Böyle evlilik mi olur?

Daha cok yenisin canim benim.. Bizde ayni senin gibiydik hala diyorum cicim ayi diye birsey yok sabretmelisin 4 yil oldu evleneli daha yeni yeni oturttuk evliligimizi hala eksiklerimizde var sende zamanla duzelecegini dusun canim iyi dusun iyi olsun esim bana hep kuserdi ben barisirdim artik o da anladi benim kinci olmadigimi hic uzatmiyor ve kari koca kavgasinda ilk kim barisirsa cennetin kapisini ilk o aralarmis

Nasıl iyi tutabilirim
Taviz veren ben mi olmalıyım?
Umut oldunuz teşekkür ederim
Tatlım.Eşin neyi seviyor bilirsin.
Kimisi yemeğe ,kimisi temizliğe,kimisi yatağa ilgi gösterir.
Hangisi ya da hangi kombinasyon eşinin ilgisini çekiyorsa onu yap.
Gör bak,her konuda sen haklı çıkıyor musun?

Tabiki olmaz

Ama daha cok yeni oldugunuz icin bunu aliskanlik haline getirmeden oturup halletmelisiniz.

Başlayacağım yakında
İşte sorunlar o Zaman çözülür şimdi evde durdukça sizde kafanızdan konuşup kuruyorsunuzdur.
Eşinize ve kendinize küsmenin saçma bir ceza tipi olduğunu anlatın konuşup uzlaşmak varken hemde cicim aylarında küsmek yerine yapacak daha güzel şeyler vardır

Evliliğe alışma süreci bence. Bizde çok kavga ederdik ama Allah'a şükür kalmadı kavgalar. Sanırım iki farklı insan aynı eve grince kolay olmuyprmbir hayatı paylaşmak o yüzden bu sıkıntılar çıkıyor. Bence sen alttan almaya devam et o da bıkacaktır

Yeni olduğunuz için böyle evliliğe alışma sürecindesiniz fakat küsmek nedir ya çok saçma ve çocukca
Evlendiniz siz
İnat etmenin alemi yok saçma sapan şeyler için
Eşinle konuş küsmeyi bi ortadan kaldırın konuşun ikinizde adım atın

Ona koymuyor galiba bu kuslukler. Memnun gibi halinden. Soğukluk girecek diye korkuyorum aya. Anlar mi ki?
Söyle kocanda senin rahatsız edecek hareketleri küsmezleri ile soğumaya başlamakdan korktuğunu vs bu duruma bi çözüm bulun acilen kocan korkaklar gibi küstüm numarası yapmasında derdiniz neyse onu çözün kaçmasın kocan gerçeklerden

Bunlar normal şeyler merak etmeyin.. Yaklaşık 4 yıllık bi ilişkim var, biz de ilk zamanlar böyleydik bi kavga ederdik 3 gün burnundan getirirdim. Hep o alttan alırdı. Sonra konuşa konuşa hallettik. Şimdi iyiyiz çok şükür. Uzun sürmüyor küslüklerimiz.

Örneğin kavga ettiniz küstünüz. Evdesiniz. 1 saat başka odalara geçin. Mutfağa gidin bi kek vs bi şey yapın çay koyun. Sonra gelin yanına yavaş yavaş muhabbet etmeye başlayın havadan sudan konuşun. Bi sure sonra açılacaksınız zaten. O zaman gidin sarılın işte.

Zamanla düzelecektir merak etme. Kötü bir adam değil anlattığın kadarıyla zaten. Mutluluklar dilerim

Biz hepsine zaman buluyoruz

Sorunlarin temeli ikimiz de inadiz istedigimiz olmayınca duvar oruyoruz. Bi de annesinin doldurusuna geliyor bence benim koca.

Sorunlarin temeli ikimiz de inadiz istedigimiz olmayınca duvar oruyoruz. Bi de annesinin doldurusuna geliyor bence benim koca.
Bence ilk aylar çok önemli o duvarları sonra yıkamazsınız
Ama tek taraflı tavizde verme
İkinizinde adım atması gerektiğinide bilsin

Tatlım.Eşin neyi seviyor bilirsin.
Kimisi yemeğe ,kimisi temizliğe,kimisi yatağa ilgi gösterir.
Hangisi ya da hangi kombinasyon eşinin ilgisini çekiyorsa onu yap.
Gör bak,her konuda sen haklı çıkıyor musun?
Teşekkürler bi de yemek yapıyorum yiyo hala soguguz basliycam yemegine diyip sofrayı dağıtmak istiyorum ya da hic hazirlamamak

Teşekkürler bi de yemek yapıyorum yiyo hala soguguz basliycam yemegine diyip sofrayı dağıtmak istiyorum ya da hic hazirlamamak
Yapma,az sabır çok yenisiniz daha.
Bana tüm arkadaşlarım ilk 1,5 yıl,ilk 5 yıl sabret vs diyen oldu.
Ben 3. yılımdayım ama ilk 1,5ta hallettim çünkü sabırsızım.
Dağıtırdım ya onun suratını ya da evliliğimi
Başka sevdiği varsa bilirsin.Onu da yap.Anlamazsa Allah ne verdiyse bi dağıt aklı başına gelir.
Ben öyle yapmıştım.
Bi cinnet yetti ona.

Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de böyleydi ve ben küsmekten nefret eden insanım konuştum olmadı ben de küstüm olmadı hep anlatmaya çalıştım uzak bi şehire gelin gittim sen benim annem babam kardeşim arkadaşım eşim herşeyimsin burda sen küsersen bütün bu sıfatlarda küsmüş olur dedim yok yine olmadı sonra zamanla azaldı şimdi 7 yıllık evliyiz çok büyük sorun olmadıkça küsmüyor ayrıca çalışmakla falan da alakası yok evden çıkınca ne oluyo ki seninle beraber o sorunlar da geliyo tek tavsiyem ortak paylaşımlarınızı elinden geldiğince çoğalt

Dagitmaktan kastınız ev mi?
Olmazsa yakındır zaten yapmam cok sinirleniyorum

7 yıl olmuş hala kusuyor oyle mi? Igrenc. Ben tahammül edemem o kadar yıl gerçekten.

Dagitmaktan kastınız ev mi?
Olmazsa yakındır zaten yapmam cok sinirleniyorum
Valla bu fazla özel .İstersen özelden yazarım.
Ama fena idim o zamanlar.
Ben ben değildim.
Korktu benden öyle diyeyim.
Evi dağıtmak çok basit kalıyor

Valla bu fazla özel .İstersen özelden yazarım.
Ama fena idim o zamanlar.
Ben ben değildim.
Korktu benden öyle diyeyim.
Evi dağıtmak çok basit kalıyor
Bekliyorum aklimda kalsin lazim olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…