Böyle evlilik mi olur?

Hayatta en cok korktugum sey kusen bir esimin olmasiydi cok sukur basima gelmedi. Ablam bana bir kuserdi aylar gecer niye kustugunu unutur ama inadina barismazdi. Simdi kocasiyla da ayni aylarca kuser. Ben hic gelemem o islere. Neyse sorun tartisilacak konusulacak ve bitecek. Bence bunu oturup guzelce konusun ve kesinlikle kusmeyin.

Zamanla bu küslüklerden yiranip,ya siz ya eşiniz. .ki buraya yazdığınıza göre siz,bir şekilde daha sakin daha olumlu yaklaşmaya baslayacaksiniz..bizde öyleydik zamanla oturuyor biraz sabır.

Insan kafayı yer aylar boyunca. Ablaniz cok kindar galiba

Ayni biz sizinki yine azmis 10 12 günü bulurdu 3 sene bitti şimdi napiyorum anlatim sana ders olsun bizim kadar çok surmesin belkide esin sen kustugun için daha çok uzatiyodur ha kendindede vardir küsme huyuda senden dolayida muhabbete giremiyo olabilir napicaksin soyleyecegini soyleyeceksin sonra hiiic bisey olmamis gibi konuşacaksin gün icerisinde yaptıklarini yine yapacaksin aksama ne yapim diyemi soruyosun yine soracaksin ekmek al mi diceksin yine diceksin yuz ifadenede dikkat soguk durma bide müzik ac söyle yemek yaparken bi afallasin noluyo ya desin zamanla göreceksin küsme huyundan eser yok

Konusuyoruz zaten rutin seyler devam ediyor. Ben set koyuyorum tamam ama o da az degil. Sogutacak beni kendinden. Belki o da öyle düşünüyor bilmiyorum. Yani kendi bildigimi okuyup yine tek tuk konuşayım öyle mi?

Lafimi söyledim çekildim kenara oh hayatıma da devam ediyorum bende hiçbirşey değişmedi kızsam da aynıyım olacak yani

Bunla alakasi yok pek. Gerci bos kalinca kendimi daha cok dolduruyorum belki ama dediğim gibi en ufak tartisma yetiyor bizi kusturmeye.
Çok alakası var. Bütün gün evde onu ozleyeceksin. Adam işten yorgun gelecek. Sen ilgi bekleyeceksin. Adam dinlenmek isteyecek. Yani ikinizin beklentileri çok farklı olacak. Bu sebepten rahat ol. Meşgul ol. Ufak şeyleri görme.

Teşekkürler haklısınız

Konusuyoruz zaten rutin seyler devam ediyor. Ben set koyuyorum tamam ama o da az degil. Sogutacak beni kendinden. Belki o da öyle düşünüyor bilmiyorum. Yani kendi bildigimi okuyup yine tek tuk konuşayım öyle mi?
Aynen öyle soyleyecegini söyle tavrını belli et ve zirvede bırak olayı tabi ufak tefek gereksiz şeyler için soluyorum

Aynen öyle soyleyecegini söyle tavrını belli et ve zirvede bırak olayı tabi ufak tefek gereksiz şeyler için soluyorum
Peki boyle yaptiniz adam ayni olayi tekrarlarsa napiyosunuz?

Her şeyi tartışma konusu yapma bence illa bi şeyler azarlayarak sitem ederek söylenmek zorunda değil. Söyleyeceğiniz şeyi güzel üslupla söyleyin. Böylece hem saygınız kaybolmaz hem de ricanızın yerine gelme olasılığı yükselir ve tabiki küsmek barışmak gibi bi derdiniz olmaz. Olayları bu noktaya getirmeyin. Siz başlayın eşiniz zamanla size uyar

Çok yeni evlisiniz biraz da ondan kaynaklanıyo bence.biz de ilk evlendiğimizde sudan sebeplerden o kadar tartışırdık ki şimdi aklıma gelince gülüyorum.

Peki boyle yaptiniz adam ayni olayi tekrarlarsa napiyosunuz?
Beynine girene kadar söylemeye devam tabi ne kus ne içine at kendini yıpratma kustun diye anlayip yaptigi şeyden vazgeciyo değil sonuçta erkeklerin idrak etmeleri biraz geç oluyo

Biriniz kızıyorsa digeriniz sussun benimde sizinki gibi evliligim vardı esim abarttigi zaman bakiyorum kavga büyüyecek tmm deyip geciyorum sende oyle yap he de gec

İlk bir buçuk yılda falan bizde de olurdu o olay sürekli olmasa da ama zamanla rayına oturttuk birşey olursa konuşuyoruz küslük falan olmuyor hele de çocuk varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…