanda senin rahatsız edecek hareketleri küsmezleri ile soğumaya başlamakdan korktuğunu vs bu duruma bi çözüm bulun acilen kocan korkaklar gibi küstüm numarası yapmasında derdiniz neyse onu çözün kaçmasın kocan gerçeklerdenOna koymuyor galiba bu kuslukler. Memnun gibi halinden. Soğukluk girecek diye korkuyorum aya. Anlar mi ki?
Biz hepsine zaman buluyoruzİşte sorunlar o Zaman çözülür şimdi evde durdukça sizde kafanızdan konuşup kuruyorsunuzdur.
Eşinize ve kendinize küsmenin saçma bir ceza tipi olduğunu anlatın konuşup uzlaşmak varken hemde cicim aylarında küsmek yerine yapacak daha güzel şeyler vardır
Sorunlarin temeli ikimiz de inadiz istedigimiz olmayınca duvar oruyoruz. Bi de annesinin doldurusuna geliyor bence benim koca.Yeni olduğunuz için böyle evliliğe alışma sürecindesiniz fakat küsmek nedir ya çok saçma ve çocukca
Evlendiniz siz
İnat etmenin alemi yok saçma sapan şeyler için
Eşinle konuş küsmeyi bi ortadan kaldırın konuşun ikinizde adım atın
Bundan korkuyorumKüsen erkekten igreniyorum ...
Bence ilk aylar çok önemli o duvarları sonra yıkamazsınızSorunlarin temeli ikimiz de inadiz istedigimiz olmayınca duvar oruyoruz. Bi de annesinin doldurusuna geliyor bence benim koca.
Teşekkürler bi de yemek yapıyorum yiyo hala soguguz basliycam yemegine diyip sofrayı dağıtmak istiyorum ya da hic hazirlamamakTatlım.Eşin neyi seviyor bilirsin.
Kimisi yemeğe ,kimisi temizliğe,kimisi yatağa ilgi gösterir.
Hangisi ya da hangi kombinasyon eşinin ilgisini çekiyorsa onu yap.
Gör bak,her konuda sen haklı çıkıyor musun?
Yapma,az sabır çok yenisiniz daha.Teşekkürler bi de yemek yapıyorum yiyo hala soguguz basliycam yemegine diyip sofrayı dağıtmak istiyorum ya da hic hazirlamamak
Dagitmaktan kastınız ev mi?Yapma,az sabır çok yenisiniz daha.
Bana tüm arkadaşlarım ilk 1,5 yıl,ilk 5 yıl sabret vs diyen oldu.
Ben 3. yılımdayım ama ilk 1,5ta hallettim çünkü sabırsızım.
Dağıtırdım ya onun suratını ya da evliliğimi
Başka sevdiği varsa bilirsin.Onu da yap.Anlamazsa Allah ne verdiyse bi dağıt aklı başına gelir.
Ben öyle yapmıştım.
Bi cinnet yetti ona.
7 yıl olmuş hala kusuyor oyle mi? Igrenc. Ben tahammül edemem o kadar yıl gerçekten.Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de böyleydi ve ben küsmekten nefret eden insanım konuştum olmadı ben de küstüm olmadı hep anlatmaya çalıştım uzak bi şehire gelin gittim sen benim annem babam kardeşim arkadaşım eşim herşeyimsin burda sen küsersen bütün bu sıfatlarda küsmüş olur dedim yok yine olmadı sonra zamanla azaldı şimdi 7 yıllık evliyiz çok büyük sorun olmadıkça küsmüyor ayrıca çalışmakla falan da alakası yok evden çıkınca ne oluyo ki seninle beraber o sorunlar da geliyo tek tavsiyem ortak paylaşımlarınızı elinden geldiğince çoğalt
Valla bu fazla özel .İstersen özelden yazarım.Dagitmaktan kastınız ev mi?
Olmazsa yakındır zaten yapmam cok sinirleniyorum
Bekliyorum aklimda kalsin lazim olur belkiValla bu fazla özel .İstersen özelden yazarım.
Ama fena idim o zamanlar.
Ben ben değildim.
Korktu benden öyle diyeyim.
Evi dağıtmak çok basit kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?