- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Hayatta en cok korktugum sey kusen bir esimin olmasiydi cok sukur basima gelmedi. Ablam bana bir kuserdi aylar gecer niye kustugunu unutur ama inadina barismazdi. Simdi kocasiyla da ayni aylarca kuser. Ben hic gelemem o islere. Neyse sorun tartisilacak konusulacak ve bitecek. Bence bunu oturup guzelce konusun ve kesinlikle kusmeyin.
Konusuyoruz zaten rutin seyler devam ediyor. Ben set koyuyorum tamam ama o da az degil. Sogutacak beni kendinden. Belki o da öyle düşünüyor bilmiyorum. Yani kendi bildigimi okuyup yine tek tuk konuşayım öyle mi?Ayni biz sizinki yine azmis 10 12 günü bulurdu 3 sene bitti şimdi napiyorum anlatim sana ders olsun bizim kadar çok surmesin belkide esin sen kustugun için daha çok uzatiyodur ha kendindede vardir küsme huyuda senden dolayida muhabbete giremiyo olabilir napicaksin soyleyecegini soyleyeceksin sonra hiiic bisey olmamis gibi konuşacaksin gün icerisinde yaptıklarini yine yapacaksin aksama ne yapim diyemi soruyosun yine soracaksin ekmek al mi diceksin yine diceksin yuz ifadenede dikkat soguk durma bide müzik ac söyle yemek yaparken bi afallasin noluyo ya desin zamanla göreceksin küsme huyundan eser yok
Lafinizi soyleyince küsen olmuyor muLafimi söyledim çekildim kenara oh hayatıma da devam ediyorum bende hiçbirşey değişmedi kızsam da aynıyım olacak yani
Arkadaş edin. Sosyalleş.
Çok alakası var. Bütün gün evde onu ozleyeceksin. Adam işten yorgun gelecek. Sen ilgi bekleyeceksin. Adam dinlenmek isteyecek. Yani ikinizin beklentileri çok farklı olacak. Bu sebepten rahat ol. Meşgul ol. Ufak şeyleri görme.Bunla alakasi yok pek. Gerci bos kalinca kendimi daha cok dolduruyorum belki ama dediğim gibi en ufak tartisma yetiyor bizi kusturmeye.
Teşekkürler haklısınızÇok alakası var. Bütün gün evde onu ozleyeceksin. Adam işten yorgun gelecek. Sen ilgi bekleyeceksin. Adam dinlenmek isteyecek. Yani ikinizin beklentileri çok farklı olacak. Bu sebepten rahat ol. Meşgul ol. Ufak şeyleri görme.
Aynen öyle soyleyecegini söyle tavrını belli et ve zirvede bırak olayı tabi ufak tefek gereksiz şeyler için soluyorumKonusuyoruz zaten rutin seyler devam ediyor. Ben set koyuyorum tamam ama o da az degil. Sogutacak beni kendinden. Belki o da öyle düşünüyor bilmiyorum. Yani kendi bildigimi okuyup yine tek tuk konuşayım öyle mi?
Peki boyle yaptiniz adam ayni olayi tekrarlarsa napiyosunuz?Aynen öyle soyleyecegini söyle tavrını belli et ve zirvede bırak olayı tabi ufak tefek gereksiz şeyler için soluyorum
Beynine girene kadar söylemeye devam tabi ne kus ne içine at kendini yıpratma kustun diye anlayip yaptigi şeyden vazgeciyo değil sonuçta erkeklerin idrak etmeleri biraz geç oluyoPeki boyle yaptiniz adam ayni olayi tekrarlarsa napiyosunuz?
Valla kendi küser kendi barışır yaniLafinizi soyleyince küsen olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?